Н У Х Т

Поповнення книжкової полички магістрантів

30 червня 2023

Поповнення книжкової полички магістрантів

У видавництві «Олді+» вийшов друком навчальний посібник «Практикум з методології наукових досліджень» авторства професора кафедри технологій і обладнання переробних виробництв факультету митної справи, матеріалів та технологій Луцького національного технічного університету Ігоря Дударєва та професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені професора В. Ф. Доценка нашого університету Олега Кузьміна.

Посібник призначений для забезпечення практичних занять із дисципліни «Методологія наукових досліджень» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. Метою видання є допомога здобувачам в освоєнні методів і технології наукових досліджень у галузі харчових технологій та підготовка до самостійного виконання наукової роботи.

Навчальний посібник містить стислі теоретичні відомості, необхідні для виконання практичних завдань, приклади виконання завдань і завдання для самостійної роботи. Розділи практикуму присвячені загальним питанням методології наукових досліджень, оформленню, підготовленню до публікації та презентації результатів наукових досліджень, також розглянуті методи наукового дослідження та оброблення експериментальних даних, особлива увага приділена математичному моделюванню та оптимізації в харчових технологіях.

Нагадаємо, співробітництво між нашим університетом і Луцьким національним технічним університетом у галузі навчально-методичної, науково-практичної та освітянської діяльності відбувається у рамках договору №45/22.

Підготовку, макетування та дизайн обкладинок навчального посібника виконали фахівці видавництва «Олді+», за що автори висловлюють їм подяку.

Опублікований: 30-06-2023
Читайте також:
«Фармацевтична фірма «Дарниця» приймає учасників ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

Ще один партнер кафедри біотехнології та мікробіології – одна з найсучасніших та провідних фармацевтичних компаній «Фармацевтична фірма«Дарниця» люб’язно провела екскурсію для учасників Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. 24 квітня гості НУХТ мали змогу побачити сучасне фармацевтичне обладнання та сам технологічний процес пригот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Фармацевтична фірма «Дарниця» приймає учасників ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 25 квітня 2018

Викладацьким досвідом ділиться завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

4 березня 2024 року відбулася відкрита лекція завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси на тему «Екструзія – сучасний спосіб виробництва харчових продуктів. Технологічна схема виробництва екструзійних продуктів на одно- та двошнековому екструдері» з дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацьким досвідом ділиться завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 березня 2024

Вмотивовані на інновації: викладачі НУХТ – серед учасників фокус-груп проєкту «Teach Me Online 2.0»

У рамках проєкту «Teach Me Online 2.0», організованого компаніями «JTI» та «UGEN», 18 листопада 2020 року відбулася робота фокус-груп щодо розроблення кейсових завдань за трьома напрямками – HR, «Маркетинг» та «Економіка підприємства». Для участі у фокус-групах відбиралися по 5 викладачів із різних міст та університетів України. Відбір учасників з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вмотивовані на інновації: викладачі НУХТ – серед учасників фокус-груп проєкту «Teach Me Online 2.0» 18 листопада 2020

Науковий семінар щодо новітніх технологій кондитерських виробів та оздоблювальних напівфабрикатів відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Європейський досвід виготовлення десертів» за участі власниці сімейної кондитерської «Sweet Kingdom», кандидата технічних наук Наталії Пастушенко. Фахівчиня-практик ознайомила викладачів кафедри з асортиментом кондитерських виробів, популярних серед споживачів, а також із новими тен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар щодо новітніх технологій кондитерських виробів та оздоблювальних напівфабрикатів відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи 09 червня 2021