Н У Х Т

Відбулося чергове засідання хімічного лекторію

24 січня 2022

Відбулося чергове засідання хімічного лекторію

Кафедра харчової хімії декілька років поспіль пропонує абітурієнтам освітньо-консультаційний захід «Хімічний лекторій». Уже не одне покоління здобувачів нашого університету, що навчаються на різних освітніх програмах, брало участь у засіданнях лекторію. Як зазначають самі студенти, отримані навчальні навички допомогли їм структурувати свої знання, розібратися у складних питаннях ЗНО з хімії та успішно вступити на бюджетну форму навчання НУХТ. Треба зазначити, що можливість дистанційної форми проведення лекторію, значно розширила «географію» учасників, адже отримати відповіді на складні питання хімії можна було з різних куточків України.

Засідання 22 січня 2022 року, що провела асистентка кафедри харчової хімії Надія Квітковська, було присвячене темі «Будова атома. Періодичний закон і періодична система елементів. Хімічний зв'язок». Наша викладачка прочитала надзвичайно інформативну лекцію, яка супроводжувалась ілюстративною демонстрацією відеоматеріалів хімічних дослідів. Друга частина засідання лекторію була присвячена вирішенню тестових завдань, які найчастіше викликають труднощі. Абітурієнти мали змогу отримати консультацію та відповіді на всі свої запитання у викладачів кафедри харчової хімії.

Час напруженої роботи хімічного лекторію сплинув дуже непомітно. Наприкінці заходу викладачі запросили майбутніх вступників взяти участь в Олімпіаді НУХТ для абітурієнтів з хімії, заочний тур якої розпочинається вже з 1-го лютого 2022 року. Також вони нагадали, що перемога в Олімпіаді НУХТ надає можливість отримати до 20-ти додаткових балів до результату ЗНО.

Опублікований: 24-01-2022
Читайте також:
Своїм виробничим досвідом поділилися четвертокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Залучення студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції до умов виробничої діяльності створює можливості для успішної кар’єри після навчання, оскільки висококваліфіковані фахівці за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології харчування» та «Технології аюрведичних харчових продуктів» затребувані на ринку п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїм виробничим досвідом поділилися четвертокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 07 жовтня 2019

Майбутнє аграрної торгівлі: роль України у глобальних змінах

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко долучилася до семінару «Турбулентність у світовій торгівлі: нова реальність чи тимчасовий виклик?», який провів почесний професор аграрної та прикладної економіки, експерт Науково-дослідного інституту продовольчої та аграрної політики Університету Міссурі (США) Вілья...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутнє аграрної торгівлі: роль України у глобальних змінах 16 червня 2025

Особливості організації технологічного процесу у закладах ресторанного господарства від фахівчині-практика

10 листопада 2022 року для здобувачів освіти ІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в межах вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбувся гостьовий лекторій «Побудова технологічного процесу в ресторані» від фахівчині з розвитку персоналу мережі закладів ресторанного господарства «Євразія» Ольги Зілін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості організації технологічного процесу у закладах ресторанного господарства від фахівчині-практика 11 листопада 2022

У лавах професійних виноробів – поповнення

На технологічному відділенні Свалявського технічного коледжу нашого університету відбувся захист дипломних робіт студентів денної та заочної форми навчання. Екзаменаційна комісія працювала під головуванням генерального директора корпорації «Закарпатсадвинпром», директора УКЗ Володимира Гісема. На захист були представлені роботи, присвячені питання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У лавах професійних виноробів – поповнення 07 лютого 2020