Н У Х Т

Лекцію провідного спеціаліста мережі Reikartz прослухали здобувачі-другокурсники спеціальності «Туризм»

13 травня 2020

Лекцію провідного спеціаліста мережі Reikartz прослухали здобувачі-другокурсники спеціальності «Туризм»

12 травня 2020 р. у рамках вивчення дисципліни «Готельна справа» студенти-другокурсники спеціальності 242 «Туризм» мали змогу прослухати цікаву та ґрунтовну лекцію «Безпечна чистота у готельному номері» від провідного спеціаліста з навчання та адаптації мережі Reikartz Аліни Гак.

Лекція була прочитана в онлайн-режимі, завдяки чому здобувачі мали зворотній зв’язок зі спікером та брали активну участь у обговоренні, адже питання чистоти зараз дуже актуальне.

Аліна Гак люб’язно поділилася своїм досвідом роботи, розповіла про стандарти та правила, яких дотримуються у мережі Reikartz, а також про особливості обслуговування та прибирання у готельних номерах під час пандемії COVID-19.

Студенти і викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу щиро вдячні Аліні Гак і мережі Reikartz за отримані знання, цікаву та змістовну лекцію!

 

Опублікований: 13-05-2020
Читайте також:
Еnglish speaking club зі спеціальним гостем зі США знову розпочав роботу

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної  комунікації провела засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. У засіданні взяли участь близько 20 студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету автоматизації і комп’ютерних систе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Еnglish speaking club зі спеціальним гостем зі США знову розпочав роботу 24 жовтня 2019

Гостьова лекція «Зміни у сфері стандартизації систем НАССР. Міжнародна практика застосування»

Для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві» в межах навчальних дисциплін «Безпека і якість дієтичної та аюрведичної харчової продукції» і «Моніторинг безпечності та якості продукції і послуг в ресторанному господарстві» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція «Зміни у сфері стандартизації систем НАССР. Міжнародна практика застосування» 01 листопада 2022

Різні методи дезінфекції у харчовому виробництві опанували студенти кафедри біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології викладачі Тетяна Сулейко та Віктор Удимович провели показове лабораторне заняття «Дезінфекція у виробництві харчових продуктів» для студентів групи ОП-3-7. Перед заняттям студенти мали змогу засвоїти матеріал на лекційному курсі з використанням мультемедійного забезпечення від доцента, кандидата технічних н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Різні методи дезінфекції у харчовому виробництві опанували студенти кафедри біотехнології і мікробіології 17 грудня 2018