Н У Х Т

Підприємства різної потужності стали базами виробничої практики четвертокурсників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

12 жовтня 2021

Підприємства різної потужності стали базами виробничої практики четвертокурсників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Четвертокурсники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів захистили звіти з виробничої практики, яку вони проходили на підприємствах України – ПрАТ «КИЇВХЛІБ», ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «Київська бісквітна фабрика», ТОВ «КИЇВХЛІБ», ТОВ «Київський БКК», ТОВ «Кондитерський цех «Буше», ТОВ «Сумська паляниця», ТОВ «Черкаси Хліб ЛТД», ТОВ «Бердичівський хлібозавод», ПрАТ «Теремно-хліб», АТ ВО «Конті», ЗАТ «Житомирські ласощі», ТОВ «Кондитерська фабрика «Квітень» тощо.

Під час практики здобувачі вищої освіти знайомилися з організацією виробництва хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів на підприємствах різної потужності.

Згідно з програмою практики здобувачі повинні були зібрати необхідну інформацію щодо контролю якості сировини та готової продукції, розглянути технології виробництва основного асортименту продукції, характеристики обладнання, стандартизацію на підприємствах, охорону праці тощо. У кожному звіті мало бути представлене індивідуальне завдання, яке передбачало детальне висвітлення певного технологічного процесу, характеристики обладнання тощо. Здобуті під час практики знання стануть у пригоді під час вивчення фахових дисциплін, виконання курсового проєкту та кваліфікаційної роботи.

Захист звітів відбувся на засіданнях комісій, до складу яких увійшли викладачі кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів, у форматі онлайн-конференції, завдяки чому здобувачі мали змогу поділитися здобутими знаннями з одногрупниками та ознайомитися з виробництвом на інших підприємствах галузі.

Колектив кафедри висловлює щиру вдячність керівникам підприємств за сприяння і підтримку в організації практики та сподівається на подальшу плідну співпрацю. 

Опублікований: 12-10-2021
Читайте також:
Знайомство слухачів Підготовчого відділення з кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів

У час карантинних обмежень, коли усі види навчальних занять проводяться в онлайн-режимі, скориставшись нагодою «живого» спілкування 11 грудня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ гостинно зустріли слухачів Підготовчого відділення Центру моніторингу та координації освітньої діяльності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство слухачів Підготовчого відділення з кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів 13 грудня 2021

Мистецтво створення смакових вражень від топової фахівчині

28 жовтня 2025 року наш університет став епіцентром смакових відкриттів! Своїм унікальним досвідом і філософією «WOW-ефекту» поділилася досвідчена гідеса та визнана авторка турів Олена Безрук, яка вміє перетворити подорож на незабутню емоцію. На запрошення кафедри туристичного та готельного бізнесу пані Олена прочитала ексклюзивну гостьову лекцію ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво створення смакових вражень від топової фахівчині 30 жовтня 2025

ТОПовими студентами відчули себе другокурсники-фінансисти у «ПриватБанку»

Студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» не тільки здобувають знання в рідному університеті, а й демонструють їх на практиці. Так, днями студенти другого курсу з куратором Ярославою Дячук завітали до «ПриватБанку». Студенти ознайомились із обов’язками та особливостями роботи різних спеціалістів установи, з банківськими пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОПовими студентами відчули себе другокурсники-фінансисти у «ПриватБанку» 28 жовтня 2019

Інноваційні рішення від магістрантів-заочників кафедри технології оздоровчих продуктів

13 червня 2018 року на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізацією «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Державну екзаменаційну комісію очолив професор кафедри технології і організації рес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні рішення від магістрантів-заочників кафедри технології оздоровчих продуктів 13 червня 2018