Н У Х Т

Профілактичний захід із кібербезпеки у Вінницькому коледжі НУХТ

30 травня 2019

Профілактичний захід із кібербезпеки у Вінницькому коледжі НУХТ

Ми живемо в епоху інформаційного суспільства, коли інформаційні технології та телекомунікаційні системи охоплюють усі сфери життєдіяльності  людини. Як наслідок,  за останні роки значно побільшало випадків кіберзлочинів і хакерських атак.

Студенти відділення автоматизації та комп’ютерних технологій Вінницького коледжу нашого університету, як ніхто, розуміють важливість профілактики небезпеки вчинення таких злочинів. Саме тому у коледжі та гуртожитку регулярно проводяться вечори запитань і відповідей стосовно кібербезпеки. Цього разу до студентів завітали працівники Подільського управління кіберполіції, старші інспектори відділу протидії кіберзлочину у Вінницькій області.

Під час обговорення теми «Дотримуйся правил кібербезпеки – дбай про своє майбутнє», зачепили питання інтернет-шахрайства та крадіжок із банкоматів.

Крім того, працівниками поліції була запропонована співпраця зі студентами щодо проходження практики на базі відділу протидії кіберзлочину в якості розробників, так званого «білого хакінгу», який використовується в цілях безпеки.

Викладачі інформатики та комп’ютерної техніки також визначили для себе важливі моменти в роботі стосовно нових технологій і потенційних загроз.

Знати та дотримуватися правил кібербезпеки у сучасному суспільстві, означає захистити себе та бути впевненим у майбутньому.

Опублікований: 30-05-2019
Читайте також:
Гостьова лекція для третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів

27 жовтня 2022 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася гостьова лекція «Інгредієнти, що поліпшують зовнішній вигляд харчових продуктів» для здобувачів третього курсу освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» з дисципліни «Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів 27 жовтня 2022

Здобувачі освіти продовжують підкріплювати набуті під час дистанційного навчання теоретичні знання практичними навичками

Здобувачі вищої освіти 3 курсу кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства з лектором, доцентом Романом Мукоїдом відвідали молоді прогресивні підприємства «Школа пивоварів «АВС» та «Friday Brewery». Важливим аспектом при опануванні технічної спеціальності є проведення занять безпосередньо на виробництвах. Наші студенти використовують цю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти продовжують підкріплювати набуті під час дистанційного навчання теоретичні знання практичними навичками 22 грудня 2020

Вимога сьогодення – модульний контроль у дистанційній формі

Смілянський коледж харчових технологій НУХТ – це понад 150 викладачів і співробітників, 700 студентів, які з 12 березня розпочали життя в новому кібер-коледжі. Cоvid-19 не лише створив виклики, а й надав багато можливостей – дистанційне навчання продовжується на платформі АСУ «Деканат», уже майже 80% усіх занять переведені в онлайн, з 13 квітня по ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вимога сьогодення – модульний контроль у дистанційній формі 24 квітня 2020

Секрет довголіття розкрили учасники чергового засідання Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. Предметом обговорення цього разу стала актуальна та важлива тема для сучасної молоді «Healthy lifestyle». Засідання розпочалося з уточн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрет довголіття розкрили учасники чергового засідання Еnglish speaking club 31 травня 2018