Н У Х Т

Профорієнтація кафедри іноземних мов професійного спрямування

05 жовтня 2023

Профорієнтація кафедри іноземних мов професійного спрямування

4 жовтня доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко зустрілася з учнями старших класів середньої школи І-ІІІ ступенів № 245 Оболонського району міста Києва.

Майбутні вступники дізналися про переваги професії фахівця з харчових технологій, у тому числі в умовах війни, про спеціальності, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти в нашому університеті, про переваги навчання в нашому університеті.

Наприкінці зустрічі викладачка запросила старшокласників відвідати День відкритих дверей, який відбудеться 7 жовтня.

Опублікований: 05-10-2023
Читайте також:
Вітаємо асистентку кафедри біотехнології і мікробіології на фінішній прямій захисту дисертаційної роботи!

Днями у форматі відеоконференції відбувся попередній розгляд кандидатської дисертації асистентки кафедри біотехнології і мікробіології, здобувачки вищої освіти третього рівня кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяни Белемець. Тема дисертаційної роботи – «Удосконалення технологій продуктів молоковмісних кисломолочних з поліфункціональни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо асистентку кафедри біотехнології і мікробіології на фінішній прямій захисту дисертаційної роботи! 18 березня 2021

Інноваційні тенденції в сучасній цивілізації очима здобувачів освіти

Студентські науково-практичні конференції є важливою складовою організації освітнього процесу у навчально-науковому комплексі нашого університету. У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулася студентська науково-практична конференція «Інноваційні тенденції в сучасній цивілізації». В умовах воєнного стану в Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні тенденції в сучасній цивілізації очима здобувачів освіти 15 червня 2022

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів знайомлять студентів із провідними підприємствами

Студенти 1 і 3 курсу разом із доцентами кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяною Бойчук і Наталією Сабадаш відвідали Київський пивоварний завод «CarlsbergUkraine» – високотехнологічне потужне підприємство, що стрімко розвивається. Майбутні фахівці дізналися про тонкощі пивоваріння, виробництва к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів знайомлять студентів із провідними підприємствами 25 квітня 2019

Молоде покоління – проти насилля!

2 жовтня світ відзначає Міжнародний день боротьби проти насилля. Проблема жорстокості й насильства в нашому суспільстві, на жаль, є актуальною. Це пов’язано з багатьма чинниками: соціально-політична криза в країні, розлучення і виїзд батьків за кордон, відверта неконтрольована пропаганда агресії на телеекранах, масове захоплення комп’ютерними іграм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоде покоління – проти насилля! 02 жовтня 2018