Н У Х Т

Проект ейчарів ProductiveWorkspace: новий сезон крутих інсайтів

29 березня 2018

Проект ейчарів ProductiveWorkspace: новий сезон крутих інсайтів

Студенти-управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ  потрапили на бізнес-екскурсію у складі представників різних вишів до провідного європейського і найстаршого іноземного банку в Україні – Credit Agricol, тож кафедральний проект ProductiveWorkspace (знайомимось ближче з кращими роботодавцями країни) відкрив сезон 2018 року.

Ейчари-початківці поспілкувалися з досвідченими колегами із HR-департаменту банку стосовно того, які інструменти вони використовують в управлінні понад 2000 співробітниками та рекрутингу; почули кейси з побудови корпоративної культури, що базується на «6 слонах»: клієнтоорієнтованість, динамічність, соціальна відповідальність, крос-функіональні проекти, етика у спілкуванні з клієнтами та працівниками, підтримка командного духу.

Крім того, наші управлінці дізналися про діючі програми КСО, зокрема, «We Care!» (доброчинність за напрямками: зелені ініціативи, піклування про співробітників і благодійність), що реалізуються за участю команд із різних підрозділів банку, про його HR-активності, спрямовані на залучення перспективних кандидатів та утримання персоналу (внутрішні програми медичного страхування, пільгового іпотечного кредитування, корпоративний тімбілдинг, спонсорування масштабних спортивних заходів, фінансування навчальних курсів для працівників і новачків, як в Україні, так і за кордоном по принципу all inclusive), про нюанси роботи над розробленням корпоративного порталу.

Атмосферність заходу та професійні інсайти від HR-спеціалістів Credit Agricol дозволили вихованцям кафедри управління персоналом та економіки праці зазирнути «за куліси» банківського HR, глибше зрозуміти його специфіку та вкотре переконатись, що правильні акценти в управлінні персоналом – основа успіху будь-якого бізнесу.    

Опублікований: 29-03-2018
Читайте також:
Кафедра експертизи харчових продуктів у київських школах

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга ознайомила 10-класників загальноосвітніх середніх шкіл №229 та №74 м. Києва з перевагами навчання в нашому університеті. Саме наш університет пропонує спеціальності на будь-які здібності та вподобання майбутніх вступників. Досит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів у київських школах 04 квітня 2024

Онлайн-івент «Marketing. One love» відбувся у День маркетолога

У День маркетолога, професійного свята найкреативнішої та найяскравішої індустрії, на кафедрі маркетингу відбувся онлайн-івент «Marketing. One Love». Організаторами онлайн-заходу стали викладачі освітньої програми «Маркетинг». Учасникам було запропоновано створити невелику команду з друзями, розробити постер-презентацію команди, пройти онлайн-вікт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-івент «Marketing. One love» відбувся у День маркетолога 27 жовтня 2021

Щирі вітання з успішним захистом дисертаційної роботи приймає асистент кафедри технології молока і молочних продуктів

У спеціалізованій вченій раді Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій» асистента кафедри технології молока і молочних продуктів Ігоря Устименка, яка була виконана під керівництвом професора Галини Поліщук. Ігор Устименко представив результати наукових ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щирі вітання з успішним захистом дисертаційної роботи приймає асистент кафедри технології молока і молочних продуктів 19 червня 2019

Здобувачі освіти п’яти навчальних підрозділів вирушили на виробничу практику

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є одним із важливих видів освітнього процесу і здійснюється з метою набуття студентами виробничих навиків та опанування вмінь приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах. 10 січня 2022 року в університеті розпочалася практична підготовка здобувачів вищої освіти факультетів біотехнології та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти п’яти навчальних підрозділів вирушили на виробничу практику 10 січня 2022