Н У Х Т

Здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – активні слухачі професійно орієнтованих лекторіїв від профі індустрії гостинності

30 червня 2022

Здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – активні слухачі професійно орієнтованих лекторіїв від профі індустрії гостинності

У травні і червні успішна вітчизняна мережа готелів Ribas Hotels за ініціативи засновника і генерального директора компанії Артура Лупашка стала організатором серії прямих ефірів від профі індустрії гостинності. Активно долучилися до професійно орієнтованих лекторіїв наші здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» кафедри готельно-ресторанної справи.

Серед гостьових спікерів – провідні фахівці компанії Ribas Hotels: виконавчий директор Андрій Маренчук, фінансова директорка Наталія Рєзнікова, керівниця PR відділу Галина Череднюк, керівниця відділу турботи про гостей Олена Тимчук, керівниця відділу бронювання Аліна Радченко, керівниця відділу рекрутингу Світлана Соколова, менеджерка з розвитку Ксенія Дронга, дизайнерка-комплектатор Дарина Топалова.

Майбутні бакалаври з готельно-ресторанної справи мали можливість дізнатися про розроблення концепції готельних підприємств, брендоформування, експертність і монетизацію, маркери якісного сервісу у готелі, управлінський облік, корпоративну культуру, як працює і допомагає готельний бізнес у період війни та перспективи.

Наші здобувачі й викладачі щиро вдячні компанії Ribas Hotels та її засновнику Артуру Лупашку за цю освітню ініціативу, віру у відновлення індустрії гостинності, якою спікери надихали наших майбутніх бакалаврів з готельно-ресторанної справи для здобуття вищої освіти, професійного розвитку за спеціальністю і готовності до відбудови нашої країни і готельно-ресторанного бізнесу.

Все буде Україна!

Опублікований: 30-06-2022
Читайте також:
Спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу

Викладацький колектив і студентство факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка з початку повномасштабної війни долучились до благодійної та волонтерської діяльності, зборів для забезпечення потреб наших випускників, які служать у Збройних Силах України, батьків здобувачів і випускників, які героїчно захищають ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу 19 жовтня 2023

Стратегії розвитку та вдосконалення: обговорення результатів локального моніторингу освітньої програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія»

2 лютого 2024 року відбулася онлайн-зустріч розширеної робочої групи освітньо-професійної програми (ОПП) «Промислова та фармацевтична біотехнологія» підготовки здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», у якій взяли участь викладачі, задіяні у створенні та реалізації програми – д.т.н., професор Віктор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стратегії розвитку та вдосконалення: обговорення результатів локального моніторингу освітньої програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» 07 лютого 2024

Першу сходинку до кар’єри аналітика з кібербезпеки здолали студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

5 лютого 2019 року з нагоди Дня безпечного Інтернету-2019 для студентів спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ були проведені особливі заняття, на яких вони мали можливість приєднатися до Всеукраїнського онлайн-уроку на YOUTUBE-каналі Спільноти Програми Академій Cisco в Україні спіль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першу сходинку до кар’єри аналітика з кібербезпеки здолали студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 05 лютого 2019

Практичний досвід від фахівців фармацевтичної галузі для наших студентів і викладачів

Навчання в магістратурі завжди потребує постійного вдосконалення своїх знань та умінь на практиці, саме таку можливість студентам факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) дав проект Farmak_Lab, організатором якого є ПАТ «Фармак». Даний захід проводився вдруге, перший раз – на весні, в якому також взяли участь наші студенти. 19 вере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід від фахівців фармацевтичної галузі для наших студентів і викладачів 20 вересня 2018