Н У Х Т

Магістрантка освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» – експертка НАЗЯВО

27 november 2023

Магістрантка освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» – експертка НАЗЯВО

21 листопада 2023 року на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було затверджено рішення щодо включення до реєстру нових експертів із акредитації освітніх програм.

Серед експертів – магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко.

Позаду насичені пів року, які об’єднали проходження попереднього відбору, плідне навчання, практичні тренінги та хвилююче очікування на рішення засідання Національного агентства. Попереду – кропітка робота над експертизою освітніх програм за спеціалізацією разом із кращими фахівцями, метою якої є забезпечення об’єктивності акредитаційного процесу та сприяння розвитку якості вищої освіти в Україні. Розроблені на основі європейських стандартів і кращих практик провідних країн світу рекомендації допоможуть забезпечити відповідність освітніх програм сучасним вимогам й сприятимуть високому рівню навчання студентів.

Вітаємо нашу здобувачку освіти у команді експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти!

Published on: 27-11-2023
Read also:
Березневе засідання вченої ради університету

30 березня у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Члени ради дуже раді були нарешті зустрітися у звичному, очному форматі. Колег тепло привітав ректор Олександр Шевченко. Він наголосив, що попри усі складнощі воєнного стану університет продовжує стабільно працювати й виконувати свою головну місію – готувати висококвал...

READ YOURSELF

Березневе засідання вченої ради університету 30 march 2023

Свято  з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу

28 лютого 2019 року – особливий день для 160 випускників денної та заочної форм навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Цього дня вони розпрощалися зі своїм студентським життям і факультетом, з яким зріднилися, де пізнали перші вагомі перемоги й здобутки, навчилися мислити, приймати рішення й нести за них відповідальність...

READ YOURSELF

Свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 february 2019

Здобувачка ступеню PhD кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів використала вимушену еміграцію для академічної мобільності

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк (керівниця – професорка Тамара Носенко) скористалася пропозицією від партнерів кафедри по українсько-австрійському науково-дослідному проєкту з Інституту харчової науки і технології Університету природних ресурсів та природничих наук (BОКU, В...

READ YOURSELF

Здобувачка ступеню PhD кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів використала вимушену еміграцію для академічної мобільності 04 april 2022

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами

Урочисті церемонії вручення дипломів нашим цьогорічним бакалаврам – це отримання путівки в їхнє нове, професійне життя. Роки навчання для нинішніх випускників були вкрай важкими – спочатку пандемія Covid-19, потім ракетні обстріли агресором українських міст і Києва, від яких руйнувався і наш університет, перебої зі світлом й труднощі зв'язку під ч...

READ YOURSELF

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами 14 july 2023