Н У Х Т

Профорієнтаційний івент для ліцеїстів міста Вишневе

08 травня 2024

Профорієнтаційний івент для ліцеїстів міста Вишневе

7 травня 2024 року доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, відповідальний за профорієнтаційну роботу по кафедрі та Навчально-науковому інституту харчових технологій Ігор Страшинський провів виїзні профорієнтаційні заходи для учнів 10-11 класів Вишневського академічного ліцею «Основа» та Вишневського академічного ліцею №2 Вишневої міської ради Бучанського району Київської області.

Під час івентів присутні дізналися про структуру університету, можливості реалізації свого потенціалу під час навчання в НУХТ та перспективи майбутнього працевлаштування за обраною спеціальністю.

Ігор Страшинський звернув увагу учнів на нові спеціальності, за якими розпочнеться підготовка у 2024 році – 017 «Фізична культура і спорт», освітня програма «Фізична рекреація та оздоровлення людини»; 035 «Філологія», освітня програма «Мовнокомунікативні студії в кіберпросторі» та 053 «Психологія», освітня програма «Психологія бізнесу та управління».

Більш детально ліцеїсти познайомилися з матеріальним забезпеченням навчального процесу випускових кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій і базами практики, в тому числі за кордоном.

Десятикласників викладач проінформував про підготовчі курси університету та Всеукраїнські олімпіади НУХТ, а випускників – про спеціальності університету з особливою підтримкою держави.

Наостанок старшокласники були запрошені на День вступника, що відбудеться 18 травня, та долучатися до комунікаційних каналів Приймальної комісії НУХТ https://t.me/vstup_nuft та Вступник НУХТ-2024 https://t.me/vstup_nuft2024.

Навчально-науковий інститут харчових технологій висловлює особливі подяки заступниці начальника Управління освіти Вишневої міської ради Аллі Хомицькій, заступниці директора з навчально-виховної роботи Вишневського академічного ліцею «Основа» Оксані Янішевській та заступниці директора з навчально-виховної роботи Вишневського академічного ліцею №2 Світлані Москальчук за сприяння в організації зустрічей.

Опублікований: 08-05-2024
Читайте також:
Рубіжна риска здобувачів-хімтехнологів

Завершили своє навчання бакалаври спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія». Рубіжна риска була підведена під час захистів дипломних проєктів, які заслухала Екзаменаційна комісія у складі завідувачки кафедри, професорки Тамари Носенко та доцентів кафедри Наталії Сабадаш, Тетяни Бойчук, Олени Подобій. В умовах карантину багато часу та зус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рубіжна риска здобувачів-хімтехнологів 10 липня 2020

Два нових проєкти колективу НУХТ перемогли у конкурсі програми Еразмус+

Наш університет – активний учасник різноманітних міжнародних проєктів. Днями прийшла звістка, що колектив НУХТ виборов право участі у двох нових проєктах програми Еразмус+. Відтепер в університеті буде функціонувати Jean Monnet EU Centre for the Circular and Green Economy. Також університет виборов проєкт Жан Моне Модуль Regulation of the use of f...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Два нових проєкти колективу НУХТ перемогли у конкурсі програми Еразмус+ 19 серпня 2020

Наукові перемоги бакалаврів-технологів харчування

Учасники наукового гуртка «Смакота», який працює на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції (наукова керівниця – доцентка Ірина Корецька), здобувачки групи ХЧ-4-1 Дар’я Шапіренко та групи ХЧ-3-2 Олександра Пазюк взяли участь у роботі дискусійної платформи за тематичними напрямами «Ресторанні технології та фуд-дизайн: тенденції та вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові перемоги бакалаврів-технологів харчування 31 травня 2024

Практика через досвід

У рамках вивчення дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» здобувачі другого курсу освітньої програми «Туризм і рекреація» (група ТУ-2-10) мали унікальну можливість проявити себе як організатори та екскурсоводи. Студенти розробили власні тематики та маршрути екскурсій, підготували інформаційне наповнення, портфель екскурсовода, а також про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика через досвід 20 травня 2025