Н У Х Т

Цікавий культурно-масовий захід студентам від доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна

17 травня 2019

Цікавий культурно-масовий захід студентам від доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Тамара Корж організувала для студентів цікавий культурно-масовий захід – похід до Київського муніципального академічного театру опери та балату для дітей та юнацтва. Концерт був присвячений 25-річчю академічного камерного хору «Хрещатик».

Проект складався з двох відділів.

Перший відділ «Choir Smiles – класика жартома». Це був яскравий калейдоскоп чудової класичної музики, сюжетних перипетій і виразних пластичних рішень. На сцені створили жартівливий простір історії кохання героїв – мімів, що супроводжувався витонченою манерою її оповіді та проникливим драйвом живого багатоголосого співу. В сучасному перекладі a-сappella прозвучали фрагменти безсмертних творів В.А.Моцарта, Л.Бетховена, Й.С.Баха, Ж.Бізе, Дж. Россіні, Дж.Верді, Дж.Пуччіні, Й.Штрауса, М.Равеля, Ж.Оффенбаха, Ю.Фучіка, Ф.Ліста, Е.Грига, П.І.Чайковського, часом дивовижно поєднані з відомими фольковими і роковими темами.

Другий відділ – «Choir Theater – найкраще». Глядачам представили емоційне вокальне шоу із добірних хорових мініатюр за мотивами української народної пісні, всесвітніх хітів, преміальних саундтреків і афро-американських спірічуелів. Наші студенти поринули у щедре розмаїття композицій, різних за жанрами і формами, від зіркових авторів і яскравих аранжувальників. 

Опублікований: 17-05-2019
Читайте також:
До захисту курсових готуються магістранти першого року навчання

2 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся попередній захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого курсу навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві». Захід організований лектором дисципліни, за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До захисту курсових готуються магістранти першого року навчання 02 червня 2020

Конкурс на кращу рекламу

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ в межах декади фахових дисциплін економічного циклу відбувся Конкурс на кращу рекламу серед студентів другого та третього курсів спеціальності «Маркетингова діяльність». Організували захід викладачі комісії фахових дисциплін економічного циклу Лариса Орленко та Марина Соколан. До складу журі увійшли:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс на кращу рекламу 22 лютого 2018

Своїми знаннями про напої діляться з телеглядачами наші викладачі

Днями ведучий рубрики «Польова кухня» в тижневику «ТСН-тиждень» каналу «1+1» Костянтин Грубич звернувся за фаховою консультацією до доцентки кафедри біотехнології бродіння і виноробства нашого університету Зоряни Романової. Журналіста цікавили корисні властивості та використання березового соку. Наша фахівчиня розповіла про можливості споживання ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїми знаннями про напої діляться з телеглядачами наші викладачі 01 квітня 2021

Як виробляються косметичні засоби в промислових масштабах, побачили студенти кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

20 жовтня студенти групи ТІ-2-3, до яких приєднались слухачі сертифікатної програми «Косметологія», відвідали ТОВ «Ремос», що спеціалізується на виробництві косметичних засобів.  На підприємстві виробляють косметику для догляду за шкірою та волоссям трьох торговельних марок - ТМ «ЯКА», ТМ «Pharmea» та ТМ «Claire de Nature». Всі засоби містять лише...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як виробляються косметичні засоби в промислових масштабах, побачили студенти кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 22 жовтня 2018