Н У Х Т

Студентка НУХТ – переможець Всеукраїнської студентської олімпіади за непрофільною спеціальністю «Хімічні технології неорганічних речовин»!

27 квітня 2018

Студентка НУХТ – переможець Всеукраїнської студентської олімпіади за непрофільною спеціальністю «Хімічні технології неорганічних речовин»!

24-26 квітня 2018 року на базі ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет» (м. Дніпро) відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Хімічної технології неорганічних речовин».

Під своїм дахом університет зібрав студентів із усієї України (вісім вишів) та взяв на себе обов’язки гостинного господаря. Вісімнадцять талановитих хіміків-технологів із різних куточків України приїхали до міста Дніпра продемонструвати свої здібності та таланти.

Команда з трьох учасників олімпіади Марини Арлачової, Анастасії Терещенко та Анастасії Ходаківської (Бондаренко) на чолі з членом журі олімпіади – доцентом кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Оленою Подобій представляли Національний університет харчових технологій.

У нелегкій конкурентній боротьбі Марина Арлачова (3 курс) посіла 1 місце та була нагороджена Дипломом І ступеня. Двоє інших учасниць увійшли до 10 кращих студентів спеціальності і були відзначені сертифікатами учасників олімпіади, а Олена Подобій нагороджена грамотою за активну участь та співпрацю в організації та проведенні ІІ туру олімпіади.

Слід зазначити, що напрямок олімпіади не був профільним для наших учасників. Отже, чергові досягнення студентів хіміків-технологів є свідченням належного рівня підготовки фахівців на випусковій кафедрі хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів НУХТ.

Студенти чудово провели три дні в приємній компанії однодумців, у гарній атмосфері з теплою гостинністю. Відвідали визначні місця Дніпра, Музей сучасного мистецтва, відпочили на чудовій набережній, знайшли нових друзів. Такі події залишають теплий слід на все життя.

Опублікований: 27-04-2018
Читайте також:
Знайомство слухачів Підготовчого відділення з кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів

У час карантинних обмежень, коли усі види навчальних занять проводяться в онлайн-режимі, скориставшись нагодою «живого» спілкування 11 грудня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ гостинно зустріли слухачів Підготовчого відділення Центру моніторингу та координації освітньої діяльності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство слухачів Підготовчого відділення з кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів 13 грудня 2021

Університет продовжує розширювати коло програм академічної мобільності

Ще один академічний партнер офіційно з’явився у нашого університету. 22 травня був підписаний договір про співпрацю з Вищою Лінгвістичною Школою у м. Ченстохова (Польща). Цього дня до університет завітав проректор навчального закладу Томаш Кук, а також директор ДВНЗ «Київський механіко-технологічний коледж» Ігор Шкарлат. Гості зустрілися з ректоро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет продовжує розширювати коло програм академічної мобільності 22 травня 2018

Студентська наука – у центрі уваги кафедри технології оздоровчих продуктів

Специфіка принципово нового напряму у харчовій промисловості – технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення – у тому, що в Україні така технологія лише починає формуватися в той час, коли у передових країнах світу за останні 30 років отримано та реалізовано оздоровчої продукції на мільйони доларів США. І в харчовому раці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська наука – у центрі уваги кафедри технології оздоровчих продуктів 08 грудня 2021

Чудова нагода поглибити знання для магістрантів кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів

Завершилася професійна практика здобувачів освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів». У своїх звітах здобувачі висвітлили питання щодо організації виробництва, контролю якості сировини і гот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудова нагода поглибити знання для магістрантів кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів 24 лютого 2023