Н У Х Т

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін узяла участь у роботі Вищої школи публічного управління

07 квітня 2023

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін узяла участь у роботі Вищої школи публічного управління

Нещодавно доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Людмила Приблуда взяла участь у роботі Вищої школи публічного управління, де ознайомила слухачів із особливостями вживання самостійних і службових частин мови під час укладання документів.

Спікерка наголосила на тому, що саме текст є основним реквізитом, через який відбувається реалізація мети написання того чи того документа залежно від його функціонального призначення. Окреслила проблему появи комунікативних бар’єрів під час писемної комунікації та способи їхнього уникнення.

Опублікований: 07-04-2023
Читайте також:
Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність. Компанія Clarivate Analytics з 24 по 26 вересня 2019 року проводила семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Доцент кафедри Олег Кузьмін  взяв участь у 3-х вебінарах серії «Можливості Web of Science для науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 жовтня 2019

Продовжується співпраця з науковцями Інституту овочівництва і баштанництва НААН

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжує плідну співпрацю з Національною академією аграрних наук України відповідно до Меморандуму про співробітництво №43/22 у галузі науки і освіти. Днями науковці кафедри отримали від партнерів – академіка Володимира Хареби і професорки Олени Хареби дослідні зразки гарбуза сортів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується співпраця з науковцями Інституту овочівництва і баштанництва НААН 21 листопада 2022

Молоді викладачі кафедри харчової хімії опановують викладацьку майстерність

Незважаючи на те, що загальна епідеміологічна ситуація диктує невтішні правила, навчальний процес нашого університету поступово набирає оберти. Хоч всі заняття перейшли в дистанційний формат, лабораторні роботи на кафедрі харчової хімії залишаються такими ж насиченими та інформативними. 1жовтня 2021 року асистентка кафедри Надія Квітковська провел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі кафедри харчової хімії опановують викладацьку майстерність 01 жовтня 2021

«WorldSkills Ukraine» з компетенції «Кулінарне мистецтво» у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

28 листопада Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся І відбірковий (регіональний) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» з компетенції «Кулінарне мистецтво». У конкурсі взяли участь учні та студенти коледжу. Що цікаво – наважилися змагатися виключно юнаки, дівчата цього разу ут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«WorldSkills Ukraine» з компетенції «Кулінарне мистецтво» у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 29 листопада 2019