Н У Х Т

Як ІТ-Recruiter самому стати найкращим кандидатом на позицію

17 березня 2023

Як ІТ-Recruiter самому стати найкращим кандидатом на позицію

16 березня 2023 року відбувся вебінар (бонусна лекція) «Як IT-Recruiter самому стати найкращим кандидатом на позицію?» досвідченої фахівчині в сфері підбору і управління персоналом Олександри Миронової (Senior Recruitment Specialist у геймдев-компанії «BiniGames»).

У заході активну участь взяли викладачі кафедри економіки праці та менеджменту і здобувачі освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу».

Вебінар призначався для: майбутніх рекрутерів; Junior, Middlerecruiter; світчерів із інших сфер; всіх рекрутерів, хто планує змінити місце роботи. Спікерка детально охарактеризувала важливість самопрезентації для рекрутера, порадила, як використовувати свої унікальні сильні сторони і навички для досягнення професійних цілей.

Учасники вебінару отримали відповіді на питання: де «ховаються» потрібні ІТ-шники; як знайти вакансії, які не публікують; кого шукають роботодавці в різних рівнях: junior, middle, senior; на що дійсно звертають увагу під час співбесіди на позицію «рекрутер»; чим відрізняються ролі рекрутера у маленькій і великій компанії; які резюме «чіпляють око» (10 секунд, щоб зацікавити); Tricky questions на інтервʼю і як на них реагувати.

Протягом вебінару відбувалося дуже жваве, зацікавлене обговорення, викладачі і здобувачі продемонстрували професійність у відповідях на запитання спікерки та в дискусії.

Здобувачі освіти оцінили вебінар, як дуже корисний, вони вдячні за життєстійкість і мотивованість  Олександрі Мироновій, яка розказувала про власний досвід пошуку вакансії рекрутера в ІТ та його особливості. До нових зустрічей!

Опублікований: 17-03-2023
Читайте також:
Дизайн-мислення для інновацій: педагогічну практику проходять здобувачі ступеня PhD

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі технології молока і молочних продуктів здобувач освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Нікіта Соловйов провів заняття українською та англійською мовами на тему «Ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайн-мислення для інновацій: педагогічну практику проходять здобувачі ступеня PhD 01 березня 2023

Із міжнародними експертами гастрономічного туризму поспілкувалися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу продовжують підвищувати свою кваліфікацію в онлайн-форматі. Цього разу слухали міжнародних експертів гастрономічного туризму на ZOOM-конференції «Food Travel Talk», яка відбулася 15 червня 2020 р. у Лондоні. Спікером заходу був автор і засновник Всесвітньої асоціації туристичних подорожей та сві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із міжнародними експертами гастрономічного туризму поспілкувалися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 16 червня 2020

Здобувачі-третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завершили виробничу практику

23 та 24 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист звітів виробничої практики здобувачами 3 курсу денної та скороченої форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» за допомогою відеоконференції ZOOM. Виробнича практика проходила дистанційно у період з 1 по 21 червня 2020 року. За період практики здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завершили виробничу практику 26 червня 2020

Академічна мобільність здобувачок кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Другий рік поспіль здобувачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства в рамках академічної мобільності Еразмус+ навчаються в Університеті Гайзенхайма (Німеччина). Цього року на навчання вирушили студентки третього та другого курсу Анастасія Похиленко і Злата Присяжнюк. Вони вже закінчують перший семестр навчання на програмі «Internat...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна мобільність здобувачок кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 27 лютого 2023