Н У Х Т

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка сприяє посиленню реалізації інтелектуального потенціалу викладачів у сфері науки та інновацій

22 березня 2023

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка сприяє посиленню реалізації інтелектуального потенціалу викладачів у сфері науки та інновацій

Авторський колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка отримав сертифікати за участь у проєкті «КНИГА ВІД ВЧЕНОГО», в рамках якого презентовано підручник «Кулінарна етнологія» (за загальною редакцією професора Віктора Доценка).

Колектив факультету гордий науковою працею, над якою автори натхненно і вмотивовано працювали з 2015 по 2019 роки. Видання на 756 друкованих сторінках не тільки ґрунтовне теоретично, а й кольорово проілюстроване понад 500 світлинами автентичних страв національних кухонь.

Здобувачі вищої освіти та фахівці-практики з готельно-ресторанного бізнесу зможуть ознайомитись із детальною характеристикою національних кухонь країн світу, традиціями та особливостями кулінарного оброблення сировини; асортиментом і технологією традиційних страв, особливостями їхнього подавання; гастрономічними звичками і традиціями.

Ми вдячні Офісу підтримки вченого за співпрацю, створення умов та інструментарію для реалізації інтелектуального потенціалу наших викладачів у сфері науки та інновацій, промоцію бренду університету у вітчизняному освітньому просторі!

Опублікований: 22-03-2023
Читайте також:
Майстер-клас для студентів від відомого бренд-шефа

21 лютого 2018 року до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав шеф-кухар відомих у місті та за його межами ресторанів «Sazha», «La Spezia», «Verde by La Spezia» Сергій Коробка. Відомий бренд-шеф провів майстер-клас з приготування стейків для студентів групи 3-хп-06 спеціальності «Виробництво харчової продукції». Майстер кухарської сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для студентів від відомого бренд-шефа 21 лютого 2018

Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології на попередньому захисті

Цього тижня на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ), не зважаючи на мінус за вікном, було спекотно – відбувся черговий етап підготовки здобувачів до захисту кваліфікаційних магістерських робіт – попередній захист. У вигляді Zoom-конференцій були організовані засідання чотирьох комісій у складі висококваліфікованих викладачів кафедри, на розс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології на попередньому захисті 04 лютого 2022

У виробничих умовах

Відповідно до графіку проведення ознайомлювально-виробничої практики студенти групи ТІ-ІІ-1 під керівництвом завідувача кафедри технології зберігання і переробки зерна Олега Шаповаленка та доцента Олени Супрун-Крестової відвідали млин №1 ПрАТ «Київмлин». З організацією виробництва борошна на борошномельному заводі та основними технологічними опера...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У виробничих умовах 23 січня 2018

Викладачки НУХТ взяли участь у ІІІ Всеукраїнському з’їзді «Харчовий бізнес-2024: безпечність продукції в умовах небезпеки»

Наприкінці квітня 2024 року відбулася важлива подія – ІІІ Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес-2024: безпечність продукції в умовах небезпеки». До участі у заході долучилися викладачки кафедри експертизи харчових продуктів, доцентки Оксана Вашека, Вікторія Кійко, Оксана Петруша, Оксана Мельник. Програма з’їзду була насичена цікавими та надзвичай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки НУХТ взяли участь у ІІІ Всеукраїнському з’їзді «Харчовий бізнес-2024: безпечність продукції в умовах небезпеки» 03 травня 2024