Н У Х Т

Поповнення книжкової полички магістрантів

30 червня 2023

Поповнення книжкової полички магістрантів

У видавництві «Олді+» вийшов друком навчальний посібник «Практикум з методології наукових досліджень» авторства професора кафедри технологій і обладнання переробних виробництв факультету митної справи, матеріалів та технологій Луцького національного технічного університету Ігоря Дударєва та професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені професора В. Ф. Доценка нашого університету Олега Кузьміна.

Посібник призначений для забезпечення практичних занять із дисципліни «Методологія наукових досліджень» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. Метою видання є допомога здобувачам в освоєнні методів і технології наукових досліджень у галузі харчових технологій та підготовка до самостійного виконання наукової роботи.

Навчальний посібник містить стислі теоретичні відомості, необхідні для виконання практичних завдань, приклади виконання завдань і завдання для самостійної роботи. Розділи практикуму присвячені загальним питанням методології наукових досліджень, оформленню, підготовленню до публікації та презентації результатів наукових досліджень, також розглянуті методи наукового дослідження та оброблення експериментальних даних, особлива увага приділена математичному моделюванню та оптимізації в харчових технологіях.

Нагадаємо, співробітництво між нашим університетом і Луцьким національним технічним університетом у галузі навчально-методичної, науково-практичної та освітянської діяльності відбувається у рамках договору №45/22.

Підготовку, макетування та дизайн обкладинок навчального посібника виконали фахівці видавництва «Олді+», за що автори висловлюють їм подяку.

Опублікований: 30-06-2023
Читайте також:
Інноваційні ідеї магістрантів-заочників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вражають креативністю

З 19 лютого 2019 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів студентів заочної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Екзаменаційна комісія у складі доцентів кафедри Тетяни Сильчук, В’ячеслава Губені і Олександра Люльки, оч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні ідеї магістрантів-заочників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вражають креативністю 20 лютого 2019

Враженнями й очікуваннями від першої сесії діляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

Перед кожним здобувачем освіти стоїть завдання бути відповідальним, успішним та гарно вчитися. І яким би не був складним перший семестр цього навчального року, він добігає кінця, й наразі триває перша в житті наших першокурсників сесія. Своїми враженнями, хвилюваннями та очікуваннями від неї поділилися здобувачі груп ТІ-1-1 і ТІ-1-3 Навчально-наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Враженнями й очікуваннями від першої сесії діляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій 19 грудня 2022

«IMS-НУХТ» – срібний призер Чемпіонату України

На НСК «Олімпійський» відбулася церемонія нагородження переможців Чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд Вищої ліги. Команда «IMS-НУХТ» цього сезону продемонструвала змістовну гру і виборола срібні медалі Чемпіонату. Дівчата не збираються зупинятися на досягнутому й уже з нетерпінням чекають на наступний сезон. Вітаємо команду та її тр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«IMS-НУХТ» – срібний призер Чемпіонату України 14 червня 2021

Звернення ректора Олександра Шевченка до Дня пам'яті Героїв Крут

Сьогодні – День пам’яті Героїв Крут. 105 років тому на залізничній платформі в Крутах до 520 українських вояків, студентів і гімназистів із 16 кулеметами та однією гарматою дали бій росіянам, що мали десятикратну перевагу в живій силі та озброєнні. Вони затримали нападника на чотири дні, що дало змогу укласти Берестейський мирний договір – документ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звернення ректора Олександра Шевченка до Дня пам'яті Героїв Крут 29 січня 2023