Н У Х Т

Перемога у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства»

01 травня 2023

Перемога у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства»

Кафедра економіки і права взяла участь у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» за ступенями вищої освіти «бакалавр» і «магістр».

Конкурс проходить на базі Харківського-національного автомобільно-дорожнього університету (факультет управління та бізнесі). Від кафедри були подані три захищені дипломні роботи здобувачів-випускників за спеціальністю «Економіка»: Аліни Моцар (кваліфікаційна робота «Діагностика і шляхи запобігання банкрутству підприємства» на прикладі підприємства АТ «Слов'янські шпалери - КФТП» на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр», керівниця – кандидатка економічних наук, доцентка Тетяна Басюк), Христини Шустик (кваліфікаційна робота «Формування стратегії розвитку бренду підприємства» на прикладі підприємства ПрАТ «Миронівський хлібопродукт» на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр», керівниця – кандидатка економічних наук, доцента Ольга Михайлик) та Наталії Палій (кваліфікаційна робота «Підвищення ефективності формування та використання основного капіталу підприємства» на прикладі підприємства ПрАТ «Ніжинський жиркомбінат» на здобуття освітнього ступеня «Магістр», керівниця – докторка економічних наук, професорка Оксана Гривківська).

Комісія конкурсу відзначила високий рівень підготовки наших здобувачок. Аліна Моцар посіла третє місце в конкурсі й нагороджена Дипломом ІІІ ступеня переможця Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» за ступенем вищої освіти «Бакалавр». Наталія Палій і Христина Шустик нагороджені грамотами переможців у номінаціях «За ґрунтовне теоретичне дослідження» (за ступенем вищої освіти «Магістр») та «За оригінальність запропонованих заходів» (за ступенем вищої освіти «Бакалавр») відповідно. Керівниці переможниць відзначені подяками.

Вітаємо випускниць і наукових керівниць із чудовими результатами участі у конкурсі!

Опублікований: 01-05-2023
Читайте також:
Світ фінансів стає все зрозумілішим

Цікаві та корисні відеолекції від провідних фахівців банківської справи на платформі Prometheus на запрошення доцентки Анни Роганової відвідали здобувачі освіти 3-го року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Анастасія Приймачок, Аліна Рудчик і Павло Кухаренко. Під час навчання вони дізналися: як обрати для себе надійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світ фінансів стає все зрозумілішим 03 червня 2021

Залучення магістрантів до командної роботи є важливим для їхньої подальшої кар’єри

Після успішного захисту колективних робіт з дисципліни «Природознавча мікробіологія» здобувачі групи ПФБ-1-1М виявили бажання поділитися своїми враженнями: Марія Дзюба: «Як ми всі знаємо, важливими навичками для здобувача є робота в команді та презентація результатів. Самостійна робота з дисципліни «Природознавча мікробіологія» була націлена на р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Залучення магістрантів до командної роботи є важливим для їхньої подальшої кар’єри 29 грудня 2023

Актуальну тему профілактики торгівлі людьми обговорили студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

2 березня відбулася зустріч студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ із представниками громадської організації «Гроно». На заході йшлося про актуальну тему профілактики торгівлі людьми. Організатори показали студентам театральні постановки, у яких представили життєві ситуації, через які людина попадає в рабство. Учасники заходу отр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальну тему профілактики торгівлі людьми обговорили студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 03 березня 2020

Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН

6 листопада 2020 року доцент кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олег Галенко, в якості експерта Експертної ради Міністерства освіти і науки України, узяв участь у засіданні секції №10 Експертної ради Міністерства освіти і науки України. Засідання в зв'язку з епідеміологічною ситуацією в державі вперше відбулося в онлайн-режимі. У засідан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН 06 листопада 2020