Н У Х Т

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ відвідали сумські гімназисти

27 березня 2018

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ відвідали сумські гімназисти

Проблема вибору професії завжди була актуальною і тим більше, залишається такою в сучасних умовах. Яку професію обрати – одне з головних завдань у житті кожної людини.

27 березня 2018 року до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітали учні 9-го класу Сумської  гімназії №1.

Голови циклових комісій Ірина Лоза та Людмила Торяник детально розповіли  майбутнім абітурієнтам  про коледж,  умови вступу, особливості опанування професією, працевлаштування після закінчення навчання. Вони наголосили на тому, що у коледжі створені всі умови для якісного засвоєння основ майбутньої професії.

Викладач циклової комісії «Виробництво харчової продукції» Ольга Бондаренко провела майстер-клас із тематичного сервірування столів і складання серветок, де учні мали змогу докладніше познайомитися з основними  вимогами щодо сервірування столу, технікою сервірування,  загальними правилами накривання стола скатертиною, сервірування стола тарілками, приборами, скляним і кришталевим посудом для напоїв, правилами подання серветок.

Викладач спецдисциплін комісії «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» Олександр Лисенко показав, як провести найпростіше обслуговування домашнього ПК: почистити його від пилу та бруду,  замінити термопасту, змастити вентилятори в системі охолодження .

Всі учні були приємно вражені заходом і виявили бажання відвідати ще й День відкритих дверей 31-го березня 2018 року.

 

Опублікований: 27-03-2018
Читайте також:
З органічним законодавством ЄС ознайомилися доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш, Анна Грищенко та Анастасія Шевченко взяли участь в онлайн-тренінгу «Органічний модуль (ЕU)», присвяченому органічному законодавству ЄС2018/848. Тема тренінгу – «Органічне законодавство ЄС 2018/848». Тренінг організований Міністерством аграрної політики та продово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З органічним законодавством ЄС ознайомилися доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 червня 2023

Другий семестр в університеті розпочався з дистанційного навчання

У минулому навчальному році дистанційне навчання в університеті перейшло в активну фазу й перестало бути частиною навчального процесу тільки у філіях НУХТ, розташованих в регіонах країни, – впродовж шести тижнів на початку другого семестру усі студенти університету знаходилися на дистанційній формі навчання. Ґрунтовний аналіз, здійснений після заве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другий семестр в університеті розпочався з дистанційного навчання 10 січня 2017

Морозиво власного виробництва від слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Друге заняття для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося у форматі майстер-класу з технології морозива на базі кафедри технології молока і молочних продуктів. Студенти ознайомилися з технологією м’якого морозива, яке користується значним попитом у гостей закладів ресторанного господарства, технологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Морозиво власного виробництва від слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 02 квітня 2018

Першокурсники дізнавалися про культурні практики установ культури під час військових дій

15 листопада здобувачі першого курсу спеціальності «Туризм» у рамках вивчення дисципліни «Світова та національна культурна спадщина» взяли участь у ІІ Всеукраїнській конференції «Культурні практики установ культури під час військових дій». Спікери детально обговорювали теми знищення закладів культури внаслідок бойових дій та шляхи їх відновлення. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники дізнавалися про культурні практики установ культури під час військових дій 16 листопада 2022