Н У Х Т

Вікторина «Світ мікроорганізмів» на факультеті біотехнології та екологічного контролю

27 листопада 2023

Вікторина «Світ мікроорганізмів» на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Мікробіологія – галузь біології, що вивчає одноклітинні, багатоклітинні та неклітинні мікроорганізми. Вона охоплює численні піддисципліни, включаючи вірусологію, бактеріологію, протистологію, мікологію, імунологію та паразитологію. Нещодавно науковий сектор студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю провів цікаву вікторину «Світ мікроорганізмів», присвячену мікробіології. Вона складалася з 10 різнобічних запитань, доповнених цікавими ілюстраціями. У деяких тестах була відповідь із родзинкою, тому всі, хто зміг на них правильно відповісти – молодці!

Участь взяли майже 40 студентів біотехнологів та екологів різних курсів, і майже всі відповіли правильно: Анна Сонько, Крістіна Балаян (обоє – група БТ-1-1), Максим Клименко, Вікторія Самойленко, Анастасія Сахневич, Марина Пахомова (всі – група БТ-2-1),Ольга Мудрак, Вікторія Кавун (обоє – група БТ-2-2), Анастасія Тузенко, Софія Кузнєцова, Анна Овчарук, Катерина Овчаренко, Катерина Чехун, Каріна Садуллаєва, Богдан Сергієнко, Сергій Старінський, Марина Костюк (всі – група БТ-3-1), Єлизавета Дядюк, Анастасія Литвин, Олеся Ковалюк (всі – група БТ-3-4), Олена Зюзько, Анастасія Гаріна, Анастасія Онищенко, Катерина Гвоздецька, Єлизавета Дон, Зоя Заярнюк, Маргарита Ворожбит, Артур Захаров (всі – група БТ-4-1), Анна Бережна, Микола Сидоренко, Андрій Гафійчук, Олександра Васильєва (всі – група БТ-4-2), Анастасія Охмакевич, Вікторія Негретова (обоє – група ПФБ-1-1М), Катерина Токменко і Карина Токменко (обоє – група ЕК-1-3), Інна Денисюк (група ЕК-3-5), Марія Забрудська (група ЕК-4-4), Євгенія Омельчук (група ЕКА-1-3М).

Організатори всіх вітають і дякують за участь!

Опублікований: 27-11-2023
Читайте також:
Фокус – на органічну сертифікацію

Доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Бобель взяли участь у третьому вебінарі з серії вебінарів щодо створення продукції з доданою вартістю в органічному секторі, який проходить у рамках програми WEOS Confirmation. Вебінар на тему «Особливості сертифікації переробки в органічному виробництві» о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фокус – на органічну сертифікацію 02 квітня 2025

Реальні кейси у кваліфікаційних роботах магістрантів-обліковців

На кафедрі обліку і аудиту відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрантів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» денної та заочної форми здобуття освіти. У роботах були розкриті актуальні питання щодо обліку, аналізу та аудиту розрахунків з оплати праці, готової продукції та витрат пов’язаних з нею, власного капіталу, зобов’язань підприєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реальні кейси у кваліфікаційних роботах магістрантів-обліковців 24 грудня 2024

Аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертаційні роботи

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олександра Рожно та Миколи Петренка. Дисертаційна робота Олександра Рожно «Розроблення технології безглютенових макаронних виробів» була виконана під керівництвом професора кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертаційні роботи 17 травня 2018

Науковий семінар з фахівцями науково-дослідного інституту олій та жирів на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар за участю фахівців Українського науково-дослідного інституту олій та жирів НААН України (УкрНДІОЖ). Виконуючий обов’язки директора інституту Павло Петік розповів про історію заснування та основні напрями досліджень, за якими працюють фахівці наукової установи. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар з фахівцями науково-дослідного інституту олій та жирів на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 листопада 2024