Н У Х Т

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів виступила офіційним опонентом дисертаційного дослідження у Республіці Білорусь

23 травня 2018

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів виступила офіційним опонентом дисертаційного дослідження у Республіці Білорусь

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук взяла участь у засіданні спеціалізованої вченої ради із захисту дисертацій Д 02.17.01 в Могилівському державному університеті продовольства (Республіка Беларусь).

Галина Поліщук опонувала дисертацію випускника аспірантури Наталії Павлистової (науковий керівник – завідувач  кафедри технології молока і молочних продуктів МГУП Тетяна Шингарева), присвячену інтенсифікації технології білкового продукту на основі термокислотної коагуляції знежиреного молока з підвищеним вмістом сухих речовин. Офіційним опонентом була акцентована увага на актуальності, науковій новизні і практичному значенні результатів дослідження, викладені основні зауваження щодо змісту та оформлення дисертаційної роботи та оголошений висновок щодо можливості присвоєння Наталії Павлистовій вченого ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.18.04 – технологія м’ясних, молочних і рибних продуктів та холодильних виробництв. Наприкінці засідання голова спеціалізованої вченої ради, проректор з наукової роботи МГУП, професор Олександр Акуліч, відзначив високий рівень виконання дисертантом поставлених завдань і поздоровив молодого викладача з успішним захистом.

Після засідання вченої ради проректор з наукової роботи, професор Олександр Акуліч повідомив усім присутнім про погодження проекту Договору про науково-технічну, навчально-методичну і культурну співпрацю між НУХТ та МГУП на рівні Міністерства освіти Республіки Білорусь і передав підписаний Договір керівництву нашого університету.

Метою Договору є проведення спільних науково-дослідних робіт, обмін науковими співробітниками, професорсько-викладацьким складом, аспірантами і студентами, удосконалення навчального процесу та виконання спільних проектів. Саме тому Договір стане базовим документом для розвитку повноцінного співробітництва між нашими університетами у справі підготовки висококваліфікованих кадрів для усіх галузей харчової промисловості України і Республіки Білорусь.

Опублікований: 23-05-2018
Читайте також:
Фінал конкурсу стартап-проєктів

Упродовж осіннього семестру здобувачі освіти НУХТ долучилися до пілотного проєкту, що відбувався з ініціативи стартап-інкубаторів YEP спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Українським фондом стартапів та за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Проєкт був спрямован...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінал конкурсу стартап-проєктів 18 лютого 2021

Фінішна пряма магістрів-міжнародників

На кафедрі міжнародної економіки Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулися успішні захисти магістерських робіт студентів спеціальності «Міжнародні економічні відносини». Варто відзначити, що представлені до захисту роботи виконані за актуальними тематиками щодо стандартів якості підприємств харчової промисловості, міграці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішна пряма магістрів-міжнародників 28 лютого 2019

Розпочалася виробнича практика магістрантів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» 2 курсу навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» відповідно до навчального плану з 1 вересня 2021 року проходять виробничу практику. Головним завданням виробничої практики для здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася виробнича практика магістрантів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 09 вересня 2021

Як у студії морозива «Gelarty» нашого проректора й викладачів зустрічали

15 листопада 2019 р. проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко разом із директором Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксаною Кочубей-Литвиненко, завідувачем кафедри технології молока і молочних продуктів Галиною Поліщук, викладачами кафедри і провідним інженером відділу інтелектуальної власності Наталією Акутіною...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як у студії морозива «Gelarty» нашого проректора й викладачів зустрічали 18 листопада 2019