Н У Х Т

Не навчанням єдиним: спортивні досягнення наших здобувачів

15 november 2022

Не навчанням єдиним: спортивні досягнення наших здобувачів

Не навчанням єдиним і новинами з фронту наповнене життя наших здобувачів освіти     – відбуваються і різноманітні події, притаманні мирному часу, зокрема, спортивні чемпіонати.

Нещодавно Міністерство молоді та спорту України і Федерація спортивного орієнтування України змогли влаштувати безпечні умови для проведення Чемпіонату України зі спортивного орієнтування в м. Чернівці.

Змагання проводилися на коротких, довгих та подовжених дистанціях у вікових групах від 12 до 20 і 35-55 років. Кожний спортсмен на старті мав мапу місцевості, компас та електронний чіп для відмітки на заданих на мапі контрольних пунктах. Місце учасника забігу визначалося за меншим часом проходження дистанції.

У цьому заході брали участь 8 збірних команд від міста Києва та 21 команда з областей України, а також спортсмени-громадяни інших країн. Загалом узяв участь 261 спортсмен.

У запеклій спортивній боротьбі на довгій дистанції в групі Ч18 здобувач групи БТ-1-1 Максим Клименко посів друге призове місце та був нагороджений дипломом ІІ ступеня Федерації спортивного орієнтування України, чим підтвердив звання кандидата у майстри спорту України. Його співклубники з команди «Sever» були представлені на змаганнях 31 учасником і 13 з них посіли призові місця.

Вітаємо нашого студента! Так тримати!

Published on: 15-11-2022
Read also:
Провідні підприємства шукають кваліфікованих працівників серед наших студентів

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася чергова зустріч студентів випускних курсів із фахівцями провідного підприємства ТОВ «Агро-Рось». Захід був проведений з метою ознайомлення студентів із передовими технологіями діяльності підприємства та перспективами працевлаштування на ньому. На початку зустрічі менеджер з персоналу розпов...

READ YOURSELF

Провідні підприємства шукають кваліфікованих працівників серед наших студентів 21 january 2019

Традиція, що дарує нові можливості

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів склалася чудова традиція ділитися фото домашніх пасок, які студенти готували і прикрашали самостійно або разом із рідними. Ініціаторки заходу – доцентки кафедри, наставниці академічних груп 1-3 курсу. Випікання пасок до Великодня – важливе та відповідальне завдання, якому приділяють баг...

READ YOURSELF

Традиція, що дарує нові можливості 23 april 2025

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин

Харчова галузь працює завжди, і карантинні обмеження не стають на заваді підприємствам виробляти якісні харчові продукти. Не стоїть осторонь і виноробна галузь. Наразі ринок українського виноробства пропонує споживачеві велику кількість продукції. До її популяризації активно долучаються профільні фахівці, серед яких і викладачі нашого університету....

READ YOURSELF

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин 26 may 2020

Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта

Днями викладачі та здобувачі освіти кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяли участь у онлайн-семінарі «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві», організованому кафедрою готельно-ресторанного бізнесу Одеськ...

READ YOURSELF

Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта 24 march 2025