Н У Х Т

Відбулося чергове засідання хімічного лекторію

24 січня 2022

Відбулося чергове засідання хімічного лекторію

Кафедра харчової хімії декілька років поспіль пропонує абітурієнтам освітньо-консультаційний захід «Хімічний лекторій». Уже не одне покоління здобувачів нашого університету, що навчаються на різних освітніх програмах, брало участь у засіданнях лекторію. Як зазначають самі студенти, отримані навчальні навички допомогли їм структурувати свої знання, розібратися у складних питаннях ЗНО з хімії та успішно вступити на бюджетну форму навчання НУХТ. Треба зазначити, що можливість дистанційної форми проведення лекторію, значно розширила «географію» учасників, адже отримати відповіді на складні питання хімії можна було з різних куточків України.

Засідання 22 січня 2022 року, що провела асистентка кафедри харчової хімії Надія Квітковська, було присвячене темі «Будова атома. Періодичний закон і періодична система елементів. Хімічний зв'язок». Наша викладачка прочитала надзвичайно інформативну лекцію, яка супроводжувалась ілюстративною демонстрацією відеоматеріалів хімічних дослідів. Друга частина засідання лекторію була присвячена вирішенню тестових завдань, які найчастіше викликають труднощі. Абітурієнти мали змогу отримати консультацію та відповіді на всі свої запитання у викладачів кафедри харчової хімії.

Час напруженої роботи хімічного лекторію сплинув дуже непомітно. Наприкінці заходу викладачі запросили майбутніх вступників взяти участь в Олімпіаді НУХТ для абітурієнтів з хімії, заочний тур якої розпочинається вже з 1-го лютого 2022 року. Також вони нагадали, що перемога в Олімпіаді НУХТ надає можливість отримати до 20-ти додаткових балів до результату ЗНО.

Опублікований: 24-01-2022
Читайте також:
Пізнавальні заняття з випускниками

На кафедру технології оздоровчих продуктів завітала випускниця бакалаврату 2016 року Катерина Сорокіна. Зараз вона обіймає посаду фахівця із якості, координатора програм ISO/HACCP на Вінницькій кондитерській фабриці «Roshen». На гостьовому занятті з дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів», яке для здобувачів третього курсу Навчально-н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальні заняття з випускниками 21 вересня 2021

Як харчова переробка впливає на продовольчу безпеку

Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С. Гулого Олександр Рябчук взяв участі у форумі «Продовольча безпека України: переробка та зберігання урожаю». Основним завданням заходу було спілкування представників влади, науки, виробників продукції та компаній, що можуть реалізовуват...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як харчова переробка впливає на продовольчу безпеку 21 червня 2023

Новими знаннями й ідеями надихнулися викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

Викладачі Циклової комісії технологічних дисциплін Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ відвідали фестиваль ресторанних технологій  «Best Cook Fest Podillia». У рамках заходу вони побували на майстер-класах провідних фахівців кулінарного мистецтва, ознайомилися з презентаціями тематичних страв від гостей із-за кордону та імен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новими знаннями й ідеями надихнулися викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 05 березня 2019