Н У Х Т

Плідна зустріч зі стейкхолдерами освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок»

12 лютого 2024

Плідна зустріч зі стейкхолдерами освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок»

На запрошення гарантки освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок» Олени Подобій до НУХТ завітали поважні гості, наші партнери, роботодавці, стейкхолдери – голова правління Асоціації парфумерії та косметики України (APCU), директор ТОВ «Астра-Косметик» Руслан Кузьменко, радниця генерального директора з питань стратегій ведення бізнесу ТОВ «Супермаш» Людмила Пилипівна Сікач та менеджер департаменту технічного регулювання APCU Василь Гудзь.

У дружній атмосфері завідувачка кафедри жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко, гарантка Олена Подобій і гості університету обговорили актуальні питання галузі й особливості підготовки здобувачів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти в контексті змін, пов’язаних із запровадженням Технічного регламенту на косметичну продукцію.

Звернули увагу на важливість і необхідність знання студентами законодавства в галузі виробництва та реалізації косметичних продуктів. На перспективу розглянули виконання здобувачами кваліфікаційних робіт на замовлення роботодавців. Користуючись нагодою, викладачки запросили партнерів на захисти кваліфікаційних магістрантів.

Особлива ж увага була приділена питанням можливості випускників програм спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» виконувати функції експерта з оцінювання безпечності косметичних продуктів і особливо, наявності у них необхідних навичок та компететностей, що вони здобули під час навчання.

Також окреслили коло питань подальшої співпраці.

Опублікований: 12-02-2024
Читайте також:
Технічна конференція за підсумками технологічної практики

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася технічна конференція за підсумками технологічної практики, яку підготували студенти-технологи групи 31-Т, що навчаються за спеціалізацією «Виробництво м’ясних та молочних продуктів». Практичне навчання сприяє закріпленню теоретичних знань на практиці, набуттю практичних умінь при виготовлен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технічна конференція за підсумками технологічної практики 14 червня 2019

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 березня випускові кафедри факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу гостинно зустрічали учнів шкіл м. Києва і Київської області, щоб презентувати їм найгостинніші спеціальності – 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» і 181 «Харчові технології». Цього дня завітали до навчального підрозділу також іноземці-слухачі підготовчи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 30 березня 2019

Молоді викладачі НУХТ виступають опонентами на захистах дисертацій

Наукові школи нашого університету мають давні традицій й заслужений авторитет. Приємно, що наукова спільнота дослухається і до думки наших молодих учених. Так, доцентка кафедри технології консервування Ольга Дущак увійшла до складу разової спеціалізованої вченої ради з розгляду та проведення захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі НУХТ виступають опонентами на захистах дисертацій 28 липня 2025

Практичне застосування теоретичних знань

Опанування дисципліни «Екологія харчових виробництв» дозволяє здобувачам спеціальності Е2 «Екологія» перевіряти безпечність овочів і фруктів й визначати вміст нітратів спрощеним якісним методом, в основі якого лежить кольорова реакція нітрат-іона з дифеніламіном. За інтенсивністю забарвлення вони роблять висновки про вміст нітратів. Цей метод дає ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне застосування теоретичних знань 23 червня 2025