Н У Х Т

Випускниця університету поділилася зі студентами досвідом використання міжнародних стандартів безпеки

19 квітня 2018

Випускниця університету поділилася зі студентами досвідом використання міжнародних стандартів безпеки

Починаючи з 2006 року, щорічно, 28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці. Спочатку знаменний день мав іншу назву – «День пам’яті загиблих працівників» – і вперше відзначався в 1989 році в США і Канаді за ініціативи профспілок працівників різних спеціальностей. Через кілька років Міжнародна організація праці (МОП) оголосила про заснування нового свята – Всесвітнього дня охорони праці. Дата залишилася колишньою – 28 квітня. У цей день більш ніж у ста країнах світу проводяться заходи, спрямовані на привернення уваги громадськості до невирішених проблем охорони праці. Цього року Міжнародною організацією праці визначений девіз Дня охорони праці – «Захищене і здорове покоління».

З нагоди святкування цього свята та поділитися досвідом роботи у міжнародній компанії, що використовує стандарти праці не лише України, а й міжнародні стандарти безпеки завітала випускниця нашого університету, кандидат технічних наук, NEBOSH IGC, менеджер з виробничої безпеки та охорони довкілля АТ «Імперіал Табако Продакшн Україна», аудитор системи ISO 9001 2015, 14001 2015, OHSAS 18001 2007 Ольга Богданова.

Семінар проходив у формі ділової гри з питань безпеки, під час якого студенти  ІІ курсу факультету біотехнології та екологічного контролю мали змогу самостійно визначити ризики небезпеки, ознайомитися з ідентифікацією небезпек і методами їх усунення, задати питання та отримати вичерпні відповіді.

 

Опублікований: 19-04-2018
Читайте також:
Срібним призером ХХ Міжнародного кубку зі стрибків у воду став студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студент 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Артем Волковинський брав участь у відкритому ХХ Міжнародному кубку «Водолій» зі стрибків у воду, який відбувся у м. Миколаєві. Артем змагався у виді програми трамплін висотою 3 м. За свій стрибок спортсмен отримав 308.05 балів, що до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Срібним призером ХХ Міжнародного кубку зі стрибків у воду став студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 23 листопада 2018

Тріумф молодих науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

13 вересня у рамках виставок кондитерської та хлібопекарської промисловості Sweets&Bakery Ukraine відбулося нагородження переможців професійного дегустаційного конкурсу кондитерських виробів «Солодкий тріумф» і професійного конкурсу кондитерської упаковки «Тріумф упаковки». Нагадаємо, що участь у конкурсах беруть виробники всіх видів кондитерс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тріумф молодих науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 вересня 2018

Профорієнтаційні заходи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

9 листопада професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін побував у школі І-ІІІ ступенів №84 м. Києва. Метою візиту було запрошення старшокласників на День відкритих дверей нашого універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні заходи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 10 листопада 2023

Наш першокурсник – чемпіон України зі спортивного орієнтування!

З 31 березня по 2 квітня у Мукачеві відбувся Чемпіонат України зі спортивного орієнтування. Понад 700 спортсменів зі всієї країни та гостей з міста Бая Маре (Румунія) змагалися за звання кращих орієнтувальників. Серед них і здобувач освіти групи БТ-1-1 нашого університету Максим Клименко, що виступав у складі команди КДЮСШ «Пуща-Водиця». Організат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наш першокурсник – чемпіон України зі спортивного орієнтування! 05 квітня 2023