Н У Х Т

Здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – активні слухачі професійно орієнтованих лекторіїв від профі індустрії гостинності

30 червня 2022

Здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – активні слухачі професійно орієнтованих лекторіїв від профі індустрії гостинності

У травні і червні успішна вітчизняна мережа готелів Ribas Hotels за ініціативи засновника і генерального директора компанії Артура Лупашка стала організатором серії прямих ефірів від профі індустрії гостинності. Активно долучилися до професійно орієнтованих лекторіїв наші здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» кафедри готельно-ресторанної справи.

Серед гостьових спікерів – провідні фахівці компанії Ribas Hotels: виконавчий директор Андрій Маренчук, фінансова директорка Наталія Рєзнікова, керівниця PR відділу Галина Череднюк, керівниця відділу турботи про гостей Олена Тимчук, керівниця відділу бронювання Аліна Радченко, керівниця відділу рекрутингу Світлана Соколова, менеджерка з розвитку Ксенія Дронга, дизайнерка-комплектатор Дарина Топалова.

Майбутні бакалаври з готельно-ресторанної справи мали можливість дізнатися про розроблення концепції готельних підприємств, брендоформування, експертність і монетизацію, маркери якісного сервісу у готелі, управлінський облік, корпоративну культуру, як працює і допомагає готельний бізнес у період війни та перспективи.

Наші здобувачі й викладачі щиро вдячні компанії Ribas Hotels та її засновнику Артуру Лупашку за цю освітню ініціативу, віру у відновлення індустрії гостинності, якою спікери надихали наших майбутніх бакалаврів з готельно-ресторанної справи для здобуття вищої освіти, професійного розвитку за спеціальністю і готовності до відбудови нашої країни і готельно-ресторанного бізнесу.

Все буде Україна!

Опублікований: 30-06-2022
Читайте також:
Актуальні проблеми виробництва та перероблення сировини, стандартизації і безпеки продовольства вирішують наші студенти

17-18 квітня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України працювала VIII Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», де наш університет гідно представили молоді доповідачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні проблеми виробництва та перероблення сировини, стандартизації і безпеки продовольства вирішують наші студенти 22 квітня 2019

Workshop-профорієнтація кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Навчальний рік щойно розпочався, а колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки уже активно залучає майбутніх абітурієнтів до практики через Workshop. У межах ознайомлення з університетом та інфраструктурою навчання для галузі G9 «Інжиніринг, виробництво та будівництво»), гаранти бакалаврських освітньо-професійних програм Сергій Токарчук і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Workshop-профорієнтація кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 11 вересня 2025

МОН надало рекомендації з методичного забезпечення у вишах

Міністерством освіти і науки розроблені Рекомендації з навчально-методичного забезпечення навчальних дисциплін у вишах та Рекомендації до структури та змісту робочої програми навчальної дисципліни. Відповідні рекомендації можуть використовуватись закладами освіти у практичній роботі. У відомстві зазначають, що заклади вищої освіти мають право само...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН надало рекомендації з методичного забезпечення у вишах 19 липня 2018

Виконуємо рекомендації експертної групи

29 грудня 2022 року освітня програма «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» отримала Сертифікат про акредитацію терміном дії до 1 липня 2028 року. Він гарантує кафедрі можливість продовжувати підготовку магістрантів за освітньою програмою. Отриманий сертифікат – результат діяльності великої кількості осіб: викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виконуємо рекомендації експертної групи 25 грудня 2023