Н У Х Т

Визначені результати ЄВІ в магістратуру з іноземних мов

16 липня 2019

Визначені результати ЄВІ в магістратуру з іноземних мов

Українським центром оцінювання якості освіти оголошені результати тестів єдиного вступного іспиту з іноземних мов, що відбувся 2 липня.

Результати тестів визначені для понад 55 тисяч учасників та розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у кабінетах учасників ЄФВВ/ЄВІ.

Пороговий бал «склав/не склав» для тестів єдиного вступного іспиту з усіх іноземних мов склав 12 балів.

Усі учасники, які подолали визначений експертами бар’єр, отримали рейтингову оцінку, що визначена за шкалою від 100 до 200 балів. Отриманий результат тестування учасники тестів можуть використовувати під час вступу до магістратури.

Також, у випадку сумнівів щодо об’єктивності визначених результатів, учасник тестування має право подати апеляційну заяву, надіславши її поштою на адресу Українського центру оцінювання якості освіти протягом 3-х календарних днів із моменту оголошення результатів тестування (включаючи день оголошення).

Апеляційна заява може бути надіслана електронною поштою у відсканованому вигляді на адресу zno_info@testportal.gov.ua або org@testportal.gov.ua або звичайною поштою на адресу 04053, м. Київ, вул. Володимира Винниченка, 5 (Український центр оцінювання якості освіти).

В апеляційній заяві щодо результатів вступних випробувань має бути зазначене бажання вступника щодо повторного визначення результатів за виконання завдань певного блоку ЄФВВ та/або ЄВІ, яке засвідчується його особистим підписом.

У разі подання апеляційної заяви щодо результатів вступних випробувань поштовим зв’язком дату подання визначають за відтиском штемпеля відправлення на поштовому конверті.

Розгляд апеляційних заяв щодо результатів вступних випробувань здійснює апеляційна комісія протягом 3 робочих днів із моменту їх отримання.

Під час розгляду апеляційних заяв щодо результатів здійснюється технічна перевірка виконання завдань для встановлення правильності визначення результатів вступного випробування під час автоматизованого комп’ютерного оброблення бланків відповідей та персоналізації роботи.

Інформація про дату, час і місце проведення засідання апеляційної комісії розміщується на веб-сайті Українського центру.

Після прийняття апеляційною комісією рішення за результатами розгляду поданих заяв, але не пізніше ніж через три робочі дні рішення апеляційної комісії розміщуються на інформаційних сторінках «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» у вигляді витягу з протоколу в електронному вигляді, засвідченого кваліфікованим електронним підписом голови апеляційної комісії з дотриманням вимог Закону України «Про електронні довірчі послуги».

Нагадаємо, що цього року в нашому університеті єдиний вступний іспит з іноземної мови здавали вступники до магістратури за спеціальностями «Економіка», «Журналістика», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Міжнародні економічні відносини», «Комп’ютерні науки»,  «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм».

Таблиці переведення тестових балів:
Англійська мова. Таблиця переведення тестових балів у шкалу 100-200 балів.
Німецька мова. Таблиця переведення тестових балів у шкалу 100-200 балів.
Французька мова. Таблиця переведення тестових балів у шкалу 100-200 балів.
Іспанська мова. Таблиця переведення тестових балів у шкалу 100-200 балів.

Опублікований: 16-07-2019
Читайте також:
Наші студенти – наша гордість!

Здобувач освіти за освітньо-професійною програмою «Обслуговування програмних систем і комплексів» відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» Роман Марушко склав Національний мультипредметний тест на 590 балів із 600 максимально можливих. По математиці та історії України він набрав по ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти – наша гордість! 05 серпня 2022

Першокурсники знайомляться з історією університету

З нагоди святкування 135-річчя НУХТ першокурсники спеціальності «Туризм» відвідали Музей історії та розвитку університету. Завдяки цікавій екскурсії по експозиції студенти дізналися про історію університету, його визначних випускників, перемоги. Побачили нагороди, кубки та трофеї. Багата історія та численні здобутки вкотре переконали першокурсник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники знайомляться з історією університету 03 жовтня 2019

Підвищення фахових компетенцій на ДП «Фесто»

Доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Дмитро Люлька долучився до проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України» та пройшов навчання на ДП «Фесто» за напрямом «HY511 Сучасна промислова гідравліка. Базовий рівень». Викладач опанував знання та навички з таких компонентів: читання принципових гідравлічни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення фахових компетенцій на ДП «Фесто» 07 лютого 2024