У рамках співпраці нашого університету з Київською ОДА з розширення бази стейкхолдерів у київському регіоні для міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василь Пасічний 13 липня взяв участь у тренінгу із написання проєктів для отримання грантів «Грантові можливості та фінансові інструменти підтримки підприємництва».
Тренінг був організований за сприяння голови Київської ОДА Руслана Кравченка, директорки Департаменту економіки Київської ОДА Наталії Погребної у співпраці з керівницею програми Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Конкурентоспроможна економіка України» Анною Гладштейн та бізнес-об’єднання «Business Woman Club», членкинею якого є гарантка міждисциплінарної програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» Оксана Топчій.
Тренінг став важливою подією для підвищення обізнаності представників малого і середнього бізнесу щодо можливостей отримання грантової підтримки для розвитку регіонального бізнесу Київщини та створення крафтового Каталогу Київщини.
Участь представників академічної спільноти НУХТ у тренінгах, орієнтованих на отримання цінних знань і навичок, необхідних підприємцям для здобуття фінансової підтримки для реалізації своїх ідей та проєктів, дозволяє в подальшому ефективно репрезентувати здобувачам освітнього ступеня «магістр» підходи для реалізації бізнес-проєктів у рамках реалізації їх професійної діяльності після закінчення навчання за міждисциплінарною освітньо-науковою програмою «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» та освітньо-професійними програмами для магістрантів за спеціальностями 181 «Харчові технології» та 242 «Туризм і рекреація» на шляху до економічного розвитку та відновлення Київщини.