Н У Х Т

Лекцію провідного спеціаліста мережі Reikartz прослухали здобувачі-другокурсники спеціальності «Туризм»

13 травня 2020

Лекцію провідного спеціаліста мережі Reikartz прослухали здобувачі-другокурсники спеціальності «Туризм»

12 травня 2020 р. у рамках вивчення дисципліни «Готельна справа» студенти-другокурсники спеціальності 242 «Туризм» мали змогу прослухати цікаву та ґрунтовну лекцію «Безпечна чистота у готельному номері» від провідного спеціаліста з навчання та адаптації мережі Reikartz Аліни Гак.

Лекція була прочитана в онлайн-режимі, завдяки чому здобувачі мали зворотній зв’язок зі спікером та брали активну участь у обговоренні, адже питання чистоти зараз дуже актуальне.

Аліна Гак люб’язно поділилася своїм досвідом роботи, розповіла про стандарти та правила, яких дотримуються у мережі Reikartz, а також про особливості обслуговування та прибирання у готельних номерах під час пандемії COVID-19.

Студенти і викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу щиро вдячні Аліні Гак і мережі Reikartz за отримані знання, цікаву та змістовну лекцію!

 

Опублікований: 13-05-2020
Читайте також:
Свято першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій

23 жовтня 2019 року в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулась найочікуваніша подія жовтня – День  першокурсника-2019. Щорічний конкурс інституту вже неодноразово запалював сцену НУХТ, і цей рік не став винятком. Новий формат свята дав змогу побачити усі таланти першокурсників, які оцінювали директор інституту Оксана Кочубей-Литв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій 25 жовтня 2019

Про крафтове виноробство студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від власника сімейної виноробні

На запрошення професорки кафедри готельно-ресторанної справи Тетяни Сильчук та асистентки Світлани Ковальчук до освітнього онлайн-простору нашого університету завітав співвласник крафтової виноробні «Шато Курінь» Денис Халупенко. Гостьовий лекторій відбувся у рамках вивчення дисципліни «Крафтові технології» для здобувачів 3 курсу освітньо-професій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтове виноробство студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від власника сімейної виноробні 03 грудня 2021

Низка наукових семінарів відбулася на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна наприкінці січня-початку лютого 2021 року відбулися міжкафедральні наукові семінари щодо попередніх розглядів дисертаційних робіт Родіона Рибчинського, Мирослави Кожевнікової та Маргарити Кожевнікової на здобуття наукових ступенів кандидата технічних наук. Науковий керівник робіт – д.т.н., професор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Низка наукових семінарів відбулася на кафедрі технології зберігання і переробки зерна 11 лютого 2021

За першу добу до нашого університету вже подано понад дві тисячі заяв від вступників на освітній ступінь «Бакалавр»

Станом на 15 липня до нашого університету вже подано понад 2 тисячі заяв для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти на денній та заочній формі. Середній конкурсний бал по університету складає майже три особи на одне бюджетне місце на денній формі і близько однієї – на заочній. Наразі найбіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За першу добу до нашого університету вже подано понад дві тисячі заяв від вступників на освітній ступінь «Бакалавр» 15 липня 2021