Н У Х Т

Факультет біотехнології та екологічного контролю на фестивалі «Юнь Києва запрошує»

30 вересня 2019

Факультет біотехнології та екологічного контролю на фестивалі «Юнь Києва запрошує»

Традиційне сімейне свято «Юнь Києва запрошує», яке проводиться на території Центрального парку культури та відпочинку м. Києва «Маріїнський» уже понад 25 років поспіль, цьогоріч відбулося під гаслом «Місто твоїх можливостей».

Парк перетворився на яскраве місто, де кожна «вулиця» послуг мала свої особливості. Свою діяльність презентували більш ніж 40 організацій та усі соціальні служби Києва, які популяризували різні форми виховання, здоровий спосіб життя та безпечну поведінку, волонтерський і скаутський рух, залучення дітей та молоді до соціально-корисної діяльності, формування активної громадської позиції.

У рамках фестивалю також були презентовані послуги освіти державних і громадських закладів міста Києва для дітей та молоді. Наш університет представляли студенти факультету біотехнології та екологічного контролю Світлана Бондарук та Юля Лазюка (група БТ-4-1) і Вадим Кравченко (група БТ-1-3) під керівництвом доцента кафедри екологічної безпеки та охорони праці, відповідальної по факультету за профорієнтаційну роботу Наталії Володченкової.

Інформація про наш університет, умови вступу та спеціальності цікавила не тільки старшокласників, а й школярів середньої школи. До розмови про умови вступу долучалися і батьки. Багато питань задавали студенти інших ЗВО, які планують продовжити навчання у магістратурі саме нашого університету.

Плідним було і знайомство із дитячою громадською організацією «Довкілля», яка виявила бажання співпрацювати з кафедрою екологічної безпеки та охорони праці НУХТ із кліматичних питань та охорони довкілля. Усі зацікавлені запрошувалися на День відкритих дверей, що відбудеться у НУХТ 5 жовтня 2019 року.

Опублікований: 30-09-2019
Читайте також:
Технічна конференція за підсумками технологічної практики

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася технічна конференція за підсумками технологічної практики, яку підготували студенти-технологи групи 31-Т, що навчаються за спеціалізацією «Виробництво м’ясних та молочних продуктів». Практичне навчання сприяє закріпленню теоретичних знань на практиці, набуттю практичних умінь при виготовлен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технічна конференція за підсумками технологічної практики 14 червня 2019

Фінальні акорди підготовки кафедри готельно-ресторанної справи до OPEN-DAY NUFT

Кафедра готельно-ресторанної справи на чолі із завідувачкою кафедри, доценткою Ларисою Шаран і відповідальним за профорієнтаційну роботу кафедри, асистентом Артемом Ущаповським активно готується до проведення Дня відкритих дверей НУХТ, що відбудеться вже завтра, 11 листопада 2023 року. З 30 жовтня по 10 листопада викладачі кафедри та здобувачі осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінальні акорди підготовки кафедри готельно-ресторанної справи до OPEN-DAY NUFT 10 листопада 2023

Четвертокурсники спеціальності «Оздоровчі продукти» готуються до складання ЗНО з англійської мови

Націлені на успішне складання ЗНО до магістратури, студенти 4 курсу спеціальності «Оздоровчі продукти» з великим бажанням відвідують факультатив із англійської мови, який приводиться на кафедрі іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук’янець. Вони повторюють граматичний і лексичний матеріал, відточують вміння читання та письма. Окрім робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники спеціальності «Оздоровчі продукти» готуються до складання ЗНО з англійської мови 14 травня 2019

Вебінар від випускниці НУХТ: про практичні сторони виробництва почули викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко, Юлія Камбулова, Олена Кохан і Лариса Михонік взяли участь у вебінарі, що був організований ТОВ «Лесаффр Україна» і присвячений технології дріжджових листкових виробів. Керівник технологічного відділу ТОВ «Лесаффр Україна», випускниця НУХТ, к.т.н. Світлана Паливод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар від випускниці НУХТ: про практичні сторони виробництва почули викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 01 червня 2020