Н У Х Т

Актуальні й цікаві доповіді представили наші здобувачі на конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК»

18 листопада 2020

Актуальні й цікаві доповіді представили наші здобувачі на конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК»

18-19 листопада 2020 р. кафедрою економіки і права проводиться IX Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК».

Розпочалася конференція з вітального слова завідувача кафедри економіки і права, професора Анатолія Заїнчковського, яке було сповнене теплих настанов і побажань доповідачам і присутнім. Після його виступу, розпочалася робота секцій та виступи здобувачів вищої освіти.

За час роботи секцій були обговорені багато актуальних і цікавих тем. Серед доповідачів слід відзначити магістрантку другого року навчання Тетяну Загородню (доповідь «Особливості еко-стартапів в Україні»), студентку 3 курсу Софію Огійчук (доповідь «Недобросовісна реклама в закладах ресторанного господарства: теоретичний та практичний аспект»), магістрантку другого року Аліну Гаврикову (доповідь «Проблеми державної підтримки стартапів в Україні»), студентку 2 курсу Марію Пономарьову (доповідь «Значення стратегій управління фінансово-економічною безпекою підприємства»), магістрантку першого року навчання Євгенію Нілову («Оцінювання впливу Covid-19 на світову економіку»), магістрантку першого року навчання Надію Морозюк (доповідь «Проблеми молочної промисловості в сучасній Україні»), аспіранта Олега Германа (доповідь «Вплив вегетаріанства на економіку і планету»), аспірантку Анастасію Ківер (доповідь «Діагностика економічної стійкості підприємства»). Ці теми викликали жваве обговорення й активний обмін думками.

Завершився перший робочий день конференції урочистою частиною із відзначенням грамотами та сертифікатами учасників IX Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», а також виступами викладачів і гостей зі словами подяки за цікавий і якісно проведений захід, який дав можливість обговорити актуальні теми і отримати новий досвід.

Опублікований: 18-11-2020
Читайте також:
Рекламні технології на черговому засіданні Еnglish speaking club

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провела чергове засідання Еnglish speaking club на цікаву та захоплюючу тему «Advertising techniques», традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. Засідання розпочалося з уточнення тематичної лексики для збагачення словникового запас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекламні технології на черговому засіданні Еnglish speaking club 23 листопада 2018

Літня наукова школа CREATIVE SPARK для магістранток кафедри біотехнології і мікробіології

Навесні студенти кафедри біотехнології і мікробіології відвідували Львів, де брали участь у конкурсі студентських наукових робіт і окрім призових місць отримали подарунок від спонсорів заходу ПрАТ «Компанія «Ензим». 21-23 червня магістрантки І року навчання Оксана Боднар та Наталія Петренко скористалися отриманими сертифікатами для участі у літній ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літня наукова школа CREATIVE SPARK для магістранток кафедри біотехнології і мікробіології 27 червня 2019

Кафедра іноземних мов професійного спрямування вже готує охочих до складання ЄВІ

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування вже розпочав заняття на підготовчих курсах до складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) – тестування з іноземної (англійської) мови для вступу до магістратури та аспірантури. Заняття проводять досвідчені професіонали – доцентка Ольга Нежива, викладачки Надія Шерстюк та Юлія Ткачук, які фахово ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра іноземних мов професійного спрямування вже готує охочих до складання ЄВІ 25 квітня 2024

Триває удосконалення магістерських освітніх програм кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

З метою обговорення та проведення локального моніторингу освітніх програм, на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося розширене засідання робочих груп. До перегляду були представлені програми підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр» – міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові  та крафтові технології для HoReCaв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває удосконалення магістерських освітніх програм кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 01 лютого 2023