Н У Х Т

Про популярний продукт на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

15 лютого 2023

Про популярний продукт на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Загальні харчові технології» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Біотехнології та біоінженерія».

Тема лекції була присвячена технології макаронних виробів, продукту, який популярний у всьому світі. Макаронні вироби також популярні в Україні, а на  наших підприємствах виробляється широкий асортимент цієї продукції.

Лариса Михонік розповіла про асортимент макаронних виробів, сировину, призначення та параметри технологічних операцій. У презентації були продемонстровані фотографії виробничих цехів підприємств макаронної галузі різної потужності, роз’яснені основні принципи роботи макаронного пресу.

Цікавою для здобувачів була інформація про історію виникнення технології макаронних виробів та її поширення у всьому світі, про обсяги виробництва макаронних виробів в Україні, їх експорт та імпорт. На завершення лекції переглянули навчальне відео.

На відкритій лекції були присутні викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Вони відзначили, що лекція була прочитана на високому методичному рівні, й лекторка активно залучала здобувачів до дискусії.

Опублікований: 15-02-2023
Читайте також:
Про актуальні професії сьогодення та майбутнього на зустрічі з учнями школи №175 ім. Марченка

Для того, щоб ознайомитися з актуальними професіями є декілька варіантів: пошук в інтернеті, спілкування з друзями та знайомими, дні відкритих дверей, а також профорієнтаційні зустрічі. І профорієнтаційні команди факультету біотехнології та екологічного контролю не втрачають такої нагоди ознайомити майбутніх вступників із актуальними спеціальностям...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про актуальні професії сьогодення та майбутнього на зустрічі з учнями школи №175 ім. Марченка 29 березня 2024

Доторкнися до історії мікробіології

Сьогодення наповнене великою кількість інформації про безліч мікроорганізмів. Ви вмикаєте телевізор, відкриваєте ноутбук або хочете переглянути щось у мобільному телефоні: майже завжди першою з’являється інформація про коронавірус, вірус грипу, пневмонії вірусного або бактеріального походження, проблеми лікування туберкульозу тощо. А що ми знаємо п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доторкнися до історії мікробіології 14 квітня 2020

Досягнення магістрантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Здобувачка освіти групи ХЕ-1-11М Марія Дричик під керівництвом професорки кафедри експертизи харчових продуктів, академіка УАН Оксани Шульги посіла ІІ місце на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», що відбувся на базі Кременчуцького національного університету імені Миха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досягнення магістрантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 09 червня 2023

НУХТ – на Міжнародній конференції Програми професійного розвитку академічних менеджерів

Днями представники університету долучилися до Міжнародної онлайн-конференції у межах Програми професійного розвитку академічних менеджерів, що реалізується Міністерством освіти і науки України спільно з Британською Радою та Світовим банком у рамках проєкту «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів». Конференція стала масштабним підс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – на Міжнародній конференції Програми професійного розвитку академічних менеджерів 26 вересня 2025