Н У Х Т

Особливості роботи інженером з регуляторної підтримки: гостьове заняття від стейкхолдерки

17 жовтня 2023

Особливості роботи інженером з регуляторної підтримки: гостьове заняття від стейкхолдерки

Нещодавно відбулося гостьове заняття здобувачів магістратури спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» з інженеркою з регуляторної підтримки відділу забезпечення регуляторної відповідності АТ «Фармак» Юлією Лазюкою. Фахівчиня – випускниця кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ і закінчила магістратуру в 2022 р.

Під час практичного заняття з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень», яку читає доцентка Оксана Скроцька, Юлія поспілкувалась зі здобувачами. Розповіла, що під час навчання займалась науковою роботою на кафедрі, була активною учасницею студентського гуртка «BIOTECH». Навчаючись у бакалавраті за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія», Юлія стала переможницею ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології у 2019 р. А у 2021 році, вже будучи магістранткою кафедри, здобула перемогу у конкурсі наукових робіт за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум». Також вона є переможницею Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук 2021-2022 н.р. за спеціальністю «Біологія».

Далі Юлія розповіла про особливості своєї роботи на АТ «Фармак», яка включає координацію й актуалізацію досьє виробничих дільниць, участь у процесі огляду якості продукції, участь у зовнішніх перевірках на підприємстві, різносторонню взаємодію з регуляторними органами. Після чого присутні задавали свої запитання, які цікавлять майбутніх фахівців з біотехнології. Зокрема, запитували, на що потрібно звернути увагу при складанні резюме, чи важко суміщувати навчання і роботу за спеціальністю, чи є соціальний пакет на підприємстві і що він включає, які можливості професійного та особистого розвитку тощо.

На кафедрі щиро вдячні Юлії Лазюці за цікаву і корисну інформацію, практичні поради та змістовні відповіді на запитання й будуть раді подальшим зустрічам!

 

Опублікований: 17-10-2023
Читайте також:
Лауреатом премії Київського міського голови стала четвертокурсниця кафедри технології молока і молочних продуктів

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів не тільки проявляють себе в навчальному процесі, а також є лідерами та переможцями у хакатонах, наукових гуртках, конкурсах як університетських, так і міжнародних. Цього разу студентка 4 курсу групи МО-4-2 Валерія Скуйбіда стала лауреатом премії Київського міського голови за особливі досягнен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лауреатом премії Київського міського голови стала четвертокурсниця кафедри технології молока і молочних продуктів 25 червня 2019

Як управляти готельним бізнесом знають здобувачі магістерського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

4 та 5 червня відбулися захисти курсової роботи з дисципліни «Управління готельним бізнесом» здобувачами освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Метою виконання курсової роботи є: систематизація, закріплення та розшире...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як управляти готельним бізнесом знають здобувачі магістерського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 09 червня 2020

Актуальні навички набувають наші викладачі

Викладачі кафедри інформатики та обчислювальної техніки Інституту післядипломної освіти НУХТ, завідувач кафедри Олександр Петренко та доцент Андрій Ярковий провели низку дистанційних семінарів з підвищення кваліфікації для викладачів університету. Семінари були присвячені актуальним тематикам. Зокрема, слухачі покращили свої скіли у графічному офо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні навички набувають наші викладачі 19 січня 2023

Мотиваційна зустріч у Гостомельському ліцеї №1

7 березня викладачки кафедри економіки і права Ольга Ткаченко та Оксана Крамаренко з профорієнтаційною місією відвідали Гостомельський ліцей № 1, де зустрілися з учнями старших класів і поспілкувалися про переваги здобуття вищої освіти в Національному університеті харчових технологій. Викладачки детально розповіли про спеціальність 051 «Економіка»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотиваційна зустріч у Гостомельському ліцеї №1 11 березня 2024