Н У Х Т

Традиції різних країн обговорили студенти під час круглого столу на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

13 квітня 2018

Традиції різних країн обговорили студенти під час круглого столу на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

12 квітня викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Ципанова спільно зі студентами груп ЕП 1-1 та УП 1-11 провели круглий стіл «Великодні традиції у різних країнах світу».

Усі учасники круглого столу цікаво та різнобічно представляли особливості святкування Великодня у Франції, Великобританії, Австралії, Ізраїлі, Німеччині, США, Бразилії та інших країнах світу. Студенти знаходили спільні та відмінні риси у святкуваннях одного із найголовніших християнських свят. Також вони переглянули відео про найголовніші символи Великодня та обговорили його у групах. Фінальна частина круглого столу була присвячена виконанню різних завдань (кросвордів, ребусів) для кращого розуміння та усвідомлення важливості цього свята для людей із різних куточків світу.

Загалом студенти брали активну участь в обговоренні, адже Великодні традиції є такими різноманітними та цікавими, що не могли не викликати жвавої дискусії та інтересу серед учасників круглого столу.

Опублікований: 13-04-2018
Читайте також:
Державні іспити на кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбулися Комплексні державні іспити студентів заочної форми навчання на здобуття ступеня «бакалавр» із напрямів підготовки «Харчові технології та інженерія» і «Готельно-ресторанна справа», зокрема і зі скороченим терміном навчання. Завідувач кафедри Оксана Арпуль, яка очолила роботу Екзамен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державні іспити на кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу 17 лютого 2017

Наукове свято на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання секції «Технологія рослинних олій, жирових та парфумерно-косметичних виробів» кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукове свято на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 16 квітня 2021

НУХТ – серед національних лідерів за цитуванням Google Scholar

За даними липневого випуску Webometrics 2021 року наш університет став 7-м серед закладів вищої освіти Києва і 21-м в Україні у рейтингу Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar Profiles за критерієм кількості цитувань інституційних профілів у Google Scholar із показником 24583 цитувань. Рейтинг Transparent Ranking:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – серед національних лідерів за цитуванням Google Scholar 26 липня 2021

Яка душа у біотехнолога обговорювали на черговому засіданні Movie Club

«Душа» – американський комп'ютерний анімаційний фільм виробництва «Pixar Animation Studios». Режисером проєкту виступив Піт Доктер. Саме його і обрали здобувачі освіти групи БТ-1-1 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою для обговорення. Здобувачі освіти описували за картинками моменти з мультфільму...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яка душа у біотехнолога обговорювали на черговому засіданні Movie Club 28 травня 2021