Н У Х Т

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів виступила офіційним опонентом дисертаційного дослідження у Республіці Білорусь

23 травня 2018

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів виступила офіційним опонентом дисертаційного дослідження у Республіці Білорусь

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук взяла участь у засіданні спеціалізованої вченої ради із захисту дисертацій Д 02.17.01 в Могилівському державному університеті продовольства (Республіка Беларусь).

Галина Поліщук опонувала дисертацію випускника аспірантури Наталії Павлистової (науковий керівник – завідувач  кафедри технології молока і молочних продуктів МГУП Тетяна Шингарева), присвячену інтенсифікації технології білкового продукту на основі термокислотної коагуляції знежиреного молока з підвищеним вмістом сухих речовин. Офіційним опонентом була акцентована увага на актуальності, науковій новизні і практичному значенні результатів дослідження, викладені основні зауваження щодо змісту та оформлення дисертаційної роботи та оголошений висновок щодо можливості присвоєння Наталії Павлистовій вченого ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.18.04 – технологія м’ясних, молочних і рибних продуктів та холодильних виробництв. Наприкінці засідання голова спеціалізованої вченої ради, проректор з наукової роботи МГУП, професор Олександр Акуліч, відзначив високий рівень виконання дисертантом поставлених завдань і поздоровив молодого викладача з успішним захистом.

Після засідання вченої ради проректор з наукової роботи, професор Олександр Акуліч повідомив усім присутнім про погодження проекту Договору про науково-технічну, навчально-методичну і культурну співпрацю між НУХТ та МГУП на рівні Міністерства освіти Республіки Білорусь і передав підписаний Договір керівництву нашого університету.

Метою Договору є проведення спільних науково-дослідних робіт, обмін науковими співробітниками, професорсько-викладацьким складом, аспірантами і студентами, удосконалення навчального процесу та виконання спільних проектів. Саме тому Договір стане базовим документом для розвитку повноцінного співробітництва між нашими університетами у справі підготовки висококваліфікованих кадрів для усіх галузей харчової промисловості України і Республіки Білорусь.

Опублікований: 23-05-2018
Читайте також:
Способи оптимізації навчального контенту під запити молоді вивчають викладачі кафедри фізики та професійної безпеки

Цікавий і корисний онлайн-вебінар щодо використання відеогенератора штучного інтелекту Elai в освітньому процесі відвідали викладачі кафедри фізики та професійної безпеки. Захід був організований спільно з Міністерством освіти і науки України та компанією Elai – інноваційним постачальником рішень у сфері створення відео за допомогою генеративного ш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Способи оптимізації навчального контенту під запити молоді вивчають викладачі кафедри фізики та професійної безпеки 25 квітня 2025

Взаємозв'язок хімічних дисциплін з технологіями харчових виробництв дослідили у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

У конференц-залі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету відбулася науково-практична конференція «Взаємозв'язок хімічних дисциплін з технологіями харчових виробництв», вперше організована викладачами циклової комісії хімічних дисциплін. У заході брали участь студенти груп БВ-2 і ГО-4б, які розповіли п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Взаємозв'язок хімічних дисциплін з технологіями харчових виробництв дослідили у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ 08 листопада 2019

Передноворічний майстер-клас для школярів

У відокремленому структурному підрозіділі «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбувся цікавий майстер-клас із оздоблення  пряників передноворічної тематики, у якому взяли участь учні 5 класу Івано-Франківського ліцею № 2 разом із класною керівницею Лідією Сворак. Творчість і радість панували в залі. Учасники ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передноворічний майстер-клас для школярів 30 грудня 2021

Досвід з інноваційного розвитку та трансферу технологій отримала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Для подальшого стрімкого розвитку інноваційного сектору економіки держави важливим є вирішення проблем охорони прав об’єктів інтелектуальної власності та комерціалізації інноваційних проектів. Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Світлана Олійник долучилася до тренінгів із трансферу технологій та управління інноваційною дія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід з інноваційного розвитку та трансферу технологій отримала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 12 грудня 2018