Н У Х Т

Випускниця університету поділилася зі студентами досвідом використання міжнародних стандартів безпеки

19 квітня 2018

Випускниця університету поділилася зі студентами досвідом використання міжнародних стандартів безпеки

Починаючи з 2006 року, щорічно, 28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці. Спочатку знаменний день мав іншу назву – «День пам’яті загиблих працівників» – і вперше відзначався в 1989 році в США і Канаді за ініціативи профспілок працівників різних спеціальностей. Через кілька років Міжнародна організація праці (МОП) оголосила про заснування нового свята – Всесвітнього дня охорони праці. Дата залишилася колишньою – 28 квітня. У цей день більш ніж у ста країнах світу проводяться заходи, спрямовані на привернення уваги громадськості до невирішених проблем охорони праці. Цього року Міжнародною організацією праці визначений девіз Дня охорони праці – «Захищене і здорове покоління».

З нагоди святкування цього свята та поділитися досвідом роботи у міжнародній компанії, що використовує стандарти праці не лише України, а й міжнародні стандарти безпеки завітала випускниця нашого університету, кандидат технічних наук, NEBOSH IGC, менеджер з виробничої безпеки та охорони довкілля АТ «Імперіал Табако Продакшн Україна», аудитор системи ISO 9001 2015, 14001 2015, OHSAS 18001 2007 Ольга Богданова.

Семінар проходив у формі ділової гри з питань безпеки, під час якого студенти  ІІ курсу факультету біотехнології та екологічного контролю мали змогу самостійно визначити ризики небезпеки, ознайомитися з ідентифікацією небезпек і методами їх усунення, задати питання та отримати вичерпні відповіді.

 

Опублікований: 19-04-2018
Читайте також:
Підсумковий етап освіти

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ розпочалися державні екзамени. Студенти груп ресторанного та кулінарного напрямів успішно склали перший етап державного іспиту – пробні роботи, які традиційно відбувалися за європейською технологією. Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумковий етап освіти 01 лютого 2024

ЕТНОDAY НУХТ

Смачними стравами, чудовими мелодіями та неймовірними емоціями насолодилися відвідувачі ЕТНОDAY НУХТ, що 10 квітня занурив гостей в атмосферу нашої неймовірної української культури й наповнив справжнім українським духом! У програмі заходу були Ярмарок української кухні та Фестиваль української народної пісні, що звучала в сучасному виконанні. Учас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ЕТНОDAY НУХТ 11 квітня 2025

Між теорією і практикою: виїзні лабораторні заняття у готелі Ramada

13 травня здобувачі спеціальності 242 «Туризм і рекреація» мали нагоду зануритися у світ реального ресторанного сервісу – на базі готелю Ramada відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Ресторанна справа», яке провела доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Дулька. Заняття стало черговим прикладом успішної співпраці кафедри з мережею г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Між теорією і практикою: виїзні лабораторні заняття у готелі Ramada 14 травня 2025

Стабілізації якості алкогольної продукції присвятив науковий семінар доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 травня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся науковий семінар «Розвиток наукових основ технології стабілізації якості алкогольної продукції» доцента Олега Кузьміна. Протягом семінару фахівець представив на розсуд кафедри ряд наукових результатів власних досліджень, що стосувалися розв’язання комплексної проблеми ста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стабілізації якості алкогольної продукції присвятив науковий семінар доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 травня 2019