Н У Х Т

Студенти спеціальності «Туризм» знайомилися з досвідом іноземних і вітчизняних компаній на UITM’2018

05 жовтня 2018

Студенти спеціальності «Туризм» знайомилися з досвідом іноземних і вітчизняних компаній на UITM’2018

Студенти 1-2 курсів спеціальності «Туризм» та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу відвідали 25-й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2018, що традиційно проходить у м. Києві 3-5 жовтня.

Під час виставки студенти та викладачі мали можливість ознайомитися з напрацюваннями міжнародних і вітчизняних компаній, досвідом іноземних компаній та партнерів в області просування туристичних дестинацій, спостерігати за успішними прикладами  презентації туристичного потенціалу різних регіонів України, а також побачити, що UITM – це унікальне місце для знайомства світової спільноти з багатою історико-культурною спадщиною України. Географія виставки включає курорти та визначні пам'ятки Азербайджану, Бразилії, Грузії, Індії, Італії, Китаю, Литви, Перу, Мальдівської Республіки, Мексики, Словаччини, США, Франції, Чехії, Еквадору, Болгарії, Угорщини, Куби, Палестини, Таїланду, Туреччини, Греції, В'єтнаму, України.

На виставці відбулася незабутня та несподівана зустріч студентів із колективом туристичної компанії «Феєрія мандрів». Директор компанії, відомий лідер туристичного бізнесу та телеведучий Ігор Захаренко особисто представив своє підприємство, розказав про можливості, які чекають студентів в майбутньому завдяки професії, яку вони обрали.

Опублікований: 05-10-2018
Читайте також:
Чи складно бути вчителем давали відповідь учасники чергового засідання Movie Club

Спитайте студентів, чи складно їм навчатися? «Звичайно! Дуже!» – почуєте у відповідь. А чи складно бути вчителем чи викладачем? Про це студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» задумалися, переглядаючи фільм англійською мовою «Історія Рона Кларка» («The Ron Clark Story»). Виявилося, що неабиякі зусилля доводиться прикладати з обох боків,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи складно бути вчителем давали відповідь учасники чергового засідання Movie Club 24 листопада 2020

Відповідальна секретарка Приймальної комісії з командою викладачів презентувала НУХТ обухівським ліцеїстам

25 жовтня викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали Академічний ліцей № 3 м. Обухів, де презентували учням 10-11-х класів переваги навчання в нашому університеті. Відповідальна секретарка Приймальної комісії Юлія Запорожець ознайомила зі структурою нашого навчального закладу та особливостями вступу у 2025 році. Старшокл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідальна секретарка Приймальної комісії з командою викладачів презентувала НУХТ обухівським ліцеїстам 28 жовтня 2024

Зовнішні стейкхолдери відзначили унікальність і перспективність освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в режимі онлайн відбувся круглий стіл «Унікальність і перспективність освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з практичного досвіду стейкхолдерів» зі вступниками для отримання освітнього ступеня «Магістр». Захід був організований гарантами і розро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зовнішні стейкхолдери відзначили унікальність і перспективність освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 06 липня 2020

Успішно пройшли захисти здобувачів вищої освіти кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів з 16 по 22 червня 2022 року відбулися захисти дипломних проєктів фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології», освітнього ступеня «Бакалавр», за спеціальністю 181 «Харчові технології» денної та денної скороченої форм навчання. У роботі Екзаменаційних комісій взяли участь досвідчені виклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно пройшли захисти здобувачів вищої освіти кафедри технології молока і молочних продуктів 23 червня 2022