18-19 листопада 2020 р. кафедрою економіки і права проводиться IX Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК».
Розпочалася конференція з вітального слова завідувача кафедри економіки і права, професора Анатолія Заїнчковського, яке було сповнене теплих настанов і побажань доповідачам і присутнім. Після його виступу, розпочалася робота секцій та виступи здобувачів вищої освіти.
За час роботи секцій були обговорені багато актуальних і цікавих тем. Серед доповідачів слід відзначити магістрантку другого року навчання Тетяну Загородню (доповідь «Особливості еко-стартапів в Україні»), студентку 3 курсу Софію Огійчук (доповідь «Недобросовісна реклама в закладах ресторанного господарства: теоретичний та практичний аспект»), магістрантку другого року Аліну Гаврикову (доповідь «Проблеми державної підтримки стартапів в Україні»), студентку 2 курсу Марію Пономарьову (доповідь «Значення стратегій управління фінансово-економічною безпекою підприємства»), магістрантку першого року навчання Євгенію Нілову («Оцінювання впливу Covid-19 на світову економіку»), магістрантку першого року навчання Надію Морозюк (доповідь «Проблеми молочної промисловості в сучасній Україні»), аспіранта Олега Германа (доповідь «Вплив вегетаріанства на економіку і планету»), аспірантку Анастасію Ківер (доповідь «Діагностика економічної стійкості підприємства»). Ці теми викликали жваве обговорення й активний обмін думками.
Завершився перший робочий день конференції урочистою частиною із відзначенням грамотами та сертифікатами учасників IX Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», а також виступами викладачів і гостей зі словами подяки за цікавий і якісно проведений захід, який дав можливість обговорити актуальні теми і отримати новий досвід.