Н У Х Т

Студентка НУХТ – переможець Всеукраїнської студентської олімпіади за непрофільною спеціальністю «Хімічні технології неорганічних речовин»!

27 квітня 2018

Студентка НУХТ – переможець Всеукраїнської студентської олімпіади за непрофільною спеціальністю «Хімічні технології неорганічних речовин»!

24-26 квітня 2018 року на базі ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет» (м. Дніпро) відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Хімічної технології неорганічних речовин».

Під своїм дахом університет зібрав студентів із усієї України (вісім вишів) та взяв на себе обов’язки гостинного господаря. Вісімнадцять талановитих хіміків-технологів із різних куточків України приїхали до міста Дніпра продемонструвати свої здібності та таланти.

Команда з трьох учасників олімпіади Марини Арлачової, Анастасії Терещенко та Анастасії Ходаківської (Бондаренко) на чолі з членом журі олімпіади – доцентом кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Оленою Подобій представляли Національний університет харчових технологій.

У нелегкій конкурентній боротьбі Марина Арлачова (3 курс) посіла 1 місце та була нагороджена Дипломом І ступеня. Двоє інших учасниць увійшли до 10 кращих студентів спеціальності і були відзначені сертифікатами учасників олімпіади, а Олена Подобій нагороджена грамотою за активну участь та співпрацю в організації та проведенні ІІ туру олімпіади.

Слід зазначити, що напрямок олімпіади не був профільним для наших учасників. Отже, чергові досягнення студентів хіміків-технологів є свідченням належного рівня підготовки фахівців на випусковій кафедрі хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів НУХТ.

Студенти чудово провели три дні в приємній компанії однодумців, у гарній атмосфері з теплою гостинністю. Відвідали визначні місця Дніпра, Музей сучасного мистецтва, відпочили на чудовій набережній, знайшли нових друзів. Такі події залишають теплий слід на все життя.

Опублікований: 27-04-2018
Читайте також:
Сучасні підходи до стратегії сталого розвитку у ЄС і Україні обговорили учасники Міжнародної весняної школи, що працювала у НУХТ

23-24 квітня в нашому університеті працювали Міжнародна весняна школа та Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку» у рамках реалізації проектів програми Європейського Союзу Еразмус+ Жан Моне Кафедра FoodPro (# 587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль EcoPro (# 574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи до стратегії сталого розвитку у ЄС і Україні обговорили учасники Міжнародної весняної школи, що працювала у НУХТ 06 травня 2019

Продовжуються лекції від експертів SES для наших викладачів

Ніщо не може бути більш приємним і корисним для наших викладачів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, ніж спілкування із досвідченим професіоналом та ще й однодумцем із багатьох актуальних питань пакувальної галузі, яким є Senior Expert Mr. Kai Wintjen. Активна дискусія відбулася 15 січня під час уже другої лекції фахівц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуються лекції від експертів SES для наших викладачів 18 січня 2021

Розвиток кваліфікації викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки: поглиблення знань у сучасних технологіях

Як чудово, що в період формування різноманітних звітів, витягів, списків під кінець року нашим викладачам надано можливість отримати необхідні знання та навички в цікавих курсах для ефективного і більш раціонального використання часу, якого завжди не вистачає. З метою покращення та впровадження новітніх технологій у навчально-методичну роботу спів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток кваліфікації викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки: поглиблення знань у сучасних технологіях 22 грудня 2023

Продовжується співпраця з науковцями Інституту овочівництва і баштанництва НААН

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжує плідну співпрацю з Національною академією аграрних наук України відповідно до Меморандуму про співробітництво №43/22 у галузі науки і освіти. Днями науковці кафедри отримали від партнерів – академіка Володимира Хареби і професорки Олени Хареби дослідні зразки гарбуза сортів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується співпраця з науковцями Інституту овочівництва і баштанництва НААН 21 листопада 2022