Н У Х Т

Участь у IV фестивалі освітнього лідерства «Clever» взяли викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

21 вересня 2020

Участь у IV фестивалі освітнього лідерства «Clever» взяли викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

19 вересня 2020 р. викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу стали учасниками IV фестивалю освітнього лідерства «Clever».

Під час онлайн-зустрічі розглядалися найактуальніші проблеми сучасної освіти за темою цьогорічного фестивалю «Рости не можна зупинитись».

Участь у фестивалі дозволила учасникам задуматися над тим, чого потребує українська сучасна освіта для того, щоб відповідати міжнародним трендам, яка роль суспільних змін у цьому процесі, а також чого прагне українське студентство.

Також на фестивалі була можливість відвідати три лінійки майстер-класів із різним спрямуванням: саморозвиток і розвиток навичок майбутнього; знайомство з різноманітними інтерактивними методами у викладанні; розширення уявлення про можливі ресурси, якими варто користуватися сучасному викладачеві.

Опублікований: 21-09-2020
Читайте також:
Магістрант кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів – переможець конкурсу проектних робіт компанії «Syngenta Україна»

Компанією «Syngenta Україна» був оголошений конкурс проектних робіт щодо вирощування та популяризації високоолеїнового соняшнику для студентів і аспірантів. За рішенням конкурсної комісії компанії «Syngenta Україна» магістрант кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Микола Єрмаков, як автор однієї з найкращих робіт був запрошени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів – переможець конкурсу проектних робіт компанії «Syngenta Україна» 31 травня 2018

Лекційно-лабораторний практикум для третьокурсників від фахівця «Пріоріті Інтернешенл»

26 березня 2025 року для бакалаврів третього курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у межах вивчення дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів» за ініціативи професорки кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ірини Шевченко начальником відділу збуту компанії «Пріоріті Інтернешенл» Іва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекційно-лабораторний практикум для третьокурсників від фахівця «Пріоріті Інтернешенл» 28 березня 2025

Учасниця минулорічних біотехнологічних студій – сьогоднішня першокурсниця НУХТ!

Ще не завершилася вступна кампанія цього року, а ми вже розпочинаємо готуватися до наступної. І першокурсники, які щойно відійшли від усіх хвилювань і перипетій свого вступу, спішать поділитися історіями вибору закладу для здобуття вищої освіти. Так, біотехнологиня Аліна Чепурда (група БТ-1-1) розповідає, що знайомство з нашим університетом для не...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасниця минулорічних біотехнологічних студій – сьогоднішня першокурсниця НУХТ! 12 вересня 2024

Бакалаври-біотехнологи НУХТ на шляху до кар’єрного успіху!

Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» відвідали вебінар Корпорації «Артеріум», де ознайомилися з кар’єрними можливостями та програмами розвитку у фармацевтичній галузі. Учасники вебінару отримали цінну інформацію та мотивацію для професійного зростання. Подія стала справжнім ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-біотехнологи НУХТ на шляху до кар’єрного успіху! 03 грудня 2024