Н У Х Т

Про стартапи простими словами здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

29 квітня 2025

Про стартапи простими словами здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

25 квітня 2025 року за ініціативи лектора Олексія Собіна в рамках вивчення дисципліни «Франчайзинг у сфері гостинності» третьокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прослухали лекцію «Про стартапи простими словами» від Co-Founder Superperfect.io Head of Creative Services Руслана Петрова.

Гостьовий спікер розповів про основні перестороги, що очікують на шляху створення власної справи. Зокрема, він наголосив на потребі реалістично оцінювати ризики, створювати чіткий бізнес-план і завжди бути готовими до різноманітних сценаріїв.

Тема презентації стартапів перед інвесторами зайняла особливе місце у виступі. Руслан наводив приклади успішних і невдалих пітчів, закликаючи слухачів завжди ставити себе на місце інвестора: що б вони хотіли почути та які чіткі відповіді на запитання отримати.

Лекція стала не просто теоретичною вступною зустріччю, а і жвавим діалогом: здобувачі освіти задавали численні запитання, обговорювали кейси та отримували цінні рекомендації від управлінця.

Сучасні стартапи потребують не тільки ідеї, а й чіткої стратегії їхньої реалізації, а зустріч із Русланом Петровим стала дійсно джерелом натхнення для наших третьокурсників.

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна Руслану Петрову за змістовний лекторій і сподівається на подальшу співпрацю.

Опублікований: 29-04-2025
Читайте також:
Наша студентка – претендентка на звання «Міс фото ФАСК 2020»

Доброю традицією великої студентської футбольної родини міста Києва став конкурс краси серед представниць жіночих команд із футзалу під егідою Футбольної асоціації студентів м. Києва (ФАСК) – «Міс фото ФАСК» за підтримки офіційного партнера асоціації ТМ «Pariмatch». Четвертий рік поспіль цей конкурс стає головною окрасою весняної частини змагань т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша студентка – претендентка на звання «Міс фото ФАСК 2020» 23 березня 2020

У перспективу розвитку дуальної освіти

З метою впровадження на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування дуальної освіти при підготовці здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» і «Магістр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових виробництв» у рамках продовження пл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У перспективу розвитку дуальної освіти 07 березня 2023

Благодійний челендж факультету біотехнології та екологічного контролю

Зима – дуже важкий час для пернатих і лісових мешканців. Через холод їм потрібно ще більше енергії, яку вони можуть отримати лише з їжі. Але їжу часто ховають сніг і лід, плодів на деревах майже не залишається. За короткий світловий день важко знайти необхідну кількість корму. Саме тому так важливо підгодовувати пташок, білочок та інших тваринок вз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Благодійний челендж факультету біотехнології та екологічного контролю 22 січня 2022

Практичні поради як створити стартап отримала доцент кафедри маркетингу

Доцент кафедри маркетингу Аліна Бергер закінчила навчання за курсом «How to Start a Startup?» від платформи масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus». На курсі, що восени 2014 року читався у Стенфордському університеті і на основі якого на платформі «Prometheus» розробили курс «Як створити стартап», виступали Сем Альтман (президент найвідомішог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні поради як створити стартап отримала доцент кафедри маркетингу 05 жовтня 2020