Н У Х Т

Перша «проба пера» майбутніх турагентів

20 вересня 2024

Перша «проба пера» майбутніх турагентів

У рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» студенти групи ТУ-2-10 спеціальності 242 «Туризм і рекреація» разом із доценткою кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяною Мірзодаєвою створили і пройшли екскурсійний маршрут по вулиці Хрещатик.

Кожний другокурсник підготував розповідь про одну із локацій на обраному маршруті і виступив у ролі екскурсовода.

Під час підготовчого етапу здобувачі ознайомилися з головними рекомендаціями з підготовки і проведення екскурсії: час розповіді – не більше 5 хвилин; можна користуватися планшетом (якщо є) або Телеграм-групою для демонстрації ретросвітлин; роздрукованим або електронним текстом користуватися можна, але не читати, а використовувати як підказки; у розповіді зазначати історію закладу, сучасний стан, відомих відвідувачів, особливості кухні, дизайну, можливості для туристів; на екскурсію приходити у зручному взутті.

Маршрут включав цікаві гастромагніти сучасності і минулого: Бессарабський ринок; заклад швидкого харчування «Київська перепічка»; кафе «Грот»; кав’ярню «Жорж»; пам’ятник архітектору Городецькому з філіжанкою кави у Пасажі; ресторан «Столичний».

Це була перша «проба пера» майбутніх турагентів, і викладачка зазначила, що вони цілком впоралися.

Опублікований: 20-09-2024
Читайте також:
Молоді маркетологи на хвилі найяскравіших рекламних подій

Навчання на кафедрі маркетингу нашого університету – не лише цікаве, але й сповнене яскравих подій, справжніх вражень і незабутніх моментів. Наші студенти завжди  тримають руку на пульсі сучасного життя у неймовірному світі маркетингу та реклами. Відвідування івентів, пов’язаних із професійною діяльністю, вже давно стало традицією серед студентів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді маркетологи на хвилі найяскравіших рекламних подій 28 вересня 2018

Магістр кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції ділиться професійним досвідом з молодшими колегами

9 квітня на кафедрі технології ресторанної та аюрведичної продукції у рамках дисципліни «Барна справа і робота сомельє» для студентів груп ХЧ-4-1 і ХЧ-4-2ск відбувся майстер-клас із практичних основ роботи бартендера. Його для своїх молодших товаришів проводив магістр групи АЮ-1-2М, бармен закладу «Pink Freud» та бар-менеджер закладу «Дімъ Трибеля»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістр кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції ділиться професійним досвідом з молодшими колегами 10 квітня 2019

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочата підготовка магістрів за новою освітньою програмою

3 вересня 2018 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів вперше розпочато навчання студентів освітнього ступеню «Магістр» за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів». Із особливостями органічного виробництва в Україні та світі студентів ознайомили спеціальний гість – виконавчий директор Федерації органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочата підготовка магістрів за новою освітньою програмою 04 вересня 2018

Працевлаштування на МХП – навчання і розвиток для здобувачів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів за пропозицією МХП та за підтримки гарантки магістерської освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової, доцентки Світлани Усатюк відбулася онлайн-конференція на тему «Створюючи майбутнє України: можливості для молоді», що зібрала найвмотивованіших здобувачів бакалаврського (першого) рівня,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Працевлаштування на МХП – навчання і розвиток для здобувачів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 10 червня 2025