Н У Х Т

Виклики перед хлібопекарською галуззю під час воєнного стану обговорили наші викладачі

12 травня 2022

Виклики перед хлібопекарською галуззю під час воєнного стану обговорили наші викладачі

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся семінар «Виклики перед хлібопекарською галуззю під час воєнного стану в країні» за участю генерального директора, голови ради об’єднання підприємств хлібопекарської промисловості Олександра Васильченка.

Фахівець розповів, які масштабні проблеми постали перед галуззю з початком повномасштабного вторгнення агресора та які проблеми існують зараз, особливо на окупованих територіях та у населених пунктах, де зруйновано підприємства.

Працівники галузі докладали багато зусиль, щоб забезпечити населення одним із найважливіших продуктів харчування, не зважаючи на проблеми, пов’язані з постачанням сировини та енергоресурсів, кадровим забезпеченням тощо. Доповідач окреслив проблеми галузі в сучасних умовах та можливі шляхи їх вирішення.

Колектив кафедри щиро дякує Олександру Васильченку за проведений семінар та бажає сил і терпіння, щоб в таких складних умовах підтримувати роботу хлібопекарських підприємств. 

Опублікований: 12-05-2022
Читайте також:
Хімічна кінетика – основа процесів і технологій харчових виробництв

На кафедрі харчової хімії продовжується цикл надзвичайно цікавих відкритих занять. Лекція з дисципліни «Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях Модуль 1. Загальна і неорганічна хімія», яку прочитала для здобувачів груп ТІ-1-7, 8, 9 старша викладачка Христина Чебаненко 22-го жовтня, була присвячена вивченню хімічної кінетики та рівноваги...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічна кінетика – основа процесів і технологій харчових виробництв 22 жовтня 2021

Другокурсники-екологи побували у Національному музеї «Чорнобиль»

18 жовтня 2024 року здобувачі групи ЕК-2-5 факультету біотехнології та екологічного контролю разом із наставницею академічної групи, доценткою кафедри фізики та професійної безпеки Аліною Сірик відвідали Національний музей «Чорнобиль», що є державним науково-дослідним і культурно-освітнім закладом, створеним для збереження, вивчення, використання і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники-екологи побували у Національному музеї «Чорнобиль» 22 жовтня 2024

«Солодка» подорож з доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Зануритися в історію появи перших солодощів і простежити розвиток виробництва кондитерських виробів від давнини до сьогодення запропонувала доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Кохан на гостьових лекціях, що відбулися 11 та 13 березня для здобувачів відокремлених структурних підрозділів НУХТ: Київського фахового...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Солодка» подорож з доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 березня 2025

Підтверджена висока майстерність лектора кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося відкрите лекційне заняття доцента кафедри Оксани Шульги з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» для студентів групи ТТ-2-14. Матеріал лекції представлений із використанням останніх досягнень науки і техніки у кондитерській галузі й був викладений у логічній послідовності, доступно д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтверджена висока майстерність лектора кафедри експертизи харчових продуктів 25 березня 2019