Н У Х Т

Від мрії до успіху: ще один гостьовий лекторій від успішного українського готельєра

20 березня 2021

Від мрії до успіху: ще один гостьовий лекторій від успішного українського готельєра

Неймовірно насиченим на цікаві лекторії та зустрічі видався тиждень кафедри готельно-ресторанної справи.

Здобувачі освіти і викладачі зустрілися в онлайні зі стейкхолдером, на якого довго чекали, – Василем Гроголем, готельєром, співвласником бутік-готелю «BURSA Hotel Kyiv» і співзасновником хабу Kooperativ.

«BURSA Hotel Kyiv» – готель, що перевертає уявлення про гостинність, в історичному центрі Києва на Подолі. Номерний фонд представлений 33 номерами. У бутік-готелі є ресторан White Noise Coffee & Bistro, руфтоп-бар 1818, музичний бар PARAKALΩ, галерея Bursa Gallery, затишна бібліотека і камерний кінотеатр KIНO42.

Бекграунд гостьового лектора – навчання у кращому світовому закладі освіти з підготовки фахівців індустрії гостинності Glion Institute of Higher Education (Швейцарія), інтернаціоналізація під час стажувань у міжнародних готельних підприємствах, досвід професійної діяльності за спеціальністю у Шанхаї та Нью-Йорку.

Молодий, харизматичний, компетентний, успішний готельєр захопив увагу слухачів, поділився мрією про відкриття «BURSA Hotel Kyiv», яка стала реальністю і амбітними планами на майбутнє, серед який уже на етапі реалізації заміський комплекс «Bursa Cabins Trypillia».

Неймовірна історія навчання і самовдосконалення зворушила серця багатьох студентів-слухачів. Дякуючи лектору, кожний ще раз усвідомив, що у житті можливо усе, й можна досягти омріяної мети, треба тільки рухатися вперед і надихатися найкращим!

Відомий готельєр надихнув здобувачів і звернув увагу на вітчизняний готельний бізнес, який можна і потрібно вдосконалювати і розвивати!

Організували цю довгоочікувану зустріч гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віта Цирульнікова і викладачка кафедри Олена Тищенко. 

Опублікований: 20-03-2021
Читайте також:
Тенденції світового ринку хлібопекарських і кондитерських виробів і підготовку кадрів для галузі обговорили наші фахівці

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів на чолі з завідувачем кафедри Володимиром Ковбасою взяли участь у конференції «Хлібопекарський бізнес 2021», яка відбулася за сприяння компанії «МаркоПАК», Всеукраїнської асоціації пекарів і Спілки борошномелів України. У рамках сесії «Виробництво та упаковка хліба» керівники про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції світового ринку хлібопекарських і кондитерських виробів і підготовку кадрів для галузі обговорили наші фахівці 25 лютого 2021

Планове засідання вченої ради університету відбулося 5 червня

5 червня відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор Анатолій Українець розпочав його з традиційних вітань членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та вручення відзнак. Нагрудний знак «Подяка ректора» був вручений начальнику відділу документального забезпечення Світлані Саверській. Подяки ректора з цінними п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планове засідання вченої ради університету відбулося 5 червня 05 червня 2018

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу вітає магістрів зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа»

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентів денної форми навчання зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа». До складу Екзаменаційної комісії, яка оцінювали наукові здобутки магістрантів, увійшли викладачі кафедри: професор Віктор Доценко, доценти Андрій Гавриш і Оле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу вітає магістрів зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа» 27 лютого 2017

Посвята в хлібопекарі першокурсників Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

25 жовтня 2018 року в рамках декади циклової комісії технологічних дисциплін викладач Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Оксана Присяжна та студенти четвертого курсу провели захід «Моя професія – моя гордість» для першокурсників спеціальності «Харчові технології». Метою заходу є ознайомлення студентів-першокурсників із обра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Посвята в хлібопекарі першокурсників Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 25 жовтня 2018