Н У Х Т

Як ІТ-Recruiter самому стати найкращим кандидатом на позицію

17 березня 2023

Як ІТ-Recruiter самому стати найкращим кандидатом на позицію

16 березня 2023 року відбувся вебінар (бонусна лекція) «Як IT-Recruiter самому стати найкращим кандидатом на позицію?» досвідченої фахівчині в сфері підбору і управління персоналом Олександри Миронової (Senior Recruitment Specialist у геймдев-компанії «BiniGames»).

У заході активну участь взяли викладачі кафедри економіки праці та менеджменту і здобувачі освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу».

Вебінар призначався для: майбутніх рекрутерів; Junior, Middlerecruiter; світчерів із інших сфер; всіх рекрутерів, хто планує змінити місце роботи. Спікерка детально охарактеризувала важливість самопрезентації для рекрутера, порадила, як використовувати свої унікальні сильні сторони і навички для досягнення професійних цілей.

Учасники вебінару отримали відповіді на питання: де «ховаються» потрібні ІТ-шники; як знайти вакансії, які не публікують; кого шукають роботодавці в різних рівнях: junior, middle, senior; на що дійсно звертають увагу під час співбесіди на позицію «рекрутер»; чим відрізняються ролі рекрутера у маленькій і великій компанії; які резюме «чіпляють око» (10 секунд, щоб зацікавити); Tricky questions на інтервʼю і як на них реагувати.

Протягом вебінару відбувалося дуже жваве, зацікавлене обговорення, викладачі і здобувачі продемонстрували професійність у відповідях на запитання спікерки та в дискусії.

Здобувачі освіти оцінили вебінар, як дуже корисний, вони вдячні за життєстійкість і мотивованість  Олександрі Мироновій, яка розказувала про власний досвід пошуку вакансії рекрутера в ІТ та його особливості. До нових зустрічей!

Опублікований: 17-03-2023
Читайте також:
Міжуніверситетська співпраця кафедри готельно-ресторанної справи для підвищення якості підготовки фахівців

16-17 травня 2024 року професорка кафедри готельно-ресторанної справи, докторка технічних наук Тетяна Сильчук взяла участь у роботі ХIII Всеукраїнської конференції студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності» Одеського національного технологічного університету (ОНАХТ). Під час роботи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжуніверситетська співпраця кафедри готельно-ресторанної справи для підвищення якості підготовки фахівців 20 травня 2024

Відкрите еко-заняття у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

16 жовтня викладач Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Ігор Присяжний провів відкрите заняття «Забруднення та охорона атмосфери» з дисципліни «Основи екології» студентам другого курсу спеціальності «Харчові технології». Метою заняття було формування у студентів знань про склад і значення атмосфери, джерела та наслідки забруд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите еко-заняття у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 17 жовтня 2018

Викладачка НУХТ – посол Universal Youth Alliance

У лютому 2025 р. асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко стала почесним послом Universal Youth Alliance. Відбірковий комітет Всесвітнього Молодіжного Альянсу високого оцінив її професійний досвід, досягнення та ініціативність у підтримці Цілей сталого розвитку ООН, що стало ключовими факторами для цього ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка НУХТ – посол Universal Youth Alliance 03 березня 2025

Про особливості організації крафтового консервного виробництва на гостьовій лекції

На кафедрі технології консервування відбулася цікава й актуальна гостьова лекція. Здобувачі освіти та викладачі познайомилися з власником ТМ «Тарпан» В’ячеславом Жигуном, який розповів про організацію крафтового консервного виробництва на прикладі свого підприємства. «Тарпан» розпочинали з виробництва сиродавлених олій і шротів, постійно навчаючис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості організації крафтового консервного виробництва на гостьовій лекції 22 листопада 2024