Н У Х Т

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів розпочала стажування у Жешувському університеті

03 june 2022

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів розпочала стажування у Жешувському університеті

За пропозиціями країн-партнерів України проводяться конкурси на різноманітні програми наукового стажування. Серед них Національним науковим центром у місті Краків (Польща) був проведений конкурс на річне наукове стажування для науково-педагогічних працівників України, які співпрацюють із польськими вищими освітніми закладами.

За результатами конкурсного відбору, з червня 2022 року в Інституті харчових технологій та харчування Жешувського університету розпочала своє стажування доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша. Програма передбачає проведення наукових досліджень у кооперації з науковицями кафедри технології молочних продуктів Магдаленою Буньовскою та Агатою Знаміровська-Петровською.

Стажування стартувало з дослідження якості молочної сировини на базі лабораторії Жешувського університету. Це лише початок плідної праці та продовження співпраці, що розпочалася з вересня 2021 року під час наукового стажування Магдалени Буньовскої в нашому університеті. 

Published on: 03-06-2022
Read also:
Кафедра електропостачання і енергоменеджменту розширює співпрацю з компанією «Сіменс Україна»

Викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту к. т. н., доцентка Юлія Куєвда, доктор філософії, асистент Петро Зінькевич і старший викладач Олег Мащенко відвідали компанію «Сіменс Україна» та зустрілися з керівником відділу продажів «Електроенергетика та автоматизація» Антоном Онуфрійчуком. Зустріч відбулася в рамках програми розширення ...

READ YOURSELF

Кафедра електропостачання і енергоменеджменту розширює співпрацю з компанією «Сіменс Україна» 05 february 2024

Нові екскурсійні й освітні маршрути від викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування

Київ – настільки давнє місто, стільки всього перебачило на своєму віку, що його мало чим можна здивувати в день народження. Тим паче – у 1537-й. І багато було сказано тостів. І багато було написано віршових і прозових творів. І багато було створено живописних, театральних і кінематографічних полотен. Але – так буде завше: багато сказано, але не ска...

READ YOURSELF

Нові екскурсійні й освітні маршрути від викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування 03 june 2019

Відбулося 17 засідання круглого столу «Сучасна освіта: зміст, технології, забезпечення якості»

Традиційно під головуванням завідувача кафедри міжнародної економіки, професора Світлани Гуткевич відбулося сімнадцяте засідання круглого столу «Сучасна освіта: зміст, технології, забезпечення якості». У жвавій атмосфері та дискусіях учасники обговорили питання розвитку сучасної освіти як в Україні, так і в світі. Про свою участь у тезовій формі за...

READ YOURSELF

Відбулося 17 засідання круглого столу «Сучасна освіта: зміст, технології, забезпечення якості» 25 april 2019

У постійному фокусі кафедри готельно-ресторанної справи – академічна доброчесність всіх учасників освітнього процесу

За ініціативи в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран відбувся семінар «Академічна етика. Регламент перевірки на академічний плагіат кваліфікаційних робіт». Аудиторія в онлайні – здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання, які приступили до виконання кваліфікаційної роботи. На се...

READ YOURSELF

У постійному фокусі кафедри готельно-ресторанної справи – академічна доброчесність всіх учасників освітнього процесу 27 october 2021