Н У Х Т

З Днем народження, Ліно!

19 березня 2021

З Днем народження, Ліно!

Здобувачі освіти різних інститутів та факультетів за ініціативи кафедри гуманітарних дисциплін долучилися до всеукраїнського флешмобу, присвяченого дню народження великої українки, геніальної поетеси, сумління  української нації Ліни Костенко.

Здобувачі й викладачі кафедри декламували улюблені ліричні перлини Ліни Костенко. Ознайомитися з відеороботами можна на сторінці кафедри гуманітарних дисциплін у фейсбуці.

Ми, українці, щасливі, що в нас є Ліна Костенко. Побажаймо нашій улюблениці міцного здоров’я, натхнення та довголіття! 

Опублікований: 19-03-2021
Читайте також:
Гастрономічні та історичні різдвяні традиції України й Швеції

Київський фаховий коледж ресторанного господарства нашого університету долучився до співпраці між закладами освіти ресторанного господарства України і Швеції. Перша онлайн-зустріч відбулася у червні 2021 року, а продовженням стала робота над міжнародним міжпредметним проєктом «Гастрономічні та історичні традиції під час святкування Різдва», що три...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гастрономічні та історичні різдвяні традиції України й Швеції 12 січня 2022

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося найулюбленіше свято всіх студентів

20 вересня у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося найулюбленіше свято всіх студентів – День здоров'я. Цьогорічний захід був відзначений гарним настроєм студентів, бажанням отримати перемогу у спортивних естафетах, згуртованістю і дружбою єдиної студентської родини, незалежно від віку, групи чи курсу. Перший конкурс «Строю і піс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося найулюбленіше свято всіх студентів 21 вересня 2018

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Вінницькому фаховому коледжі НУХТ

23 січня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами 181 спеціальності «Харчові технології» Вінницького фахового коледжу НУХТ. Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Вінницькому фаховому коледжі НУХТ 23 січня 2024

День, що запам’ятається назавжди: на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулися організаційні зустрічі з першокурсниками

16 вересня першокурсники «пішли» на свої перші пари у дистанційному режимі, а напередодні адміністрація факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), завідувачі випускових кафедр, викладачі й студенти старших курсів зустрілися з ними в офлайні на організаційних зборах. Адаптивний карантин вніс свої обмеження у традиційне святкув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День, що запам’ятається назавжди: на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулися організаційні зустрічі з першокурсниками 17 вересня 2020