Н У Х Т

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів виступила офіційним опонентом дисертаційного дослідження у Республіці Білорусь

23 травня 2018

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів виступила офіційним опонентом дисертаційного дослідження у Республіці Білорусь

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук взяла участь у засіданні спеціалізованої вченої ради із захисту дисертацій Д 02.17.01 в Могилівському державному університеті продовольства (Республіка Беларусь).

Галина Поліщук опонувала дисертацію випускника аспірантури Наталії Павлистової (науковий керівник – завідувач  кафедри технології молока і молочних продуктів МГУП Тетяна Шингарева), присвячену інтенсифікації технології білкового продукту на основі термокислотної коагуляції знежиреного молока з підвищеним вмістом сухих речовин. Офіційним опонентом була акцентована увага на актуальності, науковій новизні і практичному значенні результатів дослідження, викладені основні зауваження щодо змісту та оформлення дисертаційної роботи та оголошений висновок щодо можливості присвоєння Наталії Павлистовій вченого ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.18.04 – технологія м’ясних, молочних і рибних продуктів та холодильних виробництв. Наприкінці засідання голова спеціалізованої вченої ради, проректор з наукової роботи МГУП, професор Олександр Акуліч, відзначив високий рівень виконання дисертантом поставлених завдань і поздоровив молодого викладача з успішним захистом.

Після засідання вченої ради проректор з наукової роботи, професор Олександр Акуліч повідомив усім присутнім про погодження проекту Договору про науково-технічну, навчально-методичну і культурну співпрацю між НУХТ та МГУП на рівні Міністерства освіти Республіки Білорусь і передав підписаний Договір керівництву нашого університету.

Метою Договору є проведення спільних науково-дослідних робіт, обмін науковими співробітниками, професорсько-викладацьким складом, аспірантами і студентами, удосконалення навчального процесу та виконання спільних проектів. Саме тому Договір стане базовим документом для розвитку повноцінного співробітництва між нашими університетами у справі підготовки висококваліфікованих кадрів для усіх галузей харчової промисловості України і Республіки Білорусь.

Опублікований: 23-05-2018
Читайте також:
«Десерт» від маркетологів: інновації та незвичні ресторани

Нещодавно відбувся заключний етап засідання студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» за темою «Маркетингові прийоми в ресторанному бізнесі». На «десерт» так хочеться чогось незвичайного, і майбутні маркетологи правильно спрогнозували бажання. «Інновації та незвичні ресторани» – саме таким напрямом досліджень наші здобувачі завершили те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Десерт» від маркетологів: інновації та незвичні ресторани 13 квітня 2023

Кавовий діалог із капінгом для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 лютого викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» долучилися до капінгу з чемпіонами та відкритого діалогу щодо професії бариста. Відкритий і відвертий діалог-дискусія про те, чи робота баристою є перспективною, можливості кар’єрного зростання і всі плюси й мінуси цієї кавової профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кавовий діалог із капінгом для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 02 березня 2021

Конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE» відвідали наші викладачі та студенти

23 та 24 листопада 2019 року у Києві відбувся перший в Україні Міжнародний конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE», організований ГО «Українська асоціація Аюрведа-Йога». Цей захід відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE» відвідали наші викладачі та студенти 26 листопада 2019