Н У Х Т

Магістрантка освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» – експертка НАЗЯВО

27 листопада 2023

Магістрантка освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» – експертка НАЗЯВО

21 листопада 2023 року на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було затверджено рішення щодо включення до реєстру нових експертів із акредитації освітніх програм.

Серед експертів – магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко.

Позаду насичені пів року, які об’єднали проходження попереднього відбору, плідне навчання, практичні тренінги та хвилююче очікування на рішення засідання Національного агентства. Попереду – кропітка робота над експертизою освітніх програм за спеціалізацією разом із кращими фахівцями, метою якої є забезпечення об’єктивності акредитаційного процесу та сприяння розвитку якості вищої освіти в Україні. Розроблені на основі європейських стандартів і кращих практик провідних країн світу рекомендації допоможуть забезпечити відповідність освітніх програм сучасним вимогам й сприятимуть високому рівню навчання студентів.

Вітаємо нашу здобувачку освіти у команді експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти!

Опублікований: 27-11-2023
Читайте також:
Науковиці кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських  виробів представили свої дослідження на Міжнародній науково-практичній конференції

21 вересня 2022 р. науковці кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських  виробів взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів», яка проводилася на базі Одеського національного технологічного університету в онлайн-форматі. Проблематика конференції охоплювала широке коло питань...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковиці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представили свої дослідження на Міжнародній науково-практичній конференції 23 вересня 2022

Команда ДП «Інфоресурс» розробила відео-інструкцію для вступників

Уже завтра стартує реєстрація електронних кабінетів цьогорічними вступниками на сайті https://ez.osvitavsim.org.ua/. Для мінімізації помилок і більш точного розуміння процесу подання електронних заяв, команда Державного підприємства «Інфоресурс» розробила спеціальну відео-інструкцію. Фахівці «Інфоресурс» закликають звернути особливу увагу на типо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда ДП «Інфоресурс» розробила відео-інструкцію для вступників 31 липня 2020

Правила і порядок експорту-імпорту органічної продукції опанували магістранти

21 жовтня 2024 року відповідно до плану роботи кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася відкрита лекція доцентки Наталії Фалендиш з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правила і порядок експорту-імпорту органічної продукції опанували магістранти 23 жовтня 2024