Н У Х Т

Команди НУХТ – срібні призери Чемпіонатів Києва: футзальний сезон 2019/2020 рр. завершений достроково

17 квітня 2020

Команди НУХТ – срібні призери Чемпіонатів Києва: футзальний сезон 2019/2020 рр. завершений достроково

Карантин вніс свої корективи і у спорт. У зв’язку з карантинними обмеженнями, впровадженими на території всієї країни, засідання Виконавчого комітету Футбольної асоціації студентів м. Києва відбулося онлайн. Його головною метою було внесення доповнення до Регламенту змагань м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО сезону 2019/2020 рр. і визначення алгоритму дій у даній ситуації, аби достроково завершити футзальний сезон.

Дуже прикро, що розповсюдження коронавірусної інфекції завадило повноцінно завершити ХVIІ Чемпіонат м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО сезону 2019-2020 рр. та VІ Чемпіонат з футзалу серед жіночих команд ЗВО столиці. Але членами Виконкому, в ході досить тривалого обговорення, було прийняте непросте рішення: у разі неможливості переходу до другого етапу та закінчення Чемпіонату в повному обсязі, підсумки змагань підводяться за результатами одного або двох кіл, за умови рівної кількості зіграних матчів усіма командами у всіх групах. Отже, матчі першого кола групового етапу стали вирішальними у цьогорічному розподілі місць для команд-учасниць.

Згідно з підведеними підсумками, наші збірні команди – чоловіча і жіноча – стали срібними призерами ХVIІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО сезону 2019-2020 рр. і VІ Чемпіонату з футзалу серед жіночих команд ЗВО столиці.

У ході засідання також були визначені переможці в індивідуальних номінаціях за підсумками сезону. Приємно, що кращим гравцем у жіночих змаганнях визнана наша Альона Кирильчук.

Впевнені, якби змагання продовжилися, наші спортсмени неодмінно вибороли б перемоги. І ми бажаємо їм не втрачати бойовий дух змагання, наснаги й традиційно високих для наших команд результатів у подальшому. А поки що вітаємо зі срібними медалями чемпіонатів!

Опублікований: 17-04-2020
Читайте також:
Біотехнологічні студії НУХТ: «Кольорова мікробіологія» та «НУХТ у смартфоні»

Біотехнологічні студії НУХТ продовжують свої роботу. На майстер-класі «Кольорова мікробіологія» учасники занурилися у світ мікробіології, де вивчення невидимих оку організмів перетворилося на справжню пригоду! Під керівництвом асистентки кафедри біотехнологій і мікробіології Ірини Ковшар молоді дослідники отримали шанс не просто спостерігати за мік...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії НУХТ: «Кольорова мікробіологія» та «НУХТ у смартфоні» 06 листопада 2024

Шириться коло партнерів: підписано договір про співпрацю з Громадською організацією «Тиха їжа України»

На сьогодні в Україні діють понад десять спільнот Slow Food, об’єднаних у асоціацію Slow Food в Україні і представлених Громадською організацією «Тиха їжа України». Рух Slow Food пропагує здорове харчування, базується на локальній їжі, збереженні та поширенні регіональних гастрономічних традицій та ощадливому використанні продовольчого біорізномані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шириться коло партнерів: підписано договір про співпрацю з Громадською організацією «Тиха їжа України» 26 березня 2024

Захист курсового проєкту – відповідальний етап становлення біотехнолога

Нарешті, довгоочікуваний захист курсових проєктів із дисципліни «Основи проектування біотехнологічних виробництв» відбувся! Протягом двох днів п’ять комісій у складі професорсько-викладацького складу кафедри біотехнології і мікробіології працювали у режимі онлайн, оцінюючи результати роботи здобувачів за останні три місяці. Упродовж нелегкого, ал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист курсового проєкту – відповідальний етап становлення біотехнолога 07 грудня 2020

«Десерт» від маркетологів: інновації та незвичні ресторани

Нещодавно відбувся заключний етап засідання студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» за темою «Маркетингові прийоми в ресторанному бізнесі». На «десерт» так хочеться чогось незвичайного, і майбутні маркетологи правильно спрогнозували бажання. «Інновації та незвичні ресторани» – саме таким напрямом досліджень наші здобувачі завершили те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Десерт» від маркетологів: інновації та незвичні ресторани 13 квітня 2023