Н У Х Т

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів розпочала стажування у Жешувському університеті

03 june 2022

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів розпочала стажування у Жешувському університеті

За пропозиціями країн-партнерів України проводяться конкурси на різноманітні програми наукового стажування. Серед них Національним науковим центром у місті Краків (Польща) був проведений конкурс на річне наукове стажування для науково-педагогічних працівників України, які співпрацюють із польськими вищими освітніми закладами.

За результатами конкурсного відбору, з червня 2022 року в Інституті харчових технологій та харчування Жешувського університету розпочала своє стажування доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша. Програма передбачає проведення наукових досліджень у кооперації з науковицями кафедри технології молочних продуктів Магдаленою Буньовскою та Агатою Знаміровська-Петровською.

Стажування стартувало з дослідження якості молочної сировини на базі лабораторії Жешувського університету. Це лише початок плідної праці та продовження співпраці, що розпочалася з вересня 2021 року під час наукового стажування Магдалени Буньовскої в нашому університеті. 

Published on: 03-06-2022
Read also:
Педагогічна практика здобувачів освітньо-наукового ступеня «доктор філософії»: лекція з дисципліни «Нанобіотехнології»

У весняному семестрі у майбутніх докторів філософії передбачена педагогічна практика, яка відіграє ключову роль у їхньому професійному розвитку. Цей вид практики дозволяє їм не лише закріпити здобуті знання і вміння, але й відчути себе частиною академічного середовища, показати свої організаторські та комунікаційні навички. Педагогічна практика скл...

READ YOURSELF

Педагогічна практика здобувачів освітньо-наукового ступеня «доктор філософії»: лекція з дисципліни «Нанобіотехнології» 05 march 2024

Викладач університету прочитала цикл лекцій з вищої математики у Китайській Народній Республіці

Доцент кафедри вищої математики ім. професора Можара В.І. Вікторія Романенко пройшла стажування у технологічному університеті Qilu (Китайська Народна Республіка) з метою обміну науковим досвідом і методикою викладання математики. Наш фахівець читала лекції з вищої математики китайським студентам англійською мовою. Крім того, викладач опанувала нау...

READ YOURSELF

Викладач університету прочитала цикл лекцій з вищої математики у Китайській Народній Республіці 08 january 2020

Про світові тенденції виробництва та використання одноразового біопосуду дізналися здобувачі освіти й викладачі

24 травня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція директора компанії «GREENPACK» Олега Красносельського, під час якої фахівець розповів про світові тенденції щодо виробництва та використання одноразового біопосуду з кукурудзяного крохмалю. До лекції були залучені здобувачі освітнього ступеня «М...

READ YOURSELF

Про світові тенденції виробництва та використання одноразового біопосуду дізналися здобувачі освіти й викладачі 25 may 2021

«Home edition» – VIII Кулінарний конкурс факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Що єднає краще за все? Усі, хто скаже – спільні інтереси, вподобання й прагнення, одна мета, відданість своїй справі й однодумцям, буде правий. А ще – традиції. Не важливо, наскільки вони давні, головне, що вони є, і краще за будь що вони об’єднують і родини, і колективи, і цілі покоління. І вже цілі покоління випускників і нинішніх студентів факул...

READ YOURSELF

«Home edition» – VIII Кулінарний конкурс факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 24 june 2020