Н У Х Т

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ відвідали сумські гімназисти

27 березня 2018

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ відвідали сумські гімназисти

Проблема вибору професії завжди була актуальною і тим більше, залишається такою в сучасних умовах. Яку професію обрати – одне з головних завдань у житті кожної людини.

27 березня 2018 року до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітали учні 9-го класу Сумської  гімназії №1.

Голови циклових комісій Ірина Лоза та Людмила Торяник детально розповіли  майбутнім абітурієнтам  про коледж,  умови вступу, особливості опанування професією, працевлаштування після закінчення навчання. Вони наголосили на тому, що у коледжі створені всі умови для якісного засвоєння основ майбутньої професії.

Викладач циклової комісії «Виробництво харчової продукції» Ольга Бондаренко провела майстер-клас із тематичного сервірування столів і складання серветок, де учні мали змогу докладніше познайомитися з основними  вимогами щодо сервірування столу, технікою сервірування,  загальними правилами накривання стола скатертиною, сервірування стола тарілками, приборами, скляним і кришталевим посудом для напоїв, правилами подання серветок.

Викладач спецдисциплін комісії «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» Олександр Лисенко показав, як провести найпростіше обслуговування домашнього ПК: почистити його від пилу та бруду,  замінити термопасту, змастити вентилятори в системі охолодження .

Всі учні були приємно вражені заходом і виявили бажання відвідати ще й День відкритих дверей 31-го березня 2018 року.

 

Опублікований: 27-03-2018
Читайте також:
Випускники кафедри теплоенергетики і холодильної техніки беруть участь у підготовці фахівців

Дуже приємно, що наші випускники не забувають рідні кафедри. Зокрема випускники кафедри теплоенергетики і холодильної техніки беруть участь у підготовці фахівців з спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування», спеціалізації «Холодильна техніка та технології». 9 грудня 2019 р. випускник 2009 року, нині – директор компаній «Промтехгруп» і СЦ «Ком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники кафедри теплоенергетики і холодильної техніки беруть участь у підготовці фахівців 10 грудня 2019

Третьокурсники поглиблюють фахові знання

Третьокурсники освітньої програми «Харчові технології та інженерія» (групи ТК-3-10) разом із доцентками кафедри технології консервування Катериною Рубанкою і Тетяною Левківською прослухали виїзну лекцію на базі ТОВ «Сільпо Фуд». Представники компанії розповіли їм про важливість вирощування рослинної сировини в Україні, її раціонального переробленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники поглиблюють фахові знання 21 жовтня 2025

Взаємовигідне партнерство університету з бізнесом

16 квітня відбулася зустріч ректорату і представників навчальних підрозділів університету – Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка з генеральною директоркою ТОВ «ЕЛІТФУД» Оленою Кириленко і керівницею...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Взаємовигідне партнерство університету з бізнесом 17 квітня 2025

Лабораторне заняття на підприємстві для студентів кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

15 листопада для студентів 4 курсу спеціальності «Харчові технології та інженерія» за сприяння голови правління підприємства Юрія Євенка відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Проектування підприємств галузі з основами САПР» на провідному підприємстві галузі – ПрАТ «Київський маргариновий завод». Викладач кафедри технології жирів і парфумерно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття на підприємстві для студентів кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 16 листопада 2018