Н У Х Т

Із напрацюваннями міжнародних і вітчизняних компаній познайомилися викладачі й студенти кафедри туристичного та готельного бізнесу

07 жовтня 2019

Із напрацюваннями міжнародних і вітчизняних компаній познайомилися викладачі й студенти кафедри туристичного та готельного бізнесу

Викладачі та студенти кафедри туристичного та готельного бізнесу взяли участь у 26-му Міжнародному туристичному салоні «Україна-UITM’2019», що працював з 2 по 4 жовтня 2019 року у Міжнародному виставковому центрі.

Всього у UITM’2019 взяли участь понад 100 туристичних компаній, туроператорів, національних і місцевих туристичних асоціацій та організацій, готелів, транспортних агентств, страхових компаній із 25 країн світу: Болгарії, Греції, Грузії, Італії, Польщі, Угорщини, України, Франції, Японії та ін.

Під час виставки студенти мали можливість ознайомитися з напрацюваннями міжнародних і вітчизняних компаній, спостерігати за успішними прикладами просування інших країн та окремих регіонів України.

Відзначимо, що UITM є найбільшою туристичною виставкою сезону «осінь-зима» в Україні, де відбуваються презентації найактуальніших туристичних пропозицій.

Опублікований: 07-10-2019
Читайте також:
Студенти-менеджери персоналу – переможці кейс-чемпіонату міжнародного кадрового агентства

Студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» Анна Горлінська, Антон Бех і Анна Федотенко (відповідно 3, 2 і 1 курсів) Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ пройшли до фіналу найвибуховішої HR-події осені – кейс-чемпіонату ANCOR START – і в груповому змаганні посіли друге місце. ANCOR – міжнародний кадровий холдинг, заснов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-менеджери персоналу – переможці кейс-чемпіонату міжнародного кадрового агентства 27 листопада 2019

Освітні й наукові новації інших країн вивчають наші викладачі

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін узяв участь в українській панелі «Освіта та наука у глобальному конкурентному лідерстві Китаю» в рамках VII Міжнародного азіатського конгресу, яка відбулася 22 жовтня 2020 року. Серед офіційних співорганізаторів конгресу – Центр українсько-європейського наукового співробітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітні й наукові новації інших країн вивчають наші викладачі 26 жовтня 2020

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» опановують hard skills з безпечності харчових продуктів

У межах дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін) здобувачі 4-го курсу бакалаврського рівня освітньо-професійної програми «Технології харчування» взяли участь у міжнародному вебінарі «Facilities Focus: Food Safety Factors to Co...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» опановують hard skills з безпечності харчових продуктів 22 січня 2025

Ще одним кандидатом технічних наук поповнилися ряди кафедри  готельно-ресторанної справи

29 квітня 2021 р. асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Юлія Мирошник представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 дисертаційну роботу «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною». Науковий керівник – д.т.н., професор, декан факультету готельно-ресторанного та туристичног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одним кандидатом технічних наук поповнилися ряди кафедри готельно-ресторанної справи 30 квітня 2021