Н У Х Т

Акція «Серце до серця» – «Почуй світ!»

20 квітня 2018

Акція «Серце до серця» – «Почуй світ!»

По всіх регіонах України з 2 по 22 квітня 2018 року проходить ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» – «Почуй світ!», головною метою якої є збір коштів на придбання медичного обладнання для дітей із вадами слуху.

Долучилися до цієї акції студенти та викладачі Вінницького коледжу НУХТ.

 Студентський актив коледжу отримав матеріали для проведення акції (опломбовані скриньки, сердечки)  та активно провів волонтерську роботу. У рамках акції відбувся флешмоб.

Зібрані кошти у сумі 1527 грн. перераховані на банківський рахунок ВБФ «Серце до серця».  

Опублікований: 20-04-2018
Читайте також:
Реальне зменшення негативного впливу на довкілля у полі зору наших магістрантів

Уже не за горами час, коли схвильовані магістранти ІІ року навчання винесуть на суд екзаменаційних комісій результати своїх досліджень за темами випускових робіт. А зараз ще триває напружена робота – ще стільки всього потрібно зробити, адже магістерські роботи наших студентів виконуються для діючих підприємств.    Ретельно виконують всі дослідженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реальне зменшення негативного впливу на довкілля у полі зору наших магістрантів 06 лютого 2019

У Львівському коледжі НУХТ встановили меморіальну дошку на честь Героя

2 березня у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося встановлення меморіальної дошки на честь завідувача економіко-технологічного відділення Тараса Березюка, який від початку повномасштабного вторгнення агресора на територію України пішов захищати нашу землю від окупантів і загинув 24 серпня 2022 року. До поді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Львівському коледжі НУХТ встановили меморіальну дошку на честь Героя 03 березня 2023

Науковий захід, що об'єднує: відбулася конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі»

24 листопада в режимі онлайн відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», метою якої було обговорення питань розвитку ресурсів м'ясопереробної галузі, впровадження інноваційних технологій на м'ясопереробних підприємствах, обмін думками щодо тенденцій розвитку та перспект...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий захід, що об'єднує: відбулася конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі» 25 листопада 2020

НУХТ – гідно представлений на Young Chefs. Urban

Нещодавно у Конгресно-виставковому центрі «Парковий» відбулася ключова гастрономічна подія року – Young Chefs. Urban, який зібрав молодих шефів, рестораторів, дослідників і представників кулінарної освіти з усієї країни. Наш університет представляли старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Артем Ущаповський і четверт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – гідно представлений на Young Chefs. Urban 22 вересня 2025