Н У Х Т

До вершин uniRank

26 серпня 2024

До вершин uniRank

Згідно з черговим uniRank University Ranking  (4 International Colleges&Universities) наш навчальний заклад у 2024 році посідає 35 місце серед українських і 4754-е  місце серед світових університетів.

Однойменна австралійська компанія 4ICU публікує свій рейтинг з 2005 року, оцінюючи понад 11 тисяч закладів вищої освіти світу за популярністю їхніх веб-ресурсів щоб допомагати міжнародним студентам, викладачам і науковцям дізнаватися, наскільки певний навчальний заклад є популярним у тій чи іншій країні. Цього року до рейтингу увійшли 190 вишів України.

У рейтингу використовуються показники цитованості та відвідуваності офіційних веб-представництв закладів вищої освіти світу. Іншими словами, оцінюється змістовна та інформаційна складова web-сайту університету. Розробники наголошують, що при складанні рейтингу дизайн сайтів не враховується. Рейтинг ґрунтується на алгоритмі, що включає три неупереджені та незалежні веб-метрики, отримані з трьох різних пошукових систем: Google Page Rank, вхідні посилання Yahoo та рейтинг трафіку Alexa (дочірня компанія Amazon).

Високі позиції у міжнародних  рейтингах – не просто цифри, що консолідують наші досягнення у науково-освітній сфері, а злагоджена робота всього науково-педагогічного колективу університету, єдиної команди однодумців. Вітаємо колектив НУХТ із високим місцем у престижному рейтингу!

Опублікований: 26-08-2024
Читайте також:
Наукові перемоги: перший доктор філософії у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ

19 лютого 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.002 аспірантка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Таїса Гончаренко успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням білково-вуглеводних композицій» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD). Наукова ке...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові перемоги: перший доктор філософії у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ 25 лютого 2021

Заключний семестр наукової роботи

Магістранти ІІ року навчання кафедри біотехнології та мікробіології продовжують виконання індивідуальних завдань. У цьому семестрі вони зосереджені на науково-дослідній роботі, продовжуюи розпочату у минулому році серію дослідів. Виконання наукової роботи біотехнологів вимагає ґрунтовної підготовки: достатній рівень спеціальних знань, навичок і ск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заключний семестр наукової роботи 08 жовтня 2020

Вступ до магістратури у 2024-му: бакалаври дізнаються всі нюанси

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції за сприяння завідувачки кафедри, професорки Олександри Нєміріч відбулася зустріч здобувачів 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» з членом приймальної комісії, уповноваженою особою консультаційного центру абітурієнтів НУХТ Артем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступ до магістратури у 2024-му: бакалаври дізнаються всі нюанси 15 квітня 2024

Результатами захисту підтвердили свій високий рівень магістранти кафедри економіки і права

Успішно завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» денної та заочної форм навчання. Приємним фактом стали відвідування онлайн-устрічей із метою заслуховування результатів досліджень, крім екзаменаційної комісії, представника...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Результатами захисту підтвердили свій високий рівень магістранти кафедри економіки і права 23 лютого 2023