Н У Х Т

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів розпочала стажування у Жешувському університеті (Польща)

03 червня 2022

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів розпочала стажування у Жешувському університеті (Польща)

За пропозиціями країн-партнерів України проводяться конкурси на різноманітні програми наукового стажування. Серед них Національним науковим центром у місті Краків (Польща) був проведений конкурс на річне наукове стажування для науково-педагогічних працівників України, які співпрацюють із польськими вищими освітніми закладами.

За результатами конкурсного відбору, з червня 2022 року в Інституті харчових технологій та харчування Жешувського університету розпочала своє стажування доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша. Програма передбачає проведення наукових досліджень у кооперації з науковицями кафедри технології молочних продуктів Магдаленою Буньовскою та Агатою Знаміровська-Петровською.

Стажування стартувало з дослідження якості молочної сировини на базі лабораторії Жешувського університету. Це лише початок плідної праці та продовження співпраці, що розпочалася з вересня 2021 року під час наукового стажування Магдалени Буньовскої в нашому університеті. 

Опублікований: 03-06-2022
Читайте також:
Студентки-маркетологи – переможці Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт

Студентки спеціальності «Маркетинг» Наталія Войтович та Анна Софійченко підтвердили свій високий науково-професійний рівень перемогою у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності «Маркетинг» (за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, магістр). Бакалаврська робота «Дослідження змін у спож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентки-маркетологи – переможці Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт 11 червня 2018

Реальні проєкти, спрямовані на покращення матеріально-технічної бази, виконували цьогорічні випускники

У Полтавському фаховому коледжі НУХТ відбувся захист дипломних проєктів здобувачів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», під час якого студенти-електромеханіки  продемонстрували ґрунтовні теоретичні і практичні знання, отримані під час навчання в коледжі. 50% студентів виконували реальні проєкти, спрямовані на по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реальні проєкти, спрямовані на покращення матеріально-технічної бази, виконували цьогорічні випускники 08 липня 2020

Тематичний захід відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Традиційно кожного року навесні наставники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом зі студентами 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій проводять тематичні заходи. Цього року темою зустрічі став «Його Величність Етикет». Студенти підготували захоплюючі доповіді про формування правил поведінки та звичаї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 29 березня 2018

Академічна доброчесність – основний принцип освітянської спільноти

Роз’яснення здобувачам освіти принципів і правил дотримання академічної доброчесності не припиняється ніколи. Завідувач кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, доктор технічних наук Сергій Грибков провів чергову відеозустріч зі здобувачами вищої освіти з метою їх спонукання до самосвідомості та відповідального ставлення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність – основний принцип освітянської спільноти 03 лютого 2023