Н У Х Т

День Соборності у НУХТ

23 січня 2018

День Соборності у НУХТ

У навчально-науковому комплексі університету відзначили день Соборності України.

В історії становлення незалежності і соборності України особливе місце займає 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку усіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день з’єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Українською Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День соборності України.

До цієї значної події у Вінницькому коледжі нашого університету відбувся тематичний  захід, історико-літературна композиція «На шляху до свободи та незалежності України», підготовлений викладачем суспільних дисциплін  Юлією Коробчинською. Також разом із заступником директора з виховної роботи Наталією Любчак студенти долучилися до 4-го міжнародного флешмобу «United Ukraine» («Україна єдина»).

Участь у флешмобі «United Ukraine» взяли і студенти Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ.

22-23 січня у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся цикл заходів, присвячених 100-й річниці ІV Універсалу Української Центральної Ради. Студенти знайомилися з унікальною підбіркою відеоматеріалів, присвячених цим видатним подіям.

Старшокурсники взяли участь у загальноміських заходах і святковому концерті, що відбувся у міському Будинку культури. Студенти першого курсу провели короткий але змістовний та енергійний флешмоб «Україна – незалежна, соборна, єдина!». 

А у Науково-технічній бібліотеці університету працює книжкова виставка «Соборність України – від ідеї до сьогодення».

Опублікований: 23-01-2018
Читайте також:
Шлях до створення власного бренду: мотивуюча лекція для здобувачів-бакалаврів

У межах дисциплін «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» та «Крафтові технології» для здобувачів третього і четвертого курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій на тему «Поворотні моменти життя: як я знайшов своє покликання у виробництві комбучі» від власника бренду «Grybucha Kombycha» Олександра Гри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шлях до створення власного бренду: мотивуюча лекція для здобувачів-бакалаврів 28 березня 2025

Викладачі підтверджують фаховий статус

Старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ, куратор курсу «Процедури безпечності харчових продуктів. Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР» Ярослав Кічула виконав вимоги до компетентності та підтвердив статус Аудитора с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі підтверджують фаховий статус 30 травня 2023

Мейнстрім на кафедрі маркетингу: вебінар від фахівчині з цифрової реклами

4 березня 2021 року на кафедрі маркетингу для здобувачів вищої освіти,  що навчаються за спеціальностями «Маркетинг» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», відбувся вебінар «Таргетована реклама в соціальних медіа: правила та особливості» від керівниці SMM-напрямку в агенції «KUKU Buro» Катерини Репіч. Спікерка розповіла про важливість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мейнстрім на кафедрі маркетингу: вебінар від фахівчині з цифрової реклами 05 березня 2021

Сучасні аспекти раціонального харчування обговорили викладачі й студенти кафедри експертизи харчових продуктів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів та студенти 3 курсу напряму підготовки «Технологічна експертиза харчових продуктів» взяли активну участь у XI науково-практичній конференції «Сучасні аспекти раціонального харчування». Організаторами конференції виступили Міністерство охорони здоров’я, Національна медична академія післядипломної освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні аспекти раціонального харчування обговорили викладачі й студенти кафедри експертизи харчових продуктів 26 травня 2018