Н У Х Т

Викладачі підвищують кваліфікації, долучаючись до англомовного курсу програми Жана Моне

15 листопада 2024

Викладачі підвищують кваліфікації, долучаючись до англомовного курсу програми Жана Моне

Доцентка кафедри економіки і права, гарантка освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Оксана Відоменко з 30 жовтня по 13 листопада 2024 року проходила навчання на англомовному курсі «Цифрова трансформація в зеленому туризмі: європейські практики та сталість» (обсягом 1 кредит ECTS), організованому в рамках проєкту Жана Моне «The Role of European Practices in Green Tourism for Ukraine’s Post-War Recovery» (Jean Monet Module 101126971 LS ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH), та 13 листопада взяла участь у дебатах на тему «European practices of green tourism and their transformation in the conditions of the post-war reconstruction of Ukraine».

Програма курсу включала теми: «Sustainable Development, Digital Transformation in Green Tourism», «The Evolution of Industrial Revolutions: From Industry 1.0 to 5.0 and Their Impact», «Digital revolutions», «Introduction to Digital Transformation in GreenTourism», «Analysis of Popular Digital Tools» та «Strategies of Digital Transformation in Green Tourism».

Спікеркою курсу була викладачка, аспірантка Сумського державного університету та Вільнюського університету Олена Касьян.

Курс був надзвичайно цікавим і корисним (і не лише для поглиблення навичок англійської мови). Учасники дізналися, як світ еволюціонував від простих до складних технологій, як диджіталізація вплинула на розвиток подій і як це стосується туристичної галузі, а також зеленого туризму, а основну увагу було зосереджено на забезпечення цілей Сталого розвитку.

Опублікований: 15-11-2024
Читайте також:
Удосконалюємо підготовку за третім рівнем вищої освіти

У період локального моніторингу освітніх програм в університеті відбулося засідання робочої групи освітньо-наукової програми «Харчові технології» третього («Доктор філософії») рівня вищої освіти. Основним питанням, яке розглядалось на засіданні, було обговорення пропозицій щодо удосконалення освітньо-наукової програми. Гарант програми, професор Во...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалюємо підготовку за третім рівнем вищої освіти 12 лютого 2024

Особливостями європейського сервірування столу діляться з нашими студентами німецькі фахівці

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся майстер-клас із сервірування столу для меню з 4-х страв на 2-х осіб, який люб'язно погодився провести керівник фірми відновлення фахових працівників для німецького ринку праці Даніель Ель Фадгхам.  У майстер-класі в якості допитливих  глядачів-професіоналів в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливостями європейського сервірування столу діляться з нашими студентами німецькі фахівці 09 лютого 2018

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» прослухали лекцію професора Луцького національного технічного університету

27 березня 2024 року здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» нашого університету та освітньо-професійної програми «Крафтові харчові технології» Луцького національного технічного університету прослухали онлайн-лекцію від професора ЛНТУ,  в.о. завідувача кафедри харчових технологій та хі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» прослухали лекцію професора Луцького національного технічного університету 01 квітня 2024

Наукове дослідження студентки кафедри фінансів – у фіналі Всеукраїнського конкурсу

Нещодавно у м. Вінниця (у HUB Місто змістів) відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Перспективи України в умовах економічної глобалізації та переходу країни на шостий технологічний устрій», участь в якому взяла студентка 4-го курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Навчально-наукового інституту ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукове дослідження студентки кафедри фінансів – у фіналі Всеукраїнського конкурсу 28 грудня 2018