Н У Х Т

Здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – активні слухачі професійно орієнтованих лекторіїв від профі індустрії гостинності

30 червня 2022

Здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – активні слухачі професійно орієнтованих лекторіїв від профі індустрії гостинності

У травні і червні успішна вітчизняна мережа готелів Ribas Hotels за ініціативи засновника і генерального директора компанії Артура Лупашка стала організатором серії прямих ефірів від профі індустрії гостинності. Активно долучилися до професійно орієнтованих лекторіїв наші здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» кафедри готельно-ресторанної справи.

Серед гостьових спікерів – провідні фахівці компанії Ribas Hotels: виконавчий директор Андрій Маренчук, фінансова директорка Наталія Рєзнікова, керівниця PR відділу Галина Череднюк, керівниця відділу турботи про гостей Олена Тимчук, керівниця відділу бронювання Аліна Радченко, керівниця відділу рекрутингу Світлана Соколова, менеджерка з розвитку Ксенія Дронга, дизайнерка-комплектатор Дарина Топалова.

Майбутні бакалаври з готельно-ресторанної справи мали можливість дізнатися про розроблення концепції готельних підприємств, брендоформування, експертність і монетизацію, маркери якісного сервісу у готелі, управлінський облік, корпоративну культуру, як працює і допомагає готельний бізнес у період війни та перспективи.

Наші здобувачі й викладачі щиро вдячні компанії Ribas Hotels та її засновнику Артуру Лупашку за цю освітню ініціативу, віру у відновлення індустрії гостинності, якою спікери надихали наших майбутніх бакалаврів з готельно-ресторанної справи для здобуття вищої освіти, професійного розвитку за спеціальністю і готовності до відбудови нашої країни і готельно-ресторанного бізнесу.

Все буде Україна!

Опублікований: 30-06-2022
Читайте також:
Фінішували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачів-біотехнологів

На кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», які тривали 11 засідань екзаменаційної комісії – з 14 до 28 червня. Попри всі перешкоди, що поставали на шляху до знань, наші здобувачі-біотехнологи за підтримки викладачів кафедри змогли не лише успішно завершити навчання, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачів-біотехнологів 30 червня 2023

Підведені підсумки роботи науково-практичної конференції «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств»…

На кафедрі економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулася ХІ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих учених «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств». Основною метою проведення конференції було залучення здобувачів освіти всіх ступенів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки роботи науково-практичної конференції «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств»… 04 грудня 2020

Студентка Свалявського технічного коледжу НУХТ перемогла у обласному етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з української мови

Студентка групи ДТ-165 Свалявського технічного коледжу НУХТ Марія Чиркова стала переможницею II (обласного) етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з української мови серед студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста . Вітаємо Марію та її керівника – викладача Оксану Дутку! Бажаємо успішно та достойно захист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка Свалявського технічного коледжу НУХТ перемогла у обласному етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з української мови 13 березня 2018

Принади навчання в НУХТ презентував студентам Мирогощанського аграрного коледжу доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Суттєвим резервом поповнення контингенту вступників у сьогоднішній складній демографічній ситуації, з відкритими державними кордонами ринку освітніх послуг і конкуренцією закладів вищої освіти України є випускники коледжів за спорідненим напрямом підготовки. Значна увага професійній орієнтації таких вступників приділяється в Навчально-науковому інс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принади навчання в НУХТ презентував студентам Мирогощанського аграрного коледжу доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 08 листопада 2018