Н У Х Т

Пізнавальні й корисні вебінари відвідують наші викладачі й здобувачі освіти

13 травня 2022

Пізнавальні й корисні вебінари відвідують наші викладачі й здобувачі освіти

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом зі своїми кураторськими групами взяли участь у вебінарі «Як зберегти й підтримати психічне здоров’я в умовах війни», організованому освітніми та громадськими організаціями України та Польщі: ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, Центральним інститутом післядипломної освіти (Україна), Вищою школою лінгвістичною в Ченстохові (Польща), Інститутом психології імені Г. С. Костюка НАПН України, Українським відкритим університететом післядипломної освіти, Українською асоціацією організаційних психологів та психологів праці.

Доповідачки вебінару – докторка психологічних наук, професорка, президентка Української асоціації організаційних психологів і психологів праці Людмила Карамушка та кандидатка психологічних наук, членкиня Української асоціації організаційних психологів і психологів праці Світлана Арефнія розкрили питання сутності психічного здоров'я в умовах війни, розібрали разом зі слухачами можливі вияви психічного здоров’я особистості в умовах війни, зокрема управління стресом, взаємодію зі соціальним оточенням; включення в корисну волонтерську та професійну діяльність; здійснення самореалізації.

Крім того доповідачки поділилися зі слухачами власним досвідом роботи психолога у волонтерському центрі в умовах війни, ведення психологічних жіночих груп під час війни, використання діагностичних і психотерапевтичних технік під час ведення психологічних груп під час війни.

Викладачі й здобувачі освіти щиро вдячні за цікавий, пізнавальний і необхідний вебінар для психологічної підтримки людей у цей нелегкий час. 

Опублікований: 13-05-2022
Читайте також:
Високим рівнем здобутих професійних компетентностей відзначаються магістранти кафедри технології консервування

На кафедрі технології  консервування стартували захисти дипломних магістерських проектів студентів денної та заочної форм навчання освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» та «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів». Магістрантів із цією з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високим рівнем здобутих професійних компетентностей відзначаються магістранти кафедри технології консервування 20 лютого 2019

Чудова новина

З 9 по 20 грудня 2024 року викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, доктор філософії Валентин Туфекчі успішно пройшов програму підвищення кваліфікації від Genesis і отримав сертифікат за курсом «Створення та розвиток ІТ-продуктів»! Акредитація дійсна до 1 вересня 2026 року. Цей курс дозволяє інтегрувати сучасні ІТ-практики у навчальний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудова новина 25 грудня 2024

Вітаємо новоспеченого доктора філософії з біотехнологій та біоінженерії!

На кафедрі біотехнології і мікробіології вдруге за останні два тижні відбувся захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Свою роботу «Синергізм з іншими біоцидами біологічної активності поверхнево-активних речовин, синтезованих в різних умовах культивування Rhodococcus erythropolis ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо новоспеченого доктора філософії з біотехнологій та біоінженерії! 12 червня 2024

Людський потенціал у цифрову добу: участь викладачів НУХТ у міжнародній конференції

На запрошення доцентки кафедри управління та адміністрування Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, докторки філософії Юлії Прус, викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції,  професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко долучилися до роботи секції «Людський потенціал у сучасному світі: цифрова тр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Людський потенціал у цифрову добу: участь викладачів НУХТ у міжнародній конференції 03 листопада 2025