Н У Х Т

Випускники Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ попрощалися з Альма матер

31 січня 2018

Випускники Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ попрощалися з Альма матер

30 січня 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбувся випускний вечір для студентів комп'ютерно-технологічного відділення. Це свято зібрало разом дружну родину студентів, викладачів і батьків.

Із вітальним словом звернувся до всіх присутніх директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш. В урочистій обстановці він вручив випускникам дипломи. До Книги пошани були занесені прізвища студентів, які закінчили коледж з відзнакою – Павла Горішного, Ксенії Науменко, Вікторії Морозової.

За активну участь у громадському житті коледжу та студентському самоврядуванні, значні досягнення в спорті та художній самодіяльності випускники були нагороджені грамотами та подяками. Грошову премію від профспілкового комітету отримали випускники групи  41-Т за третє місце у конкурсі на кращу студентську групу навчального закладу.

Найщиріші вітання та напутні слова прозвучали від куратора Таміли Михайлик. Вона побажала своїм уже колишнім студентам успіхів у професійному та особистому житті, звершення мрій і задумів.

Подяки від адміністрації та профспілкового комітету за активну участь у громадському житті навчального закладу та виховання дітей отримали й батьки випускників. Від імені батьківської громади виступила Ірина Бондаренко. Вона побажала випускникам щасливої долі та подякувала педагогічному колективу за навчання й виховання їхніх дітей.

Зі словами подяки від усіх випускників звернулася до викладачів, працівників коледжу та батьків Катерина Горобцова.

Святковий настрій створювали музичні композиції у виконанні самих випускників. Атмосфера заходу була теплою та дружньою.

Щиро бажаємо випускникам щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії, реалізації задумів і творчих планів!

Опублікований: 31-01-2018
Читайте також:
НУХТ – бронзовий призер Першості Голосіївського району

4 жовтня на стадіоні Національного університету біоресурсів і природокористування відбулася легкоатлетична естафета в рамках Спартакіади серед студентів закладів вищої освіти Голосіївського району м. Києва. У змаганнях брали участь команди НУХТ, Національної академії СБУ, МАУП і НУБіП. Юнаки змагалися на дистанції 4*400 м, дівчата – 4*200 м. Чест...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – бронзовий призер Першості Голосіївського району 05 жовтня 2023

Відкрита лекція професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася відкрита лекція «Нормативно-законодавче підґрунтя створення системи управління безпечністю харчових продуктів» професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлії Камбулової для магістрантів першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 15 квітня 2021

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів тривалий час співпрацює з компанією «Kernel», яка є лідером світового ринку соняшникової олії, найбільшим в Україні виробником та експортером зернових, ключовим постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. На част...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками 19 березня 2024

VIP-шеф Джанні Тота освідчився своїй дівчині прямо під час лекції на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

15 травня студенти й викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу познайомилися з одним із кращих шеф-кухарів Італії Джанні Тота, який нині є шефом київського ресторану «Fabius». Його часто називають VIP-шефом, адже Джанні працював як персональний шеф у багатьох відомих особистостей – Далай-лами, Анни Вінтур, з футбольною кома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

VIP-шеф Джанні Тота освідчився своїй дівчині прямо під час лекції на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 15 травня 2018