Н У Х Т

Гостьова лекція для здобувачів коледжу

24 лютого 2025

Гостьова лекція для здобувачів коледжу

У рамках профорієнтаційної роботи та освітньої діяльності, викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, доценти Роман Якобчук і Дмитро Люлька 21 лютого 2025 року прочитали онлайн-лекцію на тему «Інноваційне технологічне обладнання для виготовлення харчової продукції» здобувачам 3-4 курсів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» відокремленого структурного підрозділу «Смілянський технологічний фаховий коледж Національного університету харчових технологій».

Тема була цікавою та корисною для здобувачів коледжу, оскільки вони вивчають курс «Технологічне обладнання» та працюють над курсовим проєктом з цієї дисципліни. Слухачі ознайомилися зі сучасним обладнанням для виробництва харчових продуктів, зокрема з інноваційним обладнанням для висушування харчових продуктів, обладнанням для проведення процесів екстрагування і особливостями діагностики та центрування транспортних систем дифузійних апаратів.

Наприкінці Дмитро Люлька запросив здобувачів на найближчі профорієнтаційні заходи, що відбудуться в університеті та у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого.

Здобувачі та викладачі коледжу висловили подяку за чудову та змістовну лекцію, що поповнила їх фахові знання.

Опублікований: 24-02-2025
Читайте також:
Наш першокурсник – чемпіон України зі спортивного орієнтування!

З 31 березня по 2 квітня у Мукачеві відбувся Чемпіонат України зі спортивного орієнтування. Понад 700 спортсменів зі всієї країни та гостей з міста Бая Маре (Румунія) змагалися за звання кращих орієнтувальників. Серед них і здобувач освіти групи БТ-1-1 нашого університету Максим Клименко, що виступав у складі команди КДЮСШ «Пуща-Водиця». Організат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наш першокурсник – чемпіон України зі спортивного орієнтування! 05 квітня 2023

«Артеріум» передав кафедрі біотехнології і мікробіології  новий шейкер-інкубатор

Нещодавно матеріально-технічна база кафедри біотехнології і мікробіології поповнилася новеньким унікальним обладнанням – шейкер-інкубатором, люб’язно подарованим Корпорацією «Артеріум». Обладнання призначене для використання в мікробіологічних і  технологічних лабораторіях. Шейкер використовують для культивування клітин мікроорганізмів, рослин і, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Артеріум» передав кафедрі біотехнології і мікробіології новий шейкер-інкубатор 20 березня 2023

Другокурсники пересвідчилися, що практика – запорука професіоналізму

Традиційно підсумком навчальної практики студентів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ є кваліфікаційні пробні роботи. Успіху досягають тільки найбільш наполегливі та працелюбні. І саме це підтвердили студенти груп 21-ТХ і 22-ТХ спеціальності «Харчові технології» (Виробництво харчової продукції) під час кваліфікаційного іспиту. Зранку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники пересвідчилися, що практика – запорука професіоналізму 27 липня 2018

Мандрівка у світ харчових технологій: гостьова лекція викладачів НУХТ у школі №282

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарант освітньої програми «Технології харчування», професор Олег Кузьмін та асистентка кафедри Марія Омельченко провели ряд зустрічей зі старшокласниками школи Ⅰ-Ⅲ ступенів №282 Деснянського району міст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандрівка у світ харчових технологій: гостьова лекція викладачів НУХТ у школі №282 16 травня 2025