2 грудня студенти 3 курсу разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства Романом Мукоїдом відвідали крафтову міні-пивоварню «Syndicate», де їх гостинно зустрів магістрант кафедри Роман Нищун.
Він розповів молодшим колегам про види крафтового пива, які виготовляються на пивоварні (а це – понад 40 видів!).
Здобувачі освіти з цікавістю ознайомилися з процесом виробництва пива на цій пивоварні, а по завершенню знайомства на них чекала дегустація хмільного напою, під час якої вони змогли скласти власну думку про його смакові якості.
Подібні відвідування підприємств мотивують здобувачів до якомога кращого опанування майбутньої професії й дають уявлення про умови працевлаштування після закінчення навчання.