Н У Х Т

Плідна зустріч зі стейкхолдерами освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок»

12 лютого 2024

Плідна зустріч зі стейкхолдерами освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок»

На запрошення гарантки освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок» Олени Подобій до НУХТ завітали поважні гості, наші партнери, роботодавці, стейкхолдери – голова правління Асоціації парфумерії та косметики України (APCU), директор ТОВ «Астра-Косметик» Руслан Кузьменко, радниця генерального директора з питань стратегій ведення бізнесу ТОВ «Супермаш» Людмила Пилипівна Сікач та менеджер департаменту технічного регулювання APCU Василь Гудзь.

У дружній атмосфері завідувачка кафедри жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко, гарантка Олена Подобій і гості університету обговорили актуальні питання галузі й особливості підготовки здобувачів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти в контексті змін, пов’язаних із запровадженням Технічного регламенту на косметичну продукцію.

Звернули увагу на важливість і необхідність знання студентами законодавства в галузі виробництва та реалізації косметичних продуктів. На перспективу розглянули виконання здобувачами кваліфікаційних робіт на замовлення роботодавців. Користуючись нагодою, викладачки запросили партнерів на захисти кваліфікаційних магістрантів.

Особлива ж увага була приділена питанням можливості випускників програм спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» виконувати функції експерта з оцінювання безпечності косметичних продуктів і особливо, наявності у них необхідних навичок та компететностей, що вони здобули під час навчання.

Також окреслили коло питань подальшої співпраці.

Опублікований: 12-02-2024
Читайте також:
Класика французької кухні в англомовному кіноклубі НУХТ: дивимось «Рататуй»

Сьогодні англомовний кіноклуб кафедри іноземних мов професійного спрямування був присвячений високій французькій кухні, яка підкоряється кожному, хто готовий експериментувати та наполегливо працювати. Здобувачі групи ХЧ-2-2 разом із доценткою Галиною Лук'янець дивились анімаційний фільм Disney-Pixar «Рататуй (Ratatouille)», який є чудовою картиною...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Класика французької кухні в англомовному кіноклубі НУХТ: дивимось «Рататуй» 02 травня 2024

Про санітарно-гігієнічну безпеку підприємств гостинності на гостьовій лекції фахівчині-управлінки

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася чергова гостьова лекція для здобувачів третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у рамках дисципліни «Санітарно-гігієнічна безпека в галузі: вітчизняний і європейський досвід». Цього разу на запрошення завідувачки кафедри і лекторки дисципліни Лариси Шаран, поділитися сво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про санітарно-гігієнічну безпеку підприємств гостинності на гостьовій лекції фахівчині-управлінки 21 жовтня 2024

Продуктивне спілкування здобувачів-обліковців з фахівчинею-практиком

12 листопада на кафедрі обліку і аудиту відбулася відкрита гостьова лекція на тему «Первинні документи: здається просто, на практиці – ні», яку прочитала для здобувачів освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування» НУХТ і Волинського фахового коледжу нашого університету старша консультантка податкової практики компанії «Forvis Mazars» Карина...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивне спілкування здобувачів-обліковців з фахівчинею-практиком 12 листопада 2024