Четвертокурсники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів захистили звіти з виробничої практики, яку вони проходили на підприємствах України – ПрАТ «КИЇВХЛІБ», ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «Київська бісквітна фабрика», ТОВ «КИЇВХЛІБ», ТОВ «Київський БКК», ТОВ «Кондитерський цех «Буше», ТОВ «Сумська паляниця», ТОВ «Черкаси Хліб ЛТД», ТОВ «Бердичівський хлібозавод», ПрАТ «Теремно-хліб», АТ ВО «Конті», ЗАТ «Житомирські ласощі», ТОВ «Кондитерська фабрика «Квітень» тощо.
Під час практики здобувачі вищої освіти знайомилися з організацією виробництва хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів на підприємствах різної потужності.
Згідно з програмою практики здобувачі повинні були зібрати необхідну інформацію щодо контролю якості сировини та готової продукції, розглянути технології виробництва основного асортименту продукції, характеристики обладнання, стандартизацію на підприємствах, охорону праці тощо. У кожному звіті мало бути представлене індивідуальне завдання, яке передбачало детальне висвітлення певного технологічного процесу, характеристики обладнання тощо. Здобуті під час практики знання стануть у пригоді під час вивчення фахових дисциплін, виконання курсового проєкту та кваліфікаційної роботи.
Захист звітів відбувся на засіданнях комісій, до складу яких увійшли викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, у форматі онлайн-конференції, завдяки чому здобувачі мали змогу поділитися здобутими знаннями з одногрупниками та ознайомитися з виробництвом на інших підприємствах галузі.
Колектив кафедри висловлює щиру вдячність керівникам підприємств за сприяння і підтримку в організації практики та сподівається на подальшу плідну співпрацю.