Н У Х Т

Випускники Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ попрощалися з Альма матер

31 січня 2018

Випускники Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ попрощалися з Альма матер

30 січня 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбувся випускний вечір для студентів комп'ютерно-технологічного відділення. Це свято зібрало разом дружну родину студентів, викладачів і батьків.

Із вітальним словом звернувся до всіх присутніх директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш. В урочистій обстановці він вручив випускникам дипломи. До Книги пошани були занесені прізвища студентів, які закінчили коледж з відзнакою – Павла Горішного, Ксенії Науменко, Вікторії Морозової.

За активну участь у громадському житті коледжу та студентському самоврядуванні, значні досягнення в спорті та художній самодіяльності випускники були нагороджені грамотами та подяками. Грошову премію від профспілкового комітету отримали випускники групи  41-Т за третє місце у конкурсі на кращу студентську групу навчального закладу.

Найщиріші вітання та напутні слова прозвучали від куратора Таміли Михайлик. Вона побажала своїм уже колишнім студентам успіхів у професійному та особистому житті, звершення мрій і задумів.

Подяки від адміністрації та профспілкового комітету за активну участь у громадському житті навчального закладу та виховання дітей отримали й батьки випускників. Від імені батьківської громади виступила Ірина Бондаренко. Вона побажала випускникам щасливої долі та подякувала педагогічному колективу за навчання й виховання їхніх дітей.

Зі словами подяки від усіх випускників звернулася до викладачів, працівників коледжу та батьків Катерина Горобцова.

Святковий настрій створювали музичні композиції у виконанні самих випускників. Атмосфера заходу була теплою та дружньою.

Щиро бажаємо випускникам щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії, реалізації задумів і творчих планів!

Опублікований: 31-01-2018
Читайте також:
Наукові пошуки третьокурсників-біотехнологів в Інституті клітинної біології та генетичної інженерії НАН України

У наші часи можна почути безліч негативних висловлювань стосовно генетично модифікованих рослин, але ця галузь все ж таки має велике майбутнє. І хоч для більшості маніпуляції з генами – це щось на рівні неземних цивілізацій, та для студентів ІІІ курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» це – звична справа. У жовтні минулого року завзяті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки третьокурсників-біотехнологів в Інституті клітинної біології та генетичної інженерії НАН України 15 січня 2019

Відвідувачі виставки «Індустрія напоїв. Індустрія пива, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв» дізналися все про НУХТ

Онлайн-формат не рятує від дефіциту спілкування. Тому наші фахівці з радістю приймають запрошення долучитися до офлайн-заходів і, зокрема, виставкових. 22-24 вересня 2020 року у Національному експоцентрі України працювали виставки: «Індустрія напоїв. Індустрія пива, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв», «Олійно-жирова індустрія» і «Енергооща...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відвідувачі виставки «Індустрія напоїв. Індустрія пива, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв» дізналися все про НУХТ 29 вересня 2020

Відбулося третє засідання хімічного лекторію кафедри харчової хімії для вступників

Чергове засідання хімічного лекторію співпало із загальноуніверситетським Днем відкритих дверей Open NUFT 30 листопада. Юні поціновувачі хімічної науки на власні очі побачили справжній студентський «двіж», познайомилися з майбутніми колегами та мали змогу поспілкуватися із керівництвом нашого університету, запитати членів приймальної комісії про ак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося третє засідання хімічного лекторію кафедри харчової хімії для вступників 02 грудня 2019

Впевненими кроками до ступеня PhD

6 березня 2025 року здобувачка освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» третього року навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Божко провела науковий семінар на тему «Розроблення критеріїв ідентифікації кондитерських виробів з використанням порошку керобу та методів виявленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впевненими кроками до ступеня PhD 07 березня 2025