Н У Х Т

Нові та інноваційні методи викладання від фахівців Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie

27 серпня 2020

Нові та інноваційні методи викладання від фахівців Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie

Навесні-влітку викладачі різних кафедр університету пройшли онлайн-стажування на базі Економічного Університету у Кракові (Польща) й відзначили його актуальність і користь для себе.

З нового навчального року польські колеги продовжують серію онлайн-стажувань, на які запрошують і фахівців НУХТ. Зокрема, з 14 вересня по 9 жовтня відбудеться онлайн-стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти I-IV рівнів акредитації за темою «Нові та інноваційні методи викладання».

Програма стажування складається з трьох модулів: «Мобільність в освіті», «Європейська та польська системи вищої освіти в Польщі», «Освіта та дослідження в перехідному періоді. Нові та інноваційні методи навчання». Стажування відбуватиметься з професійним перекладом українською мовою.

Економічним Університетом у Кракові видається сертифікат на 120 годин усім учасникам стажування. Нагадаємо, що Міністерство освіти і науки України дозволило зараховувати сертифікати, отримані за результатами дистанційних стажувань, при проходженні атестації здобувачами вчених звань.

Детальна інформація щодо стажування тут. Бажаємо успіху!

Опублікований: 27-08-2020
Читайте також:
Кафедра експертизи харчових продуктів у середній загальноосвітній школі № 161 міста Києва

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга ознайомила десятикласників середньої загальноосвітньої школи № 161 міста Києва з перевагами навчання в нашому університеті. Школа була заснована у 1958 році і нинішній порядковий номер отримала у 1960 році, а з 2001 року перейм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів у середній загальноосвітній школі № 161 міста Києва 23 квітня 2024

Захист докторської дисертаційної роботи доцентом кафедри експертизи харчових продуктів

15 травня відбувся захист докторської дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів» доцента кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Шульги. Крім членів спеціалізованої вченої ради на захисті були присутні Володимир Ковбаса, Віра Дробот, Ва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист докторської дисертаційної роботи доцентом кафедри експертизи харчових продуктів 20 травня 2019

Захоплююча подорож у світ креативної фармацевтичної розробки: Хакатон «Farmak science 3.0»

6-7 грудня відбувся Всеукраїнський онлайн-хакатон «Farmak Science Start 3.0», організований Компанією «Фармак» спільно з HR-бренд агенцією UGEN. До участі було подано понад 200 заявок, але лише 32 фіналісти отримали можливість презентувати свої ідеї у командах і серед них наші здобувачі-біотехнологи. На початку організатори наголосили на важливост...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплююча подорож у світ креативної фармацевтичної розробки: Хакатон «Farmak science 3.0» 11 грудня 2023

Актуальні питання захисту навколишнього середовища оговорювали на черговому засіданні Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. Предметом обговорення стала цікава та досить актуальна тема «Environmental protection». Засідання розпочалося з уточнення специфічної л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання захисту навколишнього середовища оговорювали на черговому засіданні Еnglish speaking club 26 квітня 2018