Н У Х Т

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ відвідали сумські гімназисти

27 березня 2018

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ відвідали сумські гімназисти

Проблема вибору професії завжди була актуальною і тим більше, залишається такою в сучасних умовах. Яку професію обрати – одне з головних завдань у житті кожної людини.

27 березня 2018 року до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітали учні 9-го класу Сумської  гімназії №1.

Голови циклових комісій Ірина Лоза та Людмила Торяник детально розповіли  майбутнім абітурієнтам  про коледж,  умови вступу, особливості опанування професією, працевлаштування після закінчення навчання. Вони наголосили на тому, що у коледжі створені всі умови для якісного засвоєння основ майбутньої професії.

Викладач циклової комісії «Виробництво харчової продукції» Ольга Бондаренко провела майстер-клас із тематичного сервірування столів і складання серветок, де учні мали змогу докладніше познайомитися з основними  вимогами щодо сервірування столу, технікою сервірування,  загальними правилами накривання стола скатертиною, сервірування стола тарілками, приборами, скляним і кришталевим посудом для напоїв, правилами подання серветок.

Викладач спецдисциплін комісії «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» Олександр Лисенко показав, як провести найпростіше обслуговування домашнього ПК: почистити його від пилу та бруду,  замінити термопасту, змастити вентилятори в системі охолодження .

Всі учні були приємно вражені заходом і виявили бажання відвідати ще й День відкритих дверей 31-го березня 2018 року.

 

Опублікований: 27-03-2018
Читайте також:
Дорогами вина та смаку України подорожують наші здобувачі спеціальності «Туризм»

20 квітня 2021 р. здобувачі спеціальності 242 «Туризм», які вивчають дисципліну «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України», разом із викладачкою Тетяною Мірзодаєвою взяли участь у роботі Міжнародної конференції «Дороги вина та смаку України: досвід розбудови, виклики та партнерська взаємодія», що є підсумком роботи Проєкту Європейсько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дорогами вина та смаку України подорожують наші здобувачі спеціальності «Туризм» 20 квітня 2021

Зміцнюємо міжнародну співпрацю

Триває активне співробітництво нашого університету з французькими виноробними організаціями, започатковане спільно з українською корпорацією по вину і виноградарству «Укрвинпром». Наразі професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько у складі української делегації відвідала La Cité du Vin у Бордо, де у рамках підго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміцнюємо міжнародну співпрацю 28 червня 2024

Фахівці Управління поліції м. Києва прочитали лекцію для студентів і викладачів

Ось і настав перший день довгоочікуваного літа. Кожного вабить вулиця, адже тут відбувається багато цікавого, захоплюючого, хоча й іноді трапляються небезпечні для життя ситуації, а особливо з учасниками дорожнього руху. У рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху за ініціативи кафедри безпеки життєдіяльності до нашого університету завітали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Управління поліції м. Києва прочитали лекцію для студентів і викладачів 01 червня 2018

Невтомна праця на перемогу

Декілька років поспіль українська система освіти приймає серйозні виклики. Але найбільший виклик заклади освіти прийняли саме зараз, в умовах війни, коли гостро постало питання повноцінного функціонування й продовження освітнього процесу. Складні умови вимагають нестандартних рішень, нових підходів і найбільше – невтомної праці на результат. Викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невтомна праця на перемогу 19 липня 2022