Н У Х Т

Відбулося чергове засідання хімічного лекторію

24 січня 2022

Відбулося чергове засідання хімічного лекторію

Кафедра харчової хімії декілька років поспіль пропонує абітурієнтам освітньо-консультаційний захід «Хімічний лекторій». Уже не одне покоління здобувачів нашого університету, що навчаються на різних освітніх програмах, брало участь у засіданнях лекторію. Як зазначають самі студенти, отримані навчальні навички допомогли їм структурувати свої знання, розібратися у складних питаннях ЗНО з хімії та успішно вступити на бюджетну форму навчання НУХТ. Треба зазначити, що можливість дистанційної форми проведення лекторію, значно розширила «географію» учасників, адже отримати відповіді на складні питання хімії можна було з різних куточків України.

Засідання 22 січня 2022 року, що провела асистентка кафедри харчової хімії Надія Квітковська, було присвячене темі «Будова атома. Періодичний закон і періодична система елементів. Хімічний зв'язок». Наша викладачка прочитала надзвичайно інформативну лекцію, яка супроводжувалась ілюстративною демонстрацією відеоматеріалів хімічних дослідів. Друга частина засідання лекторію була присвячена вирішенню тестових завдань, які найчастіше викликають труднощі. Абітурієнти мали змогу отримати консультацію та відповіді на всі свої запитання у викладачів кафедри харчової хімії.

Час напруженої роботи хімічного лекторію сплинув дуже непомітно. Наприкінці заходу викладачі запросили майбутніх вступників взяти участь в Олімпіаді НУХТ для абітурієнтів з хімії, заочний тур якої розпочинається вже з 1-го лютого 2022 року. Також вони нагадали, що перемога в Олімпіаді НУХТ надає можливість отримати до 20-ти додаткових балів до результату ЗНО.

Опублікований: 24-01-2022
Читайте також:
Випуск чотирнадцяти навчальних груп відбувся в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася урочиста подія – випуск чотирнадцяти навчальних груп. З привітальним словом до випускників звернулися директорка коледжу Віра Кузнецова та голови державних кваліфікаційних комісій, а також роботодавці, батьки, викладачі, які привітали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випуск чотирнадцяти навчальних груп відбувся в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 02 липня 2021

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи

Про процеси первинного та вторинного забруднення сировини на етапах виробництва, заходи з контролю рівнів цього забруднення, урахування умов і термінів зберігання сировини та продукції на етапах її виробництва, забезпечення мікробіологічних показників безпечності сировини та готової продукції студенти-біотехнологи 4 курсу дізнаються з дисципліни «М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи 11 жовтня 2021

МОН надало роз’яснення щодо особливостей застосування норм трудового законодавства у період воєнного стану

Міністерство освіти і науки України надіслало до університету лист-роз’яснення щодо особливостей застосування норм трудового законодавства, дистанційної форми роботи під час дії правового режиму воєнного стану. МОН нагадує про заборону керівникам органів управління освітою та/або керівникам закладів освіти примушувати працівників (педагогічних, на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН надало роз’яснення щодо особливостей застосування норм трудового законодавства у період воєнного стану 18 березня 2022